اخبار فارس من افکار سنجی دانشکده انتشارات توانا فارس نوجوان

بین الملل  /  آمریکا، اروپا

روسیه: اوضاع در سوریه به سمت ثبات پیش می‌رود

یک مقام روسیه‌ای روز پنجشنبه گفت مبارزه با تروریسم در سوریه ادامه خواهد داشت و متوقف نمی‌شود.

روسیه: اوضاع در سوریه به سمت ثبات پیش می‌رود

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری فارس، «الکساندر لاورنتیف»، نماینده ویژه رئیس‌جمهور روسیه در امور سوریه در یک کنفرانس خبری روز پنجشنبه تصریح کرد اوضاع در جمهوری عربی سوریه به مرور به سمت ثبات پیش می‌‌رود. 

لاورنتیف که بعد از برگزاری شانزدهمین دور نشست آستانه در شهر نورسلطان صحبت می‌کرد تأکید کرد که جنگ با تروریسم در سوریه کماکان اولویت دارد. وی تصریح کرد مسکو اوضاع در جمهوری سوریه را رو به ثبات می‌داند.

نماینده روسیه در امور سوریه گفت: «در جریان رایزنی‌ها، ما بر موضوعاتی تمرکز داشتیم که به خصوص این روزها اهمیت ویژه‌ای پیدا کرده‌اند. با وجود این، در ابتدای رایزنی‌هایمان در خصوص سوریه بر ضرورت مبارزه با گروه‌های تروریستی، علی‌رغم حرکت تدریجی سوریه به سمت ثبات تأکیدکردیم. مبارزه با تروریسم باید ادامه پیدا کند.»

لاورنتیف گفت: «نمی‌توان اجازه داد سفیدنمایی تروریست‌ها اتفاق بیفتد و آنها نامشان را به "معارضان میانه‌رو" تغییر دهند.»

او گفت این موضع آشکاری است که غیر از روسیه و سایر کشورهای ضامن آتش‌بس، ائتلاف آمریکا هم بر آن تصریح دارد.

این مقام روسیه‌ای اضافه کرد: «مبارزه با گروه‌های تروریستی باید تا زمان حذف کامل آنها ادامه پیدا کند. نباید در این زمینه وقفه‌ای اتفاق بیفتد.»

دومین روز از شانزدهمین دور مذاکرات روند آستانه امروز پنجشنبه در شهر «نورسلطان» قزاقستان برگزار شد.

حاضران در این نشست در بیانیه‌ای مشترک بار دیگر با تأکید بر این‌که سوریه هیچ راه‌حل نظامی ندارد، توافق کردند که دور بعدی این مذاکرات تا پیش از پایان سال ۲۰۲۱ میلادی در نورسلطان برگزار شود. (اینجا بخوانید)

لاورنتیف تصریح کرد بیانیه مشترک صادرشده بعد از مذاکرات نورسطان به وضوح نظرات شرکت‌کنندگان درباره حضور گروه‌های تروریستی در سوریه را منعکس می‌کند.

در بخشی از بیانیه مشترک روز پنجشنبه آمده جمهوری اسلامی ایران، فدراسیون روسیه و جمهوری ترکیه به عنوان سه کشور ضامن روند آستانه «افزایش فعالیت‌های تروریستی در بخش‌های گوناگون سوریه که باعث از دست رفتن جان انسان‌های بیگناه می‌شود و از آن جمله حملات به اهداف تأسیسات غیرنظامی را محکوم کردند.»

کشورهای ضامن روند آستانه همچنین خواستار تداوم همکاری‌ها به منظور نابودی نهایی داعش، جبهه النصره و سایر اشخاص، گروه‌ها، تشکل‌ها و موجودیت‌های مرتبط با القاعده یا داعش و سایر گروه‌های تروریستی شناخته شده توسط شورای امنیت سازمان ملل شدند.

این کشورها همچنین از حضور و فعالیت‌های تروریستی فزاینده هیأت تحریرالشام و سایر
گروه‌های وابسته شناخته شده توسط شورای امنیت سازمان ملل که غیرنظامیان داخل و خارج از منطقه کاهش تنش ادلب را تهدید می‌کند ابراز نگرانی جدی کردند.

لاورنیتف گفت علی‌رغم درخواست‌هایی از سوی کشورهای اروپایی مبنی بر برقراری آتش‌بس سراسری در سوریه لازم است جنگ با تروریسم ادامه پیدا کند زیرا این تهدیدی است که هنوز ریشه‌کن نشده است.

هیأت جمهوری اسلامی ایران در این نشست‌ها مواضع خود مبنی بر مبارزه با تروریسم، کمک‌های بشردوستانه و مقابله با تحریم‌های آمریکا بر علیه سوریه را مطرح کرد.

سوریه از سال ۲۰۱۱ صحنه درگیری‌های مرگبار میان نیروهای ارتش سوریه و گروه‌های تروریستی و افراطی که در حال نبرد با دولت مرکزی هستند بوده است.

گزارش‌های بسیاری که در رسانه‌های مختلف از جمله در رسانه‌های غربی منتشر شده‌اند نشان می‌دهند کشورهای غربی برای براندازی دولت سوریه از این گروه‌ها حمایت‌های تسلیحاتی، اطلاعاتی و لوجستیک کرده‌اند.

 

انتهای پیام/

این مطلب را برای صفحه اول پیشنهاد کنید
نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری فارس در وب سایت منتشر خواهد شد پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
Captcha
لطفا پیام خود را وارد نمایید.
پیام شما با موفقیت ثبت گردید.
لطفا کد اعتبارسنجی را صحیح وارد نمایید.
مشکلی پیش آمده است. لطفا دوباره تلاش نمایید.

پر بازدید ها

    پر بحث ترین ها

      بیشترین اشتراک

        اخبار گردشگری globe
        تازه های کتاب
        اخبار کسب و کار تریبون
        همراه اول