اخبار فارس من افکار سنجی دانشکده انتشارات توانا فارس نوجوان

علم و پیشرفت  /  علم و فن آوری جهان

نتایج یک پژوهش: 85 درصد بستری‌های کرونایی ماه‌ها پس از ترخیص بهبود نیافته‌اند

یک مطالعه جدید نشان می‌دهد، اکثر بیماران کووید 19 که در طول موج زمستان گذشته در بیمارستان بستری شده بودند هنوز به طور کامل بهبود نیافته‌اند.

نتایج یک پژوهش: 85 درصد بستری‌های کرونایی ماه‌ها پس از  ترخیص بهبود نیافته‌اند

به گزارش خبرنگار گروه علم و پیشرفت خبرگزاری فارس به نقل از دیلی‌میل، نتایج یک بررسی که اخیرا صورت گرفته نشان می‌دهد، تقریبا ۸۵ درصد از بیمارانی که در اثر ابتلا به کووید ۱۹ در بیمارستان بستری شدند، پس از گذشت ماه‌ها از ترخیص، هنوز کامل بهبود نیافته‌اند، ضمن اینکه ۵۵ درصد از آنها از بیماری قلبی یا ریوی جدید خبر داده‌اند.

این مطالعه جدید که توسط محققان دانشگاه میشیگان صورت گرفته نشان می‌دهد تقریبا ۸۵ درصد از افرادی که در اواخر سال ۲۰۲۰ با کووید ۱۹ بستری شده‌اند، هنوز علائم این ویروس را  با وجود گذشت بیش از ۶ ماه احساس می‌کنند.میانگین سنی بیماران در این مطالعه ۶۰ سال  و متوسط ​​زمان بستری در بیمارستان پنج روز بود.

پیش از این تحقیق انجام‌شده در چین نشان داده بود، دوسوم بیمارانی که به‌شدت به کووید ۱۹ مبتلا شده‌اند تا شش‌ماه بعد از آلودگی به ویروس کرونا به عوارض درازمدتی مانند درد عضلانی، خستگی و اختلالات روانی دچارند.

براساس یافته‌‌های‌‌‌‌ جدید برخی از بیماران حتی مجبورند نشسته بخوابند یا از دستگاه اکسیژن خانگی به دلیل عوارض ناشی از ویروس استفاده کنند.

جک ایواشینا، نویسنده و سرپرست گروه پزشکی داخلی میشیگان در بیانیه‌ای گفت: «این افراد پس از بستری شدن در بیمارستان مشکلات بسیار بدتری نسبت به آنچه پزشکان انتظار داشتند، دارند».

انتهای پیام/ 

 

این مطلب را برای صفحه اول پیشنهاد کنید
نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری فارس در وب سایت منتشر خواهد شد پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
Captcha
لطفا پیام خود را وارد نمایید.
پیام شما با موفقیت ثبت گردید.
لطفا کد اعتبارسنجی را صحیح وارد نمایید.
مشکلی پیش آمده است. لطفا دوباره تلاش نمایید.

پر بازدید ها

    پر بحث ترین ها

      بیشترین اشتراک

        اخبار گردشگری globe
        تازه های کتاب
        اخبار کسب و کار تریبون
        همراه اول