اخبار فارس من افکار سنجی دانشکده انتشارات توانا فارس نوجوان

اقتصادی  /  اقتصاد بین الملل

وزیر نفت کویت خبر داد: احتمال لغو افزایش تولید 400 هزار بشکه ای اوپک پلاس

وزیر نفت کویت گفت: سازمان کشورهای صادرکننده نفت خام ممکن است افزایش روزانه 400 هزار بشکه نفت مورد توافق را در چند ماه آینده لغو کند.

وزیر نفت کویت خبر داد: احتمال لغو افزایش تولید 400 هزار بشکه ای اوپک پلاس

به گزارش گروه اقتصاد بین الملل فارس، وزیر نفت کویت گفت سازمان کشورهای صادرکننده نفت خام (اوپک) ممکن است افزایش روزانه 400 هزار بشکه نفت مورد توافق را در چند ماه آینده لغو کند.

محمد عبداللطیف الفارس به رویترز گفت: «بازار کند پیش می رود. از آن جایی که موج چهارم همه گیری کرونا در مناطقی آغاز شده است، ما باید دقت کنیم و در مورد این افزایش تجدیدنظر کنیم. ممکن است افزایش 400 هزار بشکه در روز متوقف شود.»

فارس خاطرنشان کرد اقتصاد کشورهای آسیای شرقی و چین هنوز به علت همه گیری کرونا بی ثبات است و با دشواری هایی روبرو است و خواستار احتیاط بیشتر در برداشتن گام های بعدی برای تولید نفت در جهان شد.

اوپک پلاس قرار است هفته آینده راجع به افزایش تولید نفت مورد توافق از ماه گذشته گفتگو کنند. پس از برخی مخالفت ها، این گروه توافق کردند تولید خود را ماهانه 400 هزار بشکه در روز از ماه آگوست افزایش دهند. کشورهای عضو اوپک پلاس قرار است از ماه سپتامبر 2022 به تدریج تولید خود را افزایش دهند تا میزان تولید به سطح قبل از همه گیری ویروس کرونا بازگردد.

این گروه در حال حاضر، از ورود حدود روزانه 6 میلیون بشکه نفت به بازار ممانعت می کند که این رقم  از  همان10 میلیون بشکه نفتی است که در زمان شروع همه گیری کرونا به علت محدودیت های مسافرتی و قرنطینه از بازار حذف شد.

دولت آمریکا در این ماه از اوپک و هم پیمانانش خواست تا تولید نفت را افزایش دهند تا قیمت بنزین را کنترل کند و کمبودها را جبران نماید؛ آمریکا برنامه کنونی افزایش تولید اوپک را ناکافی می داند.

واشنگتن قاطعانه اعلام می کند افزایش قیمت بنزین تهدیدی برای بهبود اقتصاد جهان است. فارس با این حال، می گوید دیدگاه اعضای اوپک پلاس متفاوت است.

فارس بدون ارائه جزئیات گفت: «نشست هایی با کشورهای عضو اوپک به ویژه کشورهای شورای همکاری خلیج فارس وجود دارد و تاکنون دیدگاه های مختلفی در مورد چگونگی مدیریت این موضوع وجود دارد.»

این درحالی است که آژانس بین المللی انرژی(IEA)  چشم انداز خود برای تقاضای نفت در جهان در سال 2021 را کاهش داد و دلیل آن را شیوع سریع نوع دلتای کرونا و تاثیر آن بر اقتصاد جهان اعلام کرد.

به گزارش فارس، با شروع همه گیری ویروس کرونا در جهان و کاهش تقاضا برای نفت، اوپک پلاس به منظور تقویت قیمت این کالای اساسی در سال گذشته میلادی توافق کردند تا از ماه می 2020 روزانه 9.7 میلیون بشکه از تولید خود را کاهش دهند که رقمی بی سابقه و رکورد محسوب می‌شد و در فاز نخست تصمیم گرفتند تا این قرارداد تا آوریل 2022 ادامه یابد.

با بهبود تقاضا، این گروه به تدریج بر میزان تولید افزودند و تا جولای 2021 کاهش تولید به 5.8 میلیون بشکه در روز رسیده است.

بعد از کش و قوس های فراوان میان اعضای گروه، اوپک پلاس توافق کردند تا از ماه آگوست تا دسامبر 2021، تولید خود را 2 میلیون بشکه در روز یا ماهانه 400 هزار بشکه در روز افزایش دهند.

همچنین این گروه توافق کرد که تاریخ پایان توافق کاهش تولید را از تاریخ اولیه مورد توافق یعنی آوریل 2022 به پایان سال 2022 تغییر دهد تا در صورت توقف بهبود شرایط اقتصادی در جهان در اثر بروز انواع جدید ویروس کرونا، جای بیشتری برای مانور داشته باشد

انتهای پیام/

 

این مطلب را برای صفحه اول پیشنهاد کنید
نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری فارس در وب سایت منتشر خواهد شد پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
Captcha
لطفا پیام خود را وارد نمایید.
پیام شما با موفقیت ثبت گردید.
لطفا کد اعتبارسنجی را صحیح وارد نمایید.
مشکلی پیش آمده است. لطفا دوباره تلاش نمایید.

پر بازدید ها

    پر بحث ترین ها

      بیشترین اشتراک

        اخبار گردشگری globe
        اخبار کسب و کار تریبون
        همراه اول