اخبار فارس من افکار سنجی دانشکده انتشارات توانا فارس نوجوان

استانها  /  اصفهان

همگامی فولاد مبارکه و دانشگاه در مسیر حکمرانی هوشمند

مدیرعامل شرکت فولاد مبارکه با بیان اینکه ارتباط دانشگاه و صنعت در مسیر حکمرانی هوشمند منجر به ایجاد اشتغال برای فارغ‌التحصیلان می‌شود، گفت: تکمیل زنجیره ارتباطی علم و صنعت موجب رفع نیازها و خلأهای اقتصادی و بی‌اثر شدن تحریم‌ها می‌شود.

همگامی فولاد مبارکه و دانشگاه در مسیر حکمرانی هوشمند

به گزارش خبرگزاری فارس از اصفهان به نقل از روابط عمومی فولاد مبارکه، حمیدرضا عظیمیان با تأکید بر ضرورت ارتباط دانشگاه و صنعت اظهار کرد: آموزش و اطلاع‌رسانی در خصوص اهمیت حمایت از تولید ملی از وظایف مهم آموزش و پرورش، دانشگاهیان، رسانه ملی و تمامی دست‌اندرکاران این عرصه است.

مدیرعامل فولاد مبارکه با اشاره به اهمیت تولید علم نافع از طریق ارتباط با دانشگاه افزود: راه‌اندازی نخستین آزمایشگاه صنعت نسل چهارم در دانشگاه صنعتی اصفهان با همین هدف دنبال شده و شرکت فولاد مبارکه در دیگر اقدامات مشترک با دانشگاه‌ها، موفقیت‌های زیادی کسب کرده است.

وی با اشاره به مأموریت‌های پژوهشکده فولاد دانشگاه صنعتی اصفهان در جهت توسعه محصولات برای گروه فولاد مبارکه و صنعت فولاد ایران گفت: در سال گذشته تولید پروتزهای انسانی در این پژوهشکده عملیاتی شد که در صنعت پزشکی کشور مورد استفاده قرار می‌گیرد و کشور را در این زمینه از واردات محصولات خارجی بی‌نیاز می‌کند.

عظیمیان با تأکید بر ضرورت عقب نماندن از رقابت‌های بازار جهانی ادامه داد: دانشگاه‌ها نقش بسیار مهمی در کمک به پیشرفت، رونق و اعتلای صنعت و برآورده ساختن نیاز صنایع کشور به علم و نوآوری و تبدیل نگاه از مونتاژکاری به نوآوری در صنعت دارند.

مدیرعامل فولاد مبارکه با اشاره به اهمیت آینده‌پژوهی در شرکت فولاد مبارکه خاطرنشان کرد: با مرور تاریخچه صنایع، به شرکت‌های بزرگی برمی‌خوریم که امروز اثری از آن‌ها باقی نیست. اینکه باید چه مسیری را در پیش گرفت مهم‌ترین مسأله‌ای است که رهبران سازمان‌ها با آن مواجه‌اند.

ساخت و اجرای مرکز تحول دیجیتال صنعت فولاد با همکاری دانشگاه تهران

وی اذعان داشت: اقدام دیگر پژوهشکده فولاد دانشگاه صنعتی اصفهان، تأسیس شرکت پشتیبانی و توسعه فناوری و نوآوری‌های فولاد مبارکه با هدف ایجاد یک مرکز (COE) بود تا بتوانیم با سرمایه‌گذاری، شرکت فولاد مبارکه را در دو حوزه توسعه فرایند و اقتصاد چرخشی توسعه دهیم و با بهره‌گیری از ظرفیت ملی، این موارد را به‌عنوان مأموریت در برنامه خود داشته باشیم.

عظیمیان تأکید کرد: با تعریف مأموریت‌ها و برنامه‌هایی در تعامل سازنده با دانشگاه‌ها، مرکز تحول دیجیتال صنعت فولاد با بهره‌گیری از دانش استارت‌آپ‌ها و همراهی دانشگاه تهران و معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری، در پردیس دانشگاه تهران در حال ساخت و اجراست.

مدیرعامل شرکت فولاد مبارکه یادآور شد: بهترین فضایی که به‌لحاظ فنی می‌تواند در خدمت احداث نخستین آزمایشگاه صنعت نسل چهارم در کشور قرار بگیرد، دانشگاه صنعتی اصفهان است. همکاری این دانشگاه با گروه فولاد مبارکه می‌تواند به تربیت محققان و متخصصانی منجر شود که می‌توانند در آینده نزدیک طرح تحول دیجیتال را در کشور جاری سازند.

وی در پایان با اشاره به مطالعات موردی در دانشگاه‌های آلمان، فرانسه و پلی‌تکنیک میلان، انتخاب دانشگاه صنعتی اصفهان را شایسته دانست و توضیح داد: ایجاد آزمایشگاه صنعت نسل چهارم یکی از الزامات دیگر است و برای طرح تحول دیجیتال اجتناب‌ناپذیر خواهد بود، چراکه معتقدیم موضوع پژوهش و ایجاد توانمندی در نسل جدید باید در دانشگاه اتفاق بیفتد و شرکت فولاد مبارکه هم حامی این بخش باشد تا از نتایج آن در کشور بهره‌مند شویم.

انتهای پیام/63055/آ/

این مطلب را برای صفحه اول پیشنهاد کنید
نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری فارس در وب سایت منتشر خواهد شد پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
Captcha
لطفا پیام خود را وارد نمایید.
پیام شما با موفقیت ثبت گردید.
لطفا کد اعتبارسنجی را صحیح وارد نمایید.
مشکلی پیش آمده است. لطفا دوباره تلاش نمایید.

پر بازدید ها

    پر بحث ترین ها

      بیشترین اشتراک

        اخبار گردشگری globe
        تازه های کتاب
        اخبار کسب و کار تریبون
        همراه اول