به گزارش خبرگزاری فارس از اراک، محسن شانقی صبح امروز در نشست برنامهریزی نظارت بر ذبح بهداشتی ماه محرم اظهار کرد: 33 گروه ثابت و 26 گروه سیار متشکل از 16 نفر دکتر دامپزشک، 47 بازرس بهداشتی گوشت و 26 روحانی ناظر ذبح شرعی در طرح تشدید نظارت دامپزشکی استان مرکزی به صورت رایگان بر ذبح دامهای قربانی عزاداران حسینی ماه محرم نظارت میکنند.
وی ادامه داد: طرح نظارت بر ذبح بهداشتی و شرعی دامهای قربانی ماه محرم با هدف تامین گوشت سالم و حلال اجرا میشود.
مدیرکل دامپزشکی استان مرکزی از عزاداران حسینی در ماه محرم خواست برای جلوگیری از انتقال بیماریهای مشترک از جمله تب خونریزی دهنده کریمه – کنگو (CCHF) از دام به انسان گوشت استحصالی از دامهای قربانی را بهمدت ۲۴ ساعت در دمای صفر تا چهار درجه سانتیگراد نگهداری کرده و از کشتار دامهایی که دارای نشانههای ظاهری غیر طبیعی، آلودگیهای انگلی خارجی، قارچی و تبدار هستند؛ خودداری کنند.
شانقی گفت: هماهنگی لازم با شهرداریهای استان مرکزی برای فعال بودن کشتارگاهها در تمام شهرستانهای استان در روز تاسوعا و عاشورای حسینی با رعایت پروتکلهای بهداشتی ابلاغی دانشگاه علوم پزشکی، ستاد ملی و استانی کرونا و آمادگی برای کشتار دامهای قربانی در راستای پیشگیری از انتقال بیماریهای دامی به انسان انجام شدهاست.
شانقی با بیان اینکه در عید قربان امسال نیز ۴۴ گروه ثابت و سیار نظارتی وظیفه بازرسی بهداشتی و ذبح شرعی در مکانهای مجاز عرضه دام زنده را برعهده داشتند، بیان کرد: با توجه به شیوع بیماری کرونا نیاز است مردم از هرگونه ذبح دام در منزل، معابر و خارج از کشتارگاه به شدت خودداری کنند.
انتهای پیام/