اخبار فارس من افکار سنجی دانشکده انتشارات توانا فارس نوجوان

بین الملل  /  آمریکا، اروپا

انگلیس: راهی طولانی تا به‌رسمیت شناختن طالبان در پیش است

معاون وزیر امور خارجه انگلیس گفت، باید طالبان را از روی رفتارش قضاوت کرد و تا به رسمیت شناختن این گروه راهی طولانی در پیش است.

انگلیس: راهی طولانی تا به‌رسمیت شناختن طالبان در پیش است

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری فارس، «جیمز کلِوِرلی» معاون وزیر امور خارجه انگلیس در امور غرب آسیا و شمال آفریقا گفت کشورش در حال حاضر قصد ندارد طالبان را به رسمیت بشناسد.

به نوشته روزنامه «ایونینگ استاندارد»، کلورلی روز دوشنبه در مصاحبه‌ای گفت، انگلیس از طالبان درخواست کرده به افرادی که قصد ترک افغانستان را دارند امان داده و به آن‌ها اجازه عبور دهد.

این دیپلمات انگلیسی گفت، فعلاً مشخص نیست چه تعداد افراد واجد شرایط ورود به انگلیس همچنان در افغانستان باقی مانده‌اند.

کلورلی در ادامه گفت، «راهی طولانی» برای اعطای این امتیاز به طالبان که آن‌ها را به رسمیت بشناسیم در پیش است. او با تکرار اظهارات اخیر «بوریس جانسون» نخست‌وزیر انگلیس گفت، کشورش طالبان را از روی اعمالش قضاوت خواهد کرد.

معاون وزیر امور خارجه انگلیس افزود: «اگر طالبان مثل یک دولت رفتار کند، اگر آن‌ها سفرهای داخلی و خروج از افغانستان را تسهیل کنند، بر این اساس با آن‌ها تعامل خواهیم کرد».

او در ادامه گفت: «اما چیزی که قادر نیستیم انجام دهیم و واقعاً هیچ کشوری قادر به انجامش نیست این است که در این‌باره تضمین قطعی بدهیم».

وزارت دفاع انگلیس بامداد یکشنبه اعلام کرد که همه پرسنل نظامیان انگلیسی حاضر در افغانستان بعد از حدود ۲۰ سال «ماموریت»، این کشور را ترک کردند.

وزارت خارجه انگلیس امروز (دوشنبه) با صدور بیانیه‌ای مدعی شد: «ما در مورد تعهدات طالبان مبنی بر عدم انجام اقدامات تلافی‌جویانه [علیه اتباع خارجی] و تسهیل خروج امن از افغانستان شک داریم».

بعد از توافق فوریه ۲۰۲۰ آمریکا و طالبان و امضای «توافقنامه صلح» بین دو طرف، روند خروج نظامیان آمریکایی و متحدان این کشور از افغانستان شروع شد. این در حالی است که طی هفته‌های اخیر جنگ در افغانستان شدت گرفته و طالبان موفق شده‌اند بسیاری از مناطق افغانستان را به تصرف خود درآورند. 

ایالات متحده و دیگر کشورهای عضو ناتو در سال ۲۰۰۱ در پاسخ به حملات ۱۱ سپتامبر همان سال در آمریکا، به افغانستان حمله نظامی کردند و از آن زمان، حضور نظامی و اشغالگری آنها در افغانستان ادامه داشته است.

با تصرف سریع‌تر از حد انتظار کابل از سوی گروه طالبان، آمریکا و متحدانش روند خروج از افغانستان را به شکلی سراسیمه و بی‌نظم تسریع کرده‌اند و فرودگاه کابل که در تحت کنترل آن‌ها قرار دارد با هرج و مرج گسترده مواجه است.

انتهای پیام/ص

این مطلب را برای صفحه اول پیشنهاد کنید
نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری فارس در وب سایت منتشر خواهد شد پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
Captcha
لطفا پیام خود را وارد نمایید.
پیام شما با موفقیت ثبت گردید.
لطفا کد اعتبارسنجی را صحیح وارد نمایید.
مشکلی پیش آمده است. لطفا دوباره تلاش نمایید.

پر بازدید ها

    پر بحث ترین ها

      بیشترین اشتراک

        اخبار گردشگری globe
        اخبار کسب و کار تریبون
        همراه اول