اخبار فارس من افکار سنجی دانشکده انتشارات توانا فارس نوجوان

استانها  /  خوزستان

مهم‌ترین حلقه مفقوده آبادانی خوزستان، مدیریت است

بسیج دانشجویی سیزده دانشگاه خوزستان طی نامه‌ای به رئیس جمهور خواستار رسیدگی سریع به وضعیت مدیریت‌های نامطلوب در استان شدند.

مهم‌ترین حلقه مفقوده آبادانی خوزستان، مدیریت است

به گزارش خبرگزاری فارس از اهواز، بسیج دانشجویی سیزده دانشگاه خوزستان طی نامه‌ای به رئیس جمهور خواستار رسیدگی سریع به وضعیت مدیریت‌های نامطلوب در استان شدند.

در این نامه آماده است که: انتخاب جنابعالی را به‌عنوان سیزدهمین رئیس‌جمهور ایران اسلامی تبریک می‌گوییم. امیدواریم طبق فرمایشات رهبر معظم انقلاب تلاش خود را برای پیمودن مسیر نورانی انقلاب که مسیر عدالت، پیشرفت، آزادی و عزت ملی است به‌نحو احسن انجام دهید.
در ابتدا خاطرنشان می‌کنیم که استان پهناور و زرخیز خوزستان غنی‌ترین استان کشور از نظر منابع خدادادی است اما یک مدیریت ناکارآمد چندین‌ساله با عزمی راسخ توانسته پرظرفیت‌ترین استان کشور را به کلکسیونی از مصائب تبدیل کند.

به‌عنوان مثال با وجود این‌که یک‌سوم آب سطحی جاری کشور در خوزستان قرار دارد دچار بحران آبی شده‌است و یا با وجود این‌که خوزستان در زمینه‌های کشاورزی، نیروگاهی، بنادر، فولاد، صادرات غیرنفتی و غیره همیشه دارای بالاترین رتبه‌ها در کشور بوده‌است اما همچنان به دلیل عدم توجه به بومی‌گزینی بالاترین رتبه‌ها را در آمار بیکاری کشور نیز دارد.

همچنین آمده است که: به استناد وضعیت وخیم استان با وجود ظرفیت‌های کلان می‌توان به این نتیجه رسید مهم‌ترین حلقه‌ی مفقوده‌ آبادانی خوزستان مدیریت است.

در استان خوزستان مدیرانی وجود دارند که از کمترین میزان شایستگی نیز برخوردار نمی‌باشند، برای استناد این گفته می‌توان به استانداری اشاره کرد که وقیحانه منکر وضعیت فاجعه‌آمیز استان می‌شود و یا استانداری که پائین‌ترین رتبه در بین استاندارهای کشور را داشت و یا پول‌های کلانی که بدون هیچ‌گونه شفافیتی خرج سیستم فاضلاب مرکز استان شده ازجمله ۱۵۰ میلیون دلاری بانک جهانی و ۵۰ میلیون یورو از صندوق ذخیره ارزی و... .

در این نامه افزوده شده: نکته‌ای دیگر که تاثیر بسزایی در وضعیت کشور خواهد داشت بحث آمایش سرزمینی و الگوی کشت می‌باشد که با توجه به عدم وجود سازوکار مناسب در این زمینه، دست‌اندرکاران وزارت نیرو و جهاد کشاورزی در زمینه کمبود آب در استان خوزستان، ایراد را به کشاورزان وارد می‌کنند.

بحث الگوی کشت و آمایش سرزمینی به‌طور دقیق باید تعیین کند که هر استان دقیقاً بر چه کالاهایی تمرکز کند، چه چیزی به بکارد، چگونه بکارد و کجا بکارد. تمام مسائل هم در نظر گرفته شود که متأسفانه در کشور ما الگوی کشت یا وجود ندارد و یا اجرا نمی‌شود.

همچنین نوشته شده: معمولاً کشورهای پیشرفته دنیا با استفاده از بحث آمایش سرزمین و الگوی کشت مناسب باعث صرفه‌جویی در مصرف آب می‌شوند تا مصرف آب را به عرصه صنعت متمرکز کنند به‌طوری‌که مصرف آب این کشورها در حوزه کشاورزی ۴۰ درصد و در صنعت تا ۵۰ درصد می‌باشد این در حالی است که در کشور ما برای مصارف کشاورزی ۹۰ درصد و مصارف صنعتی سه درصد است.

در پایان افزوده شده است که: از جنابعالی خواهشمندیم که به‌صورت ضرب‌الأجل در رابطه با مدیریت استان خوزستان که در اصل به‌معنای مدیریت بر بخش قابل‌توجهی از ظرفیت‌های کشور است تصمیم بگیرید و در این زمینه با توجه به ویژه شدن استانداری استان خوزستان تسلیم سهم‌خواهی عده‌ای که همچون گذشته برای برتن کردن قبای ریاست دست به هر کاری می‌زنند نشوید و استانداری جوان، متخصص، توانمند، جهادی و آشنا با ظرفیت‌های استان انتصاب کنید.

شاید با این کار بتوانیم حق مردمی که دین خود را نه‌تنها به ایران بلکه به اسلام ادا کردن به‌جا آوریم.

انتهای پیام/

این مطلب را برای صفحه اول پیشنهاد کنید
نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری فارس در وب سایت منتشر خواهد شد پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
Captcha
لطفا پیام خود را وارد نمایید.
پیام شما با موفقیت ثبت گردید.
لطفا کد اعتبارسنجی را صحیح وارد نمایید.
مشکلی پیش آمده است. لطفا دوباره تلاش نمایید.

پر بازدید ها

    پر بحث ترین ها

      بیشترین اشتراک

        اخبار گردشگری globe
        تازه های کتاب
        اخبار کسب و کار تریبون
        همراه اول