اخبار فارس من افکار سنجی دانشکده انتشارات توانا فارس نوجوان

استانها  /  تهران

کوتاهی مسؤولان فرهنگی در شناخت شهدا/ شناخت قیام امام حسین(ع) موجب رسیدن به کمال است

سومین همایش خوانش فرهنگی قیام امام حسین علیه السلام با هدف شناخت الگوهای شخصیتی در واقعه عاشورا و مکتب اباعبدالله و ترویج فرهنگ ایثار و شهادت در بنیاد شهید و امور ایثارگران شهرستان‌های استان تهران برگزار شد.

کوتاهی مسؤولان فرهنگی در شناخت شهدا/ شناخت قیام امام حسین(ع) موجب رسیدن به کمال است

به گزارش خبرگزاری فارس از تهران، سومین همایش خوانش فرهنگی قیام امام حسین(ع) همراه با قرائت زیارت عاشورا و مرثیه‌خوانی و گفت‌وگو فرهنگی با حضور حجت الاسلام یوسفعلی شکری نماینده ولی فقیه در بنیاد شهید و امور ایثارگران، عبدالله مرتضوی مدیر کل بنیاد شهید و امور ایثارگران شهرستان‌های استان تهران و حجت الاسلام محسن محمودی رییس شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی استان تهران با حضور جمعی از خانواده معظم شهدا و ایثارگران، مرتضی امیری اسفندقه شاعر آیینی و ساجد قدوسیان نقال و تعزیه خوان در حسینیه شهدای منا بنیاد شهید و امور ایثارگران شهرستان های استان تهران صبح امروز برگزار شد.

شناخت قیام امام حسین(ع) موجب رسیدن به کمال است

حجت السلام یوسفعلی شکری نماینده و لی فقیه در بنیاد شهید و امور ایثارگران در این مراسم اظهار داشت: هدف از برگزاری این خوانش دستیبای به اهداف بلند انسان کاملی است که برای همه زمان ها، انسان ها و نسل ها الگوی کاملی بود و اگر انسان هدف و برنامه های خود و روش های مقابله با دشمن و برخورد با یزید، عمر و توده های مردمی که در جبهه عمر سعد بودند، همچنین برخورد های امام سجاد(ع) و حضرت امام حسین(ع) و حضرت زینب(س) را در موقع موعضه بشناسد و هنگام رزم ببیند، درس های بسیاری می توان گرفت.

وی با اشاره به اینکه تشکیل این جلسات و اهداف در نظر گرفته در تشخیص و شناخت انسان ها نقش اساسی دارد در ادامه گفت: شاخصه انسان در بیان حق و باطل و زشت و زیبایی است که بتواند با شناخت آن در جهت خیر و خوبی ها و درستی ها قدم بردارد تا به سوی تقرب الی الله و رسول الله و اهل بیت(ع) حرکت کند و می تواند در این مسیر به کمال برسد.

نماینده و لی فقیه در بنیاد شهید و امور ایثارگران بیان کرد: انسان با پذیرفتن و دستیابی به این شناخت ها، معرفت ها و الگو ها، از درون بزرگ شده و وقتی قدرت تشخیص حق و باطل را بتواند بدهد، ماندگار می شود.

وی با اشاره به اهمیت شناخت و قدرت تحلیل در فضای مجازی در شناخت ارزش ها گفت: فقط نمیتوان فضای مجازی را محکوم کرد و اصل خبر و اطلاعات دریافتی را با قدرت باید بررسی کرد و انسان برای انجام حرکت درست مکلف است بر اساس دانایی و تشخیص درست اطلاعات را منتشر کند، بنابراین فضای مجازی در کسی که سواد رسانه ای و قدرت تحلیل نداشته باشد ، موجب اسیب رساندن می‌شود.

حجت السلام شکری با بیان اینکه خانواده، مدرسه و محیط زندگی نقش مهمی برای رسیدن انسان بر قوه شناخت و بالابر بردن قدرت تحلیل دارند تا اطلاعات درست و نادرست را از هم تمیز دهد گفت: نبرد سختی در فضای مجازی و پراکنده کردن اطلاعات نادرست وجود دارد و برای روشن کردن فضا و علم و شناخت انسان ها با توجه به اختیاری که دارند و می‌توانند حقوق باطل را از هم تفکیک کنند.

نماینده و لی فقیه در بنیاد شهید و امور ایثارگران با اشاره به اینکه نیکی کردن به پدر و مادر اهمیت بسیاری در تربیت فرزندان دارد و مسیولین جامعه نیز نقش مهمی در این امر دارند، تصریح کرد: اصلاح ارتباط میان حاکمیت و مردم موجب کاهش آسیب های فضای مجازی می شود و بر رشد جامعه نیز گذار خواهد بود.

استفاده از پتانسیل فضای مجازی در شناخت شهدا و تربیت نوجوان و جوانان

عبدالله مرتضوی، مدیر کل بنیاد شهید و امور ایثارگران شهرستان های استان تهران در ادامه مراسم بیان کرد: هدف از خلقت انسان رسیدن به فطرت نورانی است و روبرو شدن حر با اباعبدالله موجب کنار رفتن غبار و آلودگی ها و رسیدن به فطرت الهی شد.

وی گفت: غبارهای آلودگی و تبلیغات منفی فطرت انسان را پوشانده و در تربیت نوجوانان و جوانان تاثیرگذار است و فضای مجازی و رسانه پتانسیل بزرگی در هدایت جوانان دارد.

مدیر کل بنیاد شهید و امور ایثارگران شهرستان های استان تهران افزود: باید بتوانیم نقشه راه تربیتی برای کشور طراحی کنیم و با باور کردن این راه میتوانیم در تربیت جوانان و نوجوانان تاثیرگذار باشیم و پتانسیل و ظرفیت فضای مجازی نیز تاثیر بسزایی در این امر مهم دارد.

کوتاهی مسؤولان فرهنگی در شناخت شهدا

حجت الاسلام محسن محمودی، رییس شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی استان تهران در خصوص جایگاه حربن یزید ریاحی در واقعه عاشورا بیان داشت: حر استاد توبه در مکتب عاشورا است و با شناخت الگوها و درسهای نهضت عاشورا شخصیت هایی شناخته می شوند و این امر نقش تربیتی در قیام عاشورا و ریشه معرفتی و تفکر را نشان می‌دهد.

وی گفت: حر چهره شاخص و شخصیتی است که باید زنده نگه داشته شود و مهم این است که این الگو را باید در جامعه ترویج داد.

رییس شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی استان تهران افزود: در بین شهدا نیز چهره هایی هستند که حر گونه به میدان آمدند و باید شناخته و ماندگار شوند و باید بتوانیم این الگوها را در قالب هنر، فیلم، مستند و آثار ماندگار هنری و ادبیات و شعر عرضه کنیم تا بتوانیم الگوهای عاشورایی را به جوانان امروزی شناخته تا در این هجمه فرهنگی و الگوهای غربی به بیراهه نرفته و فریب رسانه های بیگانه را نخورند.

حجت الاسلام محمودی خاطر نشان کرد: شناخت فرهنگ و مکتب عاشورا موجب حرکت کردن در مسیر اسلام ناب بوده و در این امر دست پر هستیم اما برخی نهادهای تاثیرگذار که از لحاظ مالی و هنری امکانات داشته اند در سیاستگذاری های فرهنگی و رسانه ای کم کاری و کوتاهی کرده اند.

رییس شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی استان تهران تصریح کرد: باید از حر مکتب عاشورایی را آموخت و مسئولین فرهنگی و اجرایی نظام باید از عملکرد گذشته خود توبه کنند و بیشتر به شهدا بپردازند و حق خود را ادا کنند تا جوانان دچار شبه و انحراف نشده و از الگوهای اصیل اسلامی پیروی کرده و این مسیر را طی کنند و در حوزه ارزش‌های اسلامی و در شناخت و ترویج فرهنگ ایثار و شهادت اقدامات بیشتری لازم است انجام دهند.

در پایان مراسم از سه خانواده شهید محرم و یک جانباز و آزاده دوران دفاع مقدس آئین تجلیل به عمل آمد.

انتهای پیام/

این مطلب را برای صفحه اول پیشنهاد کنید
نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری فارس در وب سایت منتشر خواهد شد پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
Captcha
لطفا پیام خود را وارد نمایید.
پیام شما با موفقیت ثبت گردید.
لطفا کد اعتبارسنجی را صحیح وارد نمایید.
مشکلی پیش آمده است. لطفا دوباره تلاش نمایید.

پر بازدید ها

    پر بحث ترین ها

      بیشترین اشتراک

        اخبار گردشگری globe
        تازه های کتاب
        اخبار کسب و کار تریبون
        همراه اول