به گزارش خبرگزاری فارس از شهرکرد، عطاءالله ابراهیمی صبح امروز در حاشیه برداشت انگور از باغات استان گفت: میزان سطح زیر کشت انگور آبی در سطح استان ۴ هزار و ۲۰۰ هکتار و میزان سطح زیر کشت انگور دیم ۲۰۰ هکتار است.
مدیرکل جهاد کشاورزی چهارمحال و بختیاری افزود: میزان تولید متوسط انگور سالانه حدود ۵۰ هزار تن است که معمولاً به شکل تازهخوری مورد مصرف قرار میگیرد.
اصلاح رقم انگور عسگری در دست اقدام
ابراهیمی ادامه داد: مشکل باغات انگور استان این است که معمولا رقم عسگری که رقم غالب است دیررس است و معمولا در شهریورماه میرسد که زمانی مناسب و منطبق با زمان مصرف را ندارد لذا یکی از برنامههای ما تغییر و اصلاح این رقم است.
باغات انگور توسعه مییابند
وی بیان کرد: اجری طرح «فراز انگور» و توسعه باغات شیبدار برنامههای دیگر این سازمان است که با این طرح حدود ۵ هزار تن یعنی حدود ۱۰ درصد از این میزان تولید فرآوری میشود و تحولی بزرگ در بخش انگور و توسعه باغات فراهم خواهد شد.
ابراهیم شیرانی در ادامه گفت: رقمهای کشت دیم در استان معمولا رقمهای مقاوم در برابر خشکسالی هستند از جمله رقم «رشه» که از استان فارس به استان وارد شده تا بتوانیم باغات را توسعه دهیم.
مدیر باغبانی جهادکشاورزی استان افزود: ۳ هزار هکتار محصول تولید شده در شهرستان کیار است که حدود دو برابر عملکرد تولید استان میباشد.
وی در پایان اظهار داشت: میزان اضافی تولید استان توسط باغداران به کشمش و انگور تبدیل شده و به فروش میرسد.
انتهای پیام/۶۸۰۳۶