اخبار فارس من افکار سنجی دانشکده انتشارات توانا فارس نوجوان

تعلیم و تربیت  /  آموزش و پرورش

ساخت و ساز مدارس در کرونا تعطیل نشد!/ افتتاح 9450 کلاس درس در مهر 1400

رئیس سازمان نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس کشور با بیان اینکه در 4 سال گذشته 46 هزار کلاس درس در کشور ساخته شده است، گفت: تا آغاز سال تحصیلی جدید حدود 9450 هزار کلاس درس با زیربنای 1.5 میلیون مترمربع به بهره‌برداری می‌رسد.

ساخت و ساز مدارس در کرونا تعطیل نشد!/ افتتاح 9450 کلاس درس در مهر 1400

به گزارش خبرنگار تعلیم و تربیت خبرگزاری فارس، مهراله رخشانی‌مهر معاون عمرانی وزارت آموزش و پرورش و رئیس سازمان نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس کشور با اشاره به توسعه ساخت فضاهای آموزشی، اظهار کرد: در زمینه اجرا و پیشبرد اهداف سند تحول بنیادین آموزش و پرورش و برنامه زیرنظام تأمین فضا، تجهیزات و فناوری، بیش از 9300 فضای آموزشی، پرورشی و ورزشی مشتمل بر 46 هزار کلاس درس با زیربنای بیش از 6 میلیون مترمربع، در 4 سال گذشته در سطح کشور ساخته شده و به بهره‌برداری رسیده است.

وی افزود: به عبارت دیگر با همدلی و تلاش‌های بی‌قفه در سازمان نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس کشور، ادارات کل نوسازی مدارس در استان‌ها و کمک‌های ایثارگرانه خیرین نیک‌اندیش مدرسه‌ساز، هر روز به طور میانگین 31 کلاس درس با زیربنای حدود 4200 مترمربع در سطح کشور احداث، تجهیز و تحویل ادارات آموزش و پرورش شده است.

رخشانی‌مهر با اشاره به احداث فضاهای آموزشی در سال جاری، خاطر نشان کرد: در ابتدای سال 1400 و تا پایان اردیبهشت ماه، در مرحله نخست آماده‌سازی فضاهای آموزشی برای سال تحصیلی (1400-1401)، 268 فضای آموزشی در قالب یک هزار و 295 کلاس درس و زیربنایی بالغ بر 180 هزار مترمربع با اعتبار 1000 میلیارد تومان بهره‌برداری و برای استفاده دانش‌آموزان تحویل شده است.

وی اضافه کرد: در ادامه احداث فضاهای آموزشی و تا آغاز سال تحصیلی جدید در مهر 1400 نیز قریب به 9450 هزار کلاس درس با زیربنای 1.5 میلیون مترمربع آماده و به بهره‌برداری می‌رسد و تا پایان سال مجموع کلاس‌های درس تحویلی به 14 هزار و 900 باب خواهد رسید.

رئیس سازمان نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس کشور با بیان اینکه تلاش‌های انجام شده در سال‌های اخیر باعث کاهش 10.5 درصدی مدارس فرسوده کشور شده است، تصریح کرد: ساخت مدارس نوساز و جدید، احداث مجتمع‌های آموزشی، حیات طیبه و مدارس بزرگ مقیاس و همچنین تخریب و بازسازی و یا مقاوم‌سازی فضاهای آموزشی در سال‌ها اخیر باعث شد تا میزان مدارس فرسوده کشور کاهش محسوسی داشته باشد.

وی افزود: خوشبختانه با تلاش‌های انجام شده از سال 1396 تا 1400 و با تعاملات ایجاد شده بین دولت، مجلس و رویکرد کاهش و حذف مدارس فرسوده در کشور، میزان مدارس نیازمند «تخریب و بازسازی» و یا «مقاوم‌سازی» از 30 درصد به 10.5 درصد کاهش یافته است و اکنون 80.5 درصد از مدارس کشور دارای ایمنی و استحکام لازم بوده و فقط 19.5 درصد مدارس کشور نیازمند بازسازی و یا مقاوم‌سازی هستند.

معاون وزارت آموزش و پرورش گفت: با عنایت به اعتباراتی که در ردیف‌های قانونی در اختیار سازمان نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس کشور قرار می‌گیرد، کار ساخت مدارس جدید، تخریب و بازسازی و مقاوم سازی مدارس فرسوده، استانداردسازی سیستم‌های سرمایشی و گرمایشی مدارس، تأمین تجهیزات مورد نیاز کلاس‌های درس، ساخت فضاهای ورزشی و پرورشی، احداث مجتمع‌های آموزشی مطابق اسناد بالادستی و بسیاری از مأموریت‌های مرتبط با حوزه عمرانی به انجام می‌رسد.

انتهای پیام/

این مطلب را برای صفحه اول پیشنهاد کنید
نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری فارس در وب سایت منتشر خواهد شد پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
Captcha
لطفا پیام خود را وارد نمایید.
پیام شما با موفقیت ثبت گردید.
لطفا کد اعتبارسنجی را صحیح وارد نمایید.
مشکلی پیش آمده است. لطفا دوباره تلاش نمایید.

پر بازدید ها

    پر بحث ترین ها

      بیشترین اشتراک

        اخبار گردشگری globe
        تازه های کتاب
        اخبار کسب و کار تریبون
        همراه اول