اخبار فارس من افکار سنجی دانشکده انتشارات توانا فارس نوجوان

استانها  /  گیلان

تولید محصولات راهبردی کشاورزی برای کاهش اتکا به واردات

استاندار گیلان امنیت غذایی و تولید محصولات راهبردی کشاورزی برای کاهش اتکا به واردات را از مهمترین مؤلفه‌های استقلال اقتصادی کشور دانست و گفت: برنج یکی از مهمترین محصولات کشاورزی است که در سبد امنیت غذایی ایران و بسیاری از کشورهای دنیا قرار دارد.

تولید محصولات راهبردی کشاورزی برای کاهش اتکا به واردات

به گزارش خبرگزاری فارس از تالش، ارسلان زارع غروب امروز در مراسم روز مزرعه برنج که در روستای لمر بخش اسالم شهرستان تالش برگزار شد با قدردانی از دست‌اندرکاران انجام اقدامات علمی و ارزشمند مؤسسه تحقیقات برنج اظهار کرد: انجام کارهای پژوهشی مستمر برای معرفی ارقام دیگر متناسب با شرایط آب و هوایی، تغییر اقلیم، مقاوم در برابر خشکسالی و تنش آبی و نیز در جهت افزایش بهره‌وری، کیفیت و کمیت تولید مورد انتظار است. 

وی امنیت غذایی و تولید محصولات راهبردی کشاورزی برای کاهش اتکا به واردات را از مهمترین مؤلفه‌های استقلال اقتصادی کشور دانست و گفت: برنج یکی از مهمترین محصولات کشاورزی است که در سبد امنیت غذایی ایران و بسیاری از کشورهای دنیا قرار دارد. 

به گفته نماینده عالی دولت در گیلان، با تغییر شرایط اقتصادی و مشکلات تأمین درآمدهای دولت و ارز برای واردات مابه‌التفاوت تولید و نیاز کشور، اهمیت تولید محصولات بیشتر از قبل نمایان می‌شود. 

استاندار گیلان با ارج‌گذاری اقدامات ارزشمندی که حاصل تلاش مشترک کشاورزان، مؤسسه تحقیقات برنج و مسؤولان محلی و جهاد کشاورزی است، افزود: براساس گزارش واصله، تالش از جمله شهرستان‌های پیشرو در امر مکانیزاسیون کشاورزی در فرآیندهای کاشت، داشت و برداشت است. 

زارع با بیان اینکه باتوجه به اینکه میانگین شاخص مکانیزاسیون کشاورزی در تالش از متوسط استانی بالاتر است، تصریح کرد: در کنار مکانیزاسیون باید با استفاده از روش‌های علمی و آموزش‌های ترویجی؛ اهتمامی ویژه و بیش از گذشته در زمینه حفظ اراضی زراعی و باغی و تولید محصولات کیفی کشاورزان صورت گیرد. 

همچنین استاندار گیلان از برخی مزارع شالیزاری منطقه که ارقام جدیدی از برنج در آن‌ها کشت شده بود، هم بازدید کرد، همچنین عصر امروز اولین برداشت مکانیزه برنج با حضور استاندار گیلان در منطقه نرگستان صومعه‌سرا انجام شد. 

گیلان بزرگترین تولید کننده ارقام بومی و با کیفیت برنج در کشور به شمار می‌آید که با ۲۳۸ هزار هکتار اراضی شالیزاری، رتبه نخست کشور را از لحاظ سطح زیرکشت و همچنین رتبه دوم تولید برنج را به خود اختصاص داده است. 

بیشترین اراضی شالیکاری این استان در شهرستان‌های رشت و صومعه سرا واقع شده و بیش از ۳۱۷ هزار بهره بردار بخش شالیکاری گیلان همه‌ساله برای کاشت برنج اقدام می‌کنند.

انتهای پیام/۸۴۰۰۸

این مطلب را برای صفحه اول پیشنهاد کنید
نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری فارس در وب سایت منتشر خواهد شد پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
Captcha
لطفا پیام خود را وارد نمایید.
پیام شما با موفقیت ثبت گردید.
لطفا کد اعتبارسنجی را صحیح وارد نمایید.
مشکلی پیش آمده است. لطفا دوباره تلاش نمایید.

پر بازدید ها

    پر بحث ترین ها

      بیشترین اشتراک

        اخبار گردشگری globe
        تازه های کتاب
        اخبار کسب و کار تریبون
        همراه اول