اخبار فارس من افکار سنجی دانشکده انتشارات توانا فارس نوجوان

بین الملل  /  شرق آسیا و اقیانوسیه

سئول: رزمایش مشترک با آمریکا، تهدیدی برای کره شمالی نیست

وزارت خارجه کره جنوبی در واکنش به هشدار نفر دوم قدرتمند در پیونگ‌یانگ، گفت رزمایش نظامی مشترک با آمریکا اساساً ماهیت دفاعی دارد.

سئول: رزمایش مشترک با آمریکا، تهدیدی برای کره شمالی نیست

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری فارس، هشدار خواهر رهبر کره شمالی درباره رزمایش مشترک سئول-واشنگتن در شرق آسیا، با واکنش کره جنوبی همراه شد.

وزارت خارجه کره جنوبی شامگاه دوشنبه در بیانیه‌ای اعلام کرد که رزمایش نظامی این کشور با آمریکا، تهدیدی برای هیچ کشور از جمله کره شمالی به‌حساب نمی‌آید.

به نوشته خبرگزاری «آناتولی»، در بیانیه این وزارتخانه آمده است: «رزمایش مشترک آمریکا-کره جنوبی، یک رزمایش سالیانه با ماهیت دفاعی است و مسئله‌ای است که واشنگتن و سئول در سطح اتحاد خود بر سر آن تصمیم‌گیری کرده‌اند».

سئول در واکنش به مخالفت‌های چین و کره‌شمالی با این رزمایش، توضیح داد: «باور داریم که بیشتر اعضای جامعه بین‌المللی کاملا درک می‌کنند که رزمایش مشترک آمریکا و کره جنوبی، یک رزمایش دفاعی سالیانه است پس هیچ تهدیدی برای یک کشور خاص از جمله کره شمالی نیست».

پیش از این، «کیم یو جونگ» خواهر رهبر کره شمالی هشدار داد، کره جنوبی و آمریکا به دلیل پیش‌بردن برنامه رزمایش‌های مشترک سالانه خود که قرار است این هفته آغاز شود، با تهدید امنیتی جدی‌تر مواجه خواهند شد (جزئیات بیشتر).

در کنار این هشدار، «وانگ یی» وزیر خارجه چین نیز با انتقاد از رزمایش نظامی سئول-واشنگتن، گفت این اقدام به هیچ‌وجه سازنده نیست و دو کشور باید از فعالیت‌هایی که تنش‌ها با پیونگ‌یانگ را بیشتر می‌کند، اجتناب نمایند.

علی‌رغم هشدار کره شمالی مبنی بر این که این تمرینات نظامی مانع پیشرفت در بهبود روابط بین دو کره می‌شود، کره جنوبی و ایالات متحده از امروز آموزش‌های مقدماتی را برای تمرینات بزرگتر و شبیه‌سازی شده رایانه‌ای که برای هفته آینده برنامه‌ریزی شده است، آغاز کردند. 

ایالات متحده حدود ۲۸ هزار و ۵۰۰ نظامی را در کره جنوبی به عنوان میراث جنگ کره در سالهای ۱۹۵۰-۱۹۵۳ مستقر کرده است، جنگی که با آتش‌بس پایان یافت و نه با صلح و شبه‌جزیره کره را در وضعیت فنی جنگی رها کرد. 

این رزمایش‌ها در سال‌های اخیر به منظور تسهیل مذاکرات با هدف از بین بردن برنامه‌های اتمی و موشکی پیونگ‌یانگ در مقابل لغو تحریم‌های آمریکا کاهش یافته است.

انتهای پیام/ص

این مطلب را برای صفحه اول پیشنهاد کنید
نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری فارس در وب سایت منتشر خواهد شد پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
Captcha
لطفا پیام خود را وارد نمایید.
پیام شما با موفقیت ثبت گردید.
لطفا کد اعتبارسنجی را صحیح وارد نمایید.
مشکلی پیش آمده است. لطفا دوباره تلاش نمایید.

پر بازدید ها

    پر بحث ترین ها

      بیشترین اشتراک

        اخبار گردشگری globe
        تازه های کتاب
        اخبار کسب و کار تریبون
        همراه اول