اخبار فارس من افکار سنجی دانشکده انتشارات توانا فارس نوجوان

علم و پیشرفت  /  علم و فن آوری ایران

روند رو به بهبود ایران در شاخص جهانی رقابت‌پذیری استعدادها

شاخص جهانی رقابت‌پذیری برای استعدادها یکی از معیارهایی است که به بررسی راهبردها و برنامه‌ریزی‌های یک کشور برای جذب نیروی انسانی توانمند می‌پردازد.

روند رو به بهبود ایران در شاخص جهانی رقابت‌پذیری استعدادها

به گزارش گروه علم و پیشرفت خبرگزاری فارس به نقل از معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری، کشورها به کمک شاخص جهانی رقابت پذیری، مؤلفه‌ها و معیارهایی را که به آنان در جذب استعدادها کمک می‌کند، وضع و تقویت می‌کنند. به کمک شاخص یادشده، اطلاعات و تحلیل های ارزشمندی برای توسعه راهبردهای جذب استعدادها، رفع چالش های مرتبط با آن و کسب مزیت رقابتی در بازار جهانی در اختیار تصمیم سازان و سیاستمداران قرار می‌گیرد.

 

جایگاه رو به بهبود ایران

نتایج این شاخص برای ایران نشان می‌دهد که ایران با کسب نمره 68 از بین 132 کشور جهان در رتبه 102 قرار دارد. به لحاظ منطقه‌ای نیز کشور ایران با قرار گرفتن در منطقه آسیای مرکزی و جنوبی در میان 10 کشور برتر این منطقه در سال 2020 قرار گرفته است.

کشورهای قزاقستان با رتبه 54، هند با رتبه 72، سریلانکا با رتبه 83، تاجیکستان با رتبه 84، قرقیزستان با رتبه 91 و بوتان با رتبه 92 کشورهایی هستند که در رتبه بالاتری از کشور ما قرار گرفته‌اند.

همچنین کشورهای پاکستان  با رتبه 106، نپال با رتبه 121 و بنگلادش با رتبه 124 کشورهایی هستند که در رتبه های پایین تر نسبت به کشور ما قرار گرفته‌اند.

این داده‌نما وضعیت ایران در معیارهای مختلف شناخص جهانی رقابت‌پذیری در جذب استعدادها را نشان می‌دهد:

 

 

انتهای پیام/

 

 

این مطلب را برای صفحه اول پیشنهاد کنید
نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری فارس در وب سایت منتشر خواهد شد پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
Captcha
لطفا پیام خود را وارد نمایید.
پیام شما با موفقیت ثبت گردید.
لطفا کد اعتبارسنجی را صحیح وارد نمایید.
مشکلی پیش آمده است. لطفا دوباره تلاش نمایید.

پر بازدید ها

    پر بحث ترین ها

      بیشترین اشتراک

        اخبار گردشگری globe
        تازه های کتاب
        اخبار کسب و کار تریبون
        همراه اول