اخبار فارس من افکار سنجی دانشکده انتشارات توانا فارس نوجوان

استانها  /  آذربایجان شرقی

نماینده مردم اهر: ارتباط دانشگاه و صنعت حلقه مفقوده مشکلات اقتصادی است

نماینده مردم شهرستان‌های اهر و هریس در مجلس با تاکید به اینکه ارتباط دانشگاه و صنعت حلقه مفقوده مشکلات اقتصادی است،گفت: عدم اشتغال مرتبط با آموزش یکی از مشکلات مهم فارغ‌التحصیلان دانشگاهی منطقه است.

نماینده مردم  اهر: ارتباط دانشگاه و صنعت حلقه مفقوده مشکلات اقتصادی است

به گزارش خبرگزاری فارس از اهر، دانشکده کشاورزی و منابع طبیعی اهر به مناسبت  هفته دولت و با حضور محرم‌زاده، نماینده  مردم اهر و هریس در مجلس شورای اسلامی، میررضا مجیدی، رئیس دانشگاه تبریز  افتتاح شد.

ذبیح‌الله نعمتی، رئیس دانشکده کشاورزی و منابع طبیعی اهر ضمن خیر مقدم‌گویی به مهمانان  از تلاش‌های صورت گرفته جهت اجرای این ساختمان  تقدیر نمود و افزود: پروژه دانشکده کشاورزی اهر جزو مصوبات کمسیون 215 در سال 1389 بود که  عملیات اجرایی آن  از سال 1391 آغاز گردید این پروژه با زیربنای به مساحت      3 هزار و 870 متر مربع با  مجموع  هزینه‌کرد 79 هزار و 999 میلیون ریال  به  بهره‌برداری رسیده  است که  64 هزار و 999 میلیون ریال از محل اعتبارات  طرح  تملک دارائی‌های سرمایه‌ای و مبلغ 5 هزار  میلیون ریال از محل درآمدهای اختصاصی دانشگاه و مبلغ 10 هزار میلیون ریال  از محل مانده اعتبارات طرح  تعمیر و تجهیز دانشکده جهت برقراری انشعاب‌ها هزینه  شده است.

رئیس دانشکده کشاورزی و منابع  طبیعی اهر با اشاره به اینکه محل این پروژه در کمربندی جنوبی شهرستان  اهر قرار دارد، فاقد حصارکشی و محوطه‌سازی بوده و نیاز به عملیات تسطیح و آماده‌سازی راه دسترسی به دانشکده می‌باشد، یادآور شد: از همه مسوولان شهرستان بالاخص نماینده  مردم شهرستان‌های اهر و هریس در مجلس شورای اسلامی و فرمانداری و  سایر مسوولان و خیران شهرستان درخواست همکاری داریم تا با تامین  اعتبار مورد نیاز و حل  این نواقص، دانشجویان و کارکنان  از خدمات آموزشی رفاهی در خور شان و نام  دانشگاه و منطقه برخوردار شوند.

نعمتی با اشاره  به ظرفیت غنی منطقه  ارسباران و شهرستان اهر از لحاظ منابع  طبیعی و کشاورزی تصریح کرد: این  پروژه  در راستای رفع نیازهای منطقه برنامه‌ریزی شده است و امیدواریم  با تحصیل و اشتغال فارغ‌التحصیلان در زمینه‌های مرتبط، این دانشکده منشاء آثار پربرکت و زمینه پیشرفت اقتصادی و اجتماعی منطقه  را فراهم آورد.

میررضا مجیدی، رئیس دانشگاه تبریز  ضمن تبریک هفته دولت و گرامیداشت  یاد و خاطره شهیدان بزرگوار باهنر و رجائی، بر اهمیت نقش علم و آگاهی در پیشرفت و توسعه جامعه تاکید نمود و متذکر شد: علم همواره زمینه توسعه جوامع را فراهم  می‌آورد، چنانچه وجود دانشگاه ربع  رشیدی در هفتصد سال  قبل و  دانشگاه  تبریز در سده اخیر منشاء پیشرفت  منطقه و کشور در زمینه‌های مختلف  شده  است.

مجیدی ضمن اشاره  به  برخی از چهره‌های ماندگار، علما و دانشمندان بزرگ از شهرستان اهر و منطقه ارسباران در زمینه‌های مختلف علمی، فرهنگی، سیاسی، پزشکی و .. در طول  تاریخ بیان داشت: این منطقه دارای افراد تاثیرگذار در عرصه‌های مختلف منطقه و کشور بوده و در حال حاضر نیز بسیاری از مسوولان و افراد تاثیرگذار از این منطقه در سطح  کشور به فعالیت می‌­پردازند و وجود این  استعدادهای فاخر و ظرفیت غنی ایجاب می­‌نمود که باید ایجاد دانشگاه و تکمیل  پروژه‌های آموزش عالی در رشته‌های مختلف در این منطقه زودتر از زمان فعلی  صورت می‌گرفت و حال که به هر دلیل  این کار امروز صورت می­‌گیرد نیازمند  همکاری عموم مسوولان و مردم  برای پیشبرد اهداف نظام آموزش عالی کشور و گسترش امکانات جهت بهره‌گیری جوانان  منطقه است.

خدابخش، فرماندار شهرستان اهر ضمن  اعلام آمادگی برای بهره‌گیری از همه ظرفیت‌ها و همدلی مسوولان اجرائی شهرستان برای حل نواقص و مشکلات  موجود از تلاش و پیگیری مسوولان دانشگاه تبریز در خصوص تکمیل و راه‌اندازی دانشکده کشاورزی و منابع طبیعی اهر تقدیر کرد.

احمد محرم زاده، نماینده  مردم  شهرستان‌های اهر و هریس در مجلس شورای اسلامی ضمن  تقدیر از همت و تلاش همه مسوولان قبلی مخصوصا مسوولان دانشگاه تبریز در زمینه  پیگیری ساخت و راه‌اندازی این دانشکده خاطرنشان کرد: راه‌اندازی و افتتاح این  دانشکده مایه افتخار مردم منطقه می‌­باشد و با توجه به سابقه درخشان و تاثیرگذاری مردم  این منطقه در تحولات مختلف اجتماعی، سیاسی و فرهنگی استان و کشور امیدواریم،  امانت افتخارآمیز نسل‌های گذشته  را با غنای بیشتر به  آیندگان  تحویل دهیم.

محرم ‌زاده با تاکید بر ضرورت ارتباط دانشگاه با بخش‌های تولیدی و صنعتی جامعه  اذعان داشت: عدم اشتغال مرتبط با آموزش یکی از مشکلات مهم فارغ‌التحصیلان دانشگاهی منطقه است و امیدواریم با گسترش دانشکده کشاورزی و منابع  طبیعی اهر که متناسب با  ظرفیت‌ها و  نیازهای منطقه  برنامه‌‌ریزی و اجرا شده است در آینده شاهد تربیت نیروی انسانی ماهر و متناسب با  نیازها و توانمندی‌های منطقه  باشیم.

گزارش فارس حاکی است، دانشکده کشاورزی و منابع طبیعی اهر در سال 1385 تحت عنوان آموزشکده کشاورزی اهر در شهرستان اهر با  2 رشته تحصیلی تکنولوژی تولیدات دامی و تکنولوژی مواد غذایی در مقطع کاردانی تاسیس گردید. با گسترش رشته‌ها در تابستان سال 1390 به دانشکده کشاورزی و منابع طبیعی اهر ارتقا یافت این دانشکده در حال حاضر با 17 نفر عضو هیات علمی، 303 نفر دانشجو در 4 گروه آموزشی و در مقاطع تحصیلی کارشناسی 4 رشته و کارشناسی ارشد 4 رشته به فعالیت آموزشی خود ادامه می‌دهد.

همچنین محل احداث پروژه  به مساحت  15 هکتار از اراضی مسکن  و شهرسازی بوده همچنین از طرف اهالی روستای نقاره‌کوب زمینی به مساحت 20 هکتار  برای انجام  امور آموزشی و تاسیس سایت تحقیقاتی به دانشکده کشاورزی و منابع  طبیعی اهر اهدا شده است.

انتهای پیام/60003/س

این مطلب را برای صفحه اول پیشنهاد کنید
نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری فارس در وب سایت منتشر خواهد شد پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
Captcha
لطفا پیام خود را وارد نمایید.
پیام شما با موفقیت ثبت گردید.
لطفا کد اعتبارسنجی را صحیح وارد نمایید.
مشکلی پیش آمده است. لطفا دوباره تلاش نمایید.

پر بازدید ها

    پر بحث ترین ها

      بیشترین اشتراک

        اخبار گردشگری globe
        تازه های کتاب
        اخبار کسب و کار تریبون
        همراه اول