اخبار فارس من افکار سنجی دانشکده انتشارات توانا فارس نوجوان

استانها  /  اصفهان

ایمان کم موجب روی آوردن به سمت مذاکره می‌شود/ خداوند همراه «محسنین» است

عضو مجلس خبرگان رهبری گفت: عده‌ای می‌گفتند باید با آمریکا مذاکره کنیم اما اگر ایمان این افراد به خدا ۲ برابر بود و از دشمن نمی‌ترسیدند چنین حرفی را نمی‌زدند؛ وقتی ایمان کم است شخص از دشمن می‌ترسد و به مذاکره رو می‌آورد.

ایمان کم موجب روی آوردن به سمت مذاکره می‌شود/ خداوند همراه «محسنین» است

به گزارش خبرگزاری فارس از اصفهان آیت‌الله سید ابوالحسن مهدوی در هفتمین شب مراسم هیأت رزمندگان اسلام اظهار داشت: فرق بین اصحاب امام حسین(ع)، آن‌هایی که رفتند و آن‌هایی که ماندند در ظاهر نبود بلکه کسانی که شاکله‌شان ضعیف بود رفتند.

عضو مجلس خبرگان رهبری ادامه داد: شرایط فعلی نیز همین‌طور است؛ رهبر معظم انقلاب جمله‌ای مثل اطعام مؤمنانه را بیان می‌کنند، برخی محکم پای کار می‌ایستند و برخی فقط ادا در می‌آورند.

وی خاطرنشان کرد: شخصی که عمل می‌کند، قبل از آن فکر می‌کند و لزوم درونی برای انجام عمل دارد به همین دلیل خسته نمی‌شود اما شخصی که ادا در می‌آورد تا به مشکلی برمی‌خورد از درون به هم می‌ریزد.

عمل نیازمند پشتوانه فکری است

مهدوی بیان کرد: عمل نمی‌تواند ساختگی باشد و مانند دیگری دربیاید بلکه به پشتوانه فکری نیاز دارد؛ اگر می‌خواهیم میثم‌گونه باشیم، ویژگی او‌ عمل نیست بلکه ایستادگی و تلاش در راه دین و معرفت او نسبت به خدا است و معرفت او به خدا باعث معرفت به امیرالمؤمنین است.

امام جمعه موقت اصفهان خاطرنشان کرد: آینده نیز به همین صورت است؛ فکر نکنید همه در راه و رکاب امام زمان می‌ایستند، اگر شخصی ایمان خود را تقویت نکند در عمل خود کم می‌آورد و این موضوع را در شرایط فعلی نیز می‌توان سنجید.

ایمان کم موجب روی آوردن به سمت مذاکره می شود

وی عنوان کرد: عده‌ای می‌گفتند باید با آمریکا مذاکره کنیم اما اگر ایمان این افراد به خدا ۲ برابر بود و از دشمن نمی‌ترسیدند چنین حرفی را نمی‌زدند؛ وقتی ایمان کم است شخص از دشمن می‌ترسد و به مذاکره رو می‌آورد و مدعی می‌شود‌ امام حسین(ع) هم همین کار را کردند در صورتی که امام تذکر دادند و مذاکره نکردند و در این مسیر رهبر معظم چقدر فرمودند که بحث مذاکره فایده ندارد و این‌ها دشمن هستند و این مذاکره فقط برای افرادی که بصیرت نداشتند فایده داشت.

مهدوی با بیان اینکه در مسیر امام حسین(ع) برخی تلاش کردند و برخی نکردند، گفت: تمام فرق این است که هر چه ایمان قوی‌تر باشد شاکله و استخوان‌بندی فرد قوی‌تر است؛ شاکله، فکر و ایمان به خدا است.

از تو حرکت از خدا برکت

عضو مجلس خبرگان رهبری اعلام کرد: در بحث تلاش در راه خدا اگر‌ کسی معرفت پیدا کرد و در مسیر خدا حرکت کرد نیاز نیست تمام راه را خودش برود و در قرآن نیز به این موضوع اشاره شده است؛ برای مثال اگر انسان ۱۰ درصد راه را برود خدا دست او را می‌گیرد و ۱۰ برابر می‌کند و نیاز نیست ۱۰۰ درصد را خودش برود بلکه بین خود و عنایت خدا تقسیم می‌شود.

وی افزود: بخش عنایت خدا در مسیر بیش‌تر است اما نکته مهم این است مؤخر و معلول حرکت ما است یعنی شروع از بنده است؛ حرکت و برکت در عرض هم نیست و برکت خیلی بیش‌تر است اما حرکت از مخلوق تقدم زمانی دارد.

مهدوی اظهار کرد: خدا به وعده‌اش عمل می‌کند و آنچه که مشکوک است حرکت بنده است؛ برای حرکت باید معرفت تقویت شود و اگر این اتفاق بیفتد ۲ نتیجه استمرار و خلوص عمل را در پی‌ خواهد داشت.

وقتی انسان خلوص پیدا می‌کند خداوند را می‌شناسد

امام جمعه موقت اصفهان با اشاره به آیه ۶۹ سوره عنکبوت توضیح داد: قرآن کلمه خلوص را با «فینا» مطرح کرده است زیرا برخی خدمت می‌کنند اما نه با خلوص و برای رضای خدا بلکه برای خودشان؛ وقتی انسان خلوص پیدا می‌کند خداوند را می‌شناسد و در ادامه آیه بیان شده است دست او را می‌گیریم و در ادامه مسیر به حجت الهی وصل می‌شود.

وی تأکید کرد: سرمایه ما به ایمان‌مان است نه ظاهرمان؛ اگر کسی معرفت پیدا کند نام امام حسین(ع) او را به یاد خدا می‌اندازد و اشکش جاری می‌شود.

مهدوی با اشاره به صفت «محسن» در آیه ۶۹ سوره عنکبوت تصریح کرد: «محسن» شخصی است که خدا را کامل شناخته است و در عمل تلاش صادقانه می‌کند و در تعبیر قرآن نیز اشاره شده است که خدا همراه «محسنین» است در صورتی که در ابتدای آیه صحبتی از این صفت نبود و اسم تغییر می‌کند.

عضو مجلس خبرگان بیان کرد: وقتی ایمان ضعیف است، به عمل که می‌رسیم کم می‌آوریم؛ «محسن» تلاش بی‌نهایت و خالصانه می‌کند و در عمل کم نمی‌آورد.

خداوند همراه «محسنین» است

وی تأکید کرد: اگر می‌خواهیم محسن باشیم ۳ مرحله دارد؛ اول خدا را خوب بشناسیم، بعد از آن عمل‌مان تلاش خالصانه می‌شود و مرحله سوم رسیدن به درجه «محسن» است که خدا با او‌ همراه است.

مهدوی در انتها خاطرنشان کرد: بسیاری از افراد تلاش خالصانه کردند و خدا نتایجی را نصیب آن‌ها کرد؛ شرط بهره بردن از این شرایط تلاش است و تلاش خالصانه هر کس مربوط به خودش است.

انتهای پیام/۶۳۱۲۵/ح۲۰/

این مطلب را برای صفحه اول پیشنهاد کنید
نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری فارس در وب سایت منتشر خواهد شد پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
Captcha
لطفا پیام خود را وارد نمایید.
پیام شما با موفقیت ثبت گردید.
لطفا کد اعتبارسنجی را صحیح وارد نمایید.
مشکلی پیش آمده است. لطفا دوباره تلاش نمایید.

پر بازدید ها

    پر بحث ترین ها

      بیشترین اشتراک

        اخبار گردشگری globe
        تازه های کتاب
        اخبار کسب و کار تریبون
        همراه اول