رئیس اتاق اصناف یزد: امروز آخرین روز تعطیلات کرونایی در یزد است

رئیس اتاق اصناف استان یزد گفت: با توجه به اعمال محدودیت‌های کرونایی برای مقابله با پیک پنجم در هفته گذشته، اصناف استان یزد می توانند از روز یکشنبه ۳۱ امرداد به روال گذشته فعالیت خود را آغاز کنند.
علیرضا حسنی در گفت‌وگو با خبرنگار فارس از یزد با بیان این‌که در هفته گذشته تنها  مشاغل ضروری مجاز به فعالیت بودند اظهار کرد: فعالیت اصناف در هفته پیش رو بلامانع است و می توانند تا ساعت ۲۰ و ۳۰ به فعالیت بپردازند. وی با تاکید بر لزوم رعایت پروتکل‌های بهداشتی تعیین شده برای فعالیت اصناف ادامه داد: همزمان با فعالیت صنوف طرح نظارت و بازرسی بازار از سوی واحد نظارت و بازرسی اتاق اصناف مرکز استان و کمیسیون‌های بازرسی اتحادیه‌های یزد نیز اجرایی می‌شود تا بتوانیم بر فعالیت‌های صنوف نظارت کامل داشته باشیم. رئیس اتاق اصناف یزد با قدردانی از مشارکت اصناف یزد در تعطیلات هفته گذشته عنوان کرد: البته اولویت ما خودناظری از سوی کسبه و افراد فعال در صنوف مختلف است که تا امروز خوشبختانه کسبه و صنوف یزدی همکاری بسیار خوبی را در این زمینه داشته اند. وی بیان کرد: در تعطیلات هفته گذشته نیز اصناف به خوبی با اجرای طرح همکاری داشتند و تمامی واحدها تعطیل بوده و به غیر از مشاغل خواربارفروشی ها و نانوایی ها هیچ واحد صنفی دیگری فعالیت نداشت. حسنی با بیان اینکه انتظار می‌رود اصناف همچون گذشته با هدف قطع زنجیره شیوع کرونا با تصمیمات ستاد کرونا همراهی و همکاری داشته باشند افزود: ما انتظار داریم که اصناف برای حفظ سلامت خود و سایر شهروندان بهتر از قبل به رعایت پروتکل‌های بهداشتی بپردازند.
رئیس اتاق اصناف یزد با تاکید براینکه اصناف استان در پیشگیری و مقابله با بیماری کرونا در کشور پیشگام بوده‌اند، خاطرنشان کرد: صنوف در دوران کرونا با وجود مشکلات شدید اقتصادی و رکود بازار همواره نشان داده‌اند که سلامت مردم را در اولویت فعالیت خود دارند و بسیاری از اصناف فعال در این شهر داوطلبانه واحدهای صنفی خود را تعطیل کردند انتهای پیام/ص.
رئیس اتاق اصناف یزد
12:09 - 30 مرداد 1400

1 بازنشر
37 بازدید


1 پاسخ