مسعود احمدیحاجی معاون بهبود تولیدات دامی جهاد کشاورزی مازندران در گفتوگو با خبرنگار خبرگزاری فارس در شهرستان ساری، اظهار کرد: قیمت مرغ تولیدی ۲۴ هزار و ۵۰۰ تومان است که البته برخی از مرغهای تولیدی با توجه به برچسب و براساس مصوبه کیلویی ۲۴ هزار و ۹۰۰ تومان بیشتر از قیمت مصوب هستند که البته روی بستهبندی مشخص است.
وی با اشاره به کشتار و جوجهریزی مطلوب طی اردیبهشت ماه امسال در مازندران گفت: در شبانهروز ۴۰۰ تا ۴۵۰ تن کشتار داریم که ۲۵۰ تا ۳۰۰ تن مصرف استان بوده و بقیه مازاد به استان تهران ارسال میشود.
معاون بهبود تولیدات دامی جهاد کشاورزی مازندران با بیان اینکه براساس تنظیم بازار قیمت مرغ زنده ۱۷ هزار و ۱۰۰ تومان اعلام شده است، افزود: قیمت مرغ کشتار شده ۲۳ هزار و ۳۰۰ و عرضه مرغ مصرفی ۲۴ هزار و ۹۰۰ خواهد بود.
احمدیحاجی با تاکید بر اینکه الان نهادهها بهروز به دست مرغداران میرسد، اظهار کرد: برخی از مشکلات از جمله دیر رسیدن و به موقع نرسیدن نهادهها موجب بروز مشکلاتی شده که این مشکل نیز برطرف شده است.
وی در پایان گفت: با توجه به اینکه نهادهها با ارز ۴۲۰۰ تومانی دولت و ۱۰۰ درصد دولتی به دست مرغدار میرسد باید مرغ دولتی در اختیار مردم قرار گیرد.
انتهای پیام/۸۶۰۳۴/ج