اخبار فارس من افکار سنجی دانشکده انتشارات توانا فارس نوجوان

جامعه

چند داوطلب واکسن «کووبرکت» به کرونا مبتلا شدند؟

مدیرکارآزمایی بالینی دانشگاه علوم پزشکی تهران گفت:این تفکر که پس از تزریق واکسن کرونا، فرد دیگر به این بیماری مبتلا نمی‌شود، اشتباه است و این مسئله نه تنها درمورد واکسن‌ برکت بلکه درباره تمام واکسن‌ها اعم از فایزر و مدرنا نیز صدق می‌کند.

چند داوطلب  واکسن «کووبرکت» به کرونا مبتلا شدند؟

به گزارش گروه سلامت خبرگزاری فارس، حامد حسینی، مدیرکارآزمایی بالینی دانشگاه علوم پزشکی تهران در نشست خبری امروز با اصحاب رسانه اظهار داشت: در فاز 1 و 2 مطالعات واکسن ایرانی برکت در مجموع 20 هزار نفر دو دز واکسن را دریافت کردند.

وی با اشاره به اینکه هیچ‌ واکسنی مصونیت صددرصدی در مقابل ابتلا به کرونا ایجاد نمی‌کند، گفت:در فاز سوم و در اپیدمی کرونای دلتا ۶۰۰ نفر از افراد تحت مطالعه کرونا گرفتند که هنوز نمی‌توان گفت چند نفر واکسن زدند.

مدیر کارآزمایی بالینی دانشگاه علوم پزشکی تهران افزود: یکی از مهم‌ترین شاخص‌های کیفی گزارش‌ها، موارد ضرر و زیان و یا به اصطلاح نامطلوب است؛ به همین دلیل تمامی عوارض ثبت و ضبط می‌شود، حتی اگر خوشایند ما و مجموعه‌های دیگر نباشد‌.

حسینی در پاسخ به این سوال که آیا افرادی پس از تزریق واکسن برکت نیز به کرونا مبتلا شدند، تصریح کرد: این تفکر که پس از تزریق واکسن کرونا فرد دیگر به این بیماری مبتلا نمی‌شود، اشتباه است و این مسئله نه تنها درمورد واکسن‌ برکت بلکه درباره تمام واکسن‌ها اعم از فایزر و مدرنا نیز صدق می‌کند.

وی درباره میزان ابتلای افراد به کرونا پس از تزریق واکسن برکت، گفت: در مطالعات فاز 1، یک نفر، در مطالعات فاز دوم، 11 نفر به کرونا مبتلا شده‌اند که از این 11 نفر، 6 نفر واکسن و 5 نفر واکسن‌نما دریافت کرده بودند و در فاز سوم بین 600 تا 700 نفر به کرونا مبتلا شده‌اند که این ابتلا در اپیدمی با ویروس دلتا رخ داده است.

 مدیرکارآزمایی بالینی دانشگاه علوم پزشکی تهران بیان داشت:البته چون بررسی‌ کدهای فاز سه آغاز نشده فعلاً نمی‌توان گفت از این تعداد 600 تا 700 نفری چند نفر واکسن و چند نفر واکسن نما دریافت کرده بودند.

حسینی با بیان اینکه از بین افرادی که دو دز واکسن را دریافت کرده‌اند، مورد فوتی مرتبط با واکسن کرونا اصلاً نداشته‌ایم، گفت: با توجه به تغییر رفتار این ویروس باید بگویم که هیچ واکسنی نمی‌تواند از ابتلای صد درصدی به بیماری کرونا پیشگیری کند و فقط می‌توان امیدوار بود که با تزریق واکسن کرونا مرگ و میر کاهش یابد.

انتهای پیام/

این مطلب را برای صفحه اول پیشنهاد کنید
نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری فارس در وب سایت منتشر خواهد شد پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
Captcha
لطفا پیام خود را وارد نمایید.
پیام شما با موفقیت ثبت گردید.
لطفا کد اعتبارسنجی را صحیح وارد نمایید.
مشکلی پیش آمده است. لطفا دوباره تلاش نمایید.

پر بازدید ها

    پر بحث ترین ها

      بیشترین اشتراک

        اخبار گردشگری globe
        اخبار کسب و کار تریبون
        همراه اول