اخبار فارس من افکار سنجی دانشکده انتشارات توانا فارس نوجوان

استانها  /  ایلام

مدیرکل بازرسی ایلام: علاج مشکلات اقتصادی حمایت از تولید است

مدیرکل بازرسی استان ایلام گفت: راه علاج مشکلات اقتصادی کشور بر اساس تاکیدات مقام معظم رهبری، توجه و حمایت از تولید و رفع موانع تولید است.

مدیرکل بازرسی ایلام: علاج مشکلات اقتصادی حمایت از تولید است

مهدی اصلانی صبح امروز در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاری فارس در ایلام گفت: راه علاج مشکلات اقتصادی کشور بر اساس تاکیدات مقام معظم رهبری، توجه و حمایت از تولید و رفع موانع تولید است.
 
وی با بیان اینکه در حوزه حمایت از تولید بحث شناخت قابلیت‌ها و ظرفیت‌های استان مغفول مانده و باید این ظرفیت‌ها شناسایی و معرفی شوند، افزود: تهیه بسته‌های اقتصادی و ظرفیت‌های تولیدی استان یکی از راه‌های حمایت از تولید استان است که بایستی بر اساس آن سرمایه گذارها را از خارج کشور و خارج از استان جذب و سرمایه‌های خردی که در استان وجود دارد را در قالب شرکت تعاونی هدایت کرده و به سمت تولید سوق داد.
 
مدیرکل بازرسی استان ایلام گفت: ما نیاز داریم دستگاه‌های متولی عرصه تولید، تولیدکنندگان را به سمت دانش روز در حوزه‌های تخصصی، مدیریتی و فناورانه هدایت کنند و طرح‌های توجیهی واحدهای تولیدی در استان بر اساس ظرفیت‌های فنی و اقتصادی استان باشد، گاهی طرحی مطرح می‌شود اما کارشناسان دستگاه‌های مرتبط، آن طوری که لازم است شخص سرمایه گذار و یا مجری طرح را راهنمایی و هدایت نمی‌کنند.
 
وی بیان کرد: نیاز داریم که دستگاه‌های مرتبط با حوزه تولید در راستای آموزش مجریان طرح‌ها گام بردارند و بدانند چگونه هزینه‌های تولید را کاهش دهند و دانش و فناوری روز را در خط تولید خود به کار گیرند و با ماشین آلات جدید بتوانند زمینه تولید بیشتر با هزینه کمتر را فراهم کنند که این ارتباط تولیدکنندگان استانی هم با دانشگاه‌ها، هم با واحدهای تولیدی موفق و نمونه در سراسر کشور و همچنین با تشکل‌های صنفی و تخصصی لازم است.
 
اصلانی بیان کرد: ما در حوزه واحدهای تولیدی صنعتی نیاز داریم که انجمن‌های خدمات فنی و مهندسی در استان تشکیل و فعال شوند و تشکل‌های صنعتی و صنفی واحدهای تولیدی در بخش‌های مختلف در استان تشکیل شود که به عنوان نمایندگان واقعی واحدهای تولیدی بتوانند مشکلات واحدهای صنعتی را پیگیری کنند.

تامین برق مورد نیاز واحدهای تولیدی با مشکل مواجه است
 
وی یادآور شد: در حوزه زیرساخت‌های مربوط به تولید از جمله آب، برق و گاز در استان و کشور آن طور که باید برنامه ریزی صورت نگرفته است، اگر قرار است در استان واحدهای تولیدی احداث شود باید به همان میزان هم زیرساخت‌ها فراهم شوند، در بحث کلان ملی حوزه تولید برق جدی گرفته نشده و متناسب با رشد نیاز تقاضای مصرفی برق، برای احداث و توسعه نیروگاه‌های حرارتی با سوخت فسیلی یا نیروگاه‌های هسته‌ای تولید برق به خوبی اقدام نشده و الان در زمینه تامین برق مورد نیاز واحدهای تولیدی با مشکل مواجه هستیم که این امر باید مورد توجه جدی دولت آتی باشد.
 
مدیرکل بازرسی استان ایلام ابراز کرد: یکی از موضوعات مهم در راستای تأمین برق واحدهای صنعتی، بحث پنل‌های خورشیدی است که می‌توان از سقف واحدهای تولیدی در استان و یا فضاهای باز محوطه در اختیار را به پنل‌های خورشیدی مجهز کرد تا برق واحدهای تولیدی تأمین شود.

وی ادامه داد: علاوه بر آن، نحوه مدیریت خاموشی و قطع برق در مصارف مختلف در مباحث کارشناسی و تعامل با مدیریت بحران استانداری و انجام بازرسی از شرکت توزیع برق مانند تصمیم گیری تعطیلی ادارات شهرستان‌های گرمسیری مهران و دهلران در دستور کار است. 

تبدیل شدن برخی از واحدهای تولیدی به تفرجگاه

اصلانی تصریح کرد: برخی از واحدهای تولیدی در شهرک‌های صنعتی استان که تعطیل شده، امروز به تفرجگاه تبدیل شده و برق مصرفی آنها با نرخ صنعتی محاسبه می‌شود، تبدیل شدن این واحدها به تفرجگاه موجب می‌شود که قیمت زمین در مناطق مختلف شهرک‌های صنعتی افزایش پیدا کند و نباید اجازه داد که واحدی که تعطیل شد، استفاده‌ای غیر تولیدی از آن صورت گیرد.
 
وی با اشاره به مشکلات تأمین آب واحدهای صنعتی، تاکید کرد: هدر رفت شبکه‌های فرسوده آب یکی از مسائل مهم در استان است که به همین دلیل در استان ۳۰ درصد هدررفت آب در شبکه‌های آبرسانی وجود دارد و بحث اولویت قراردادن اصلاح و بازسازی شبکه فرسوده به جای توسعه منبع و ایستگاه‌های ذخیره یا انتقال آب، مصرف بهینه آب به صورت فرهنگ عمومی و استفاده از سامانه‌های آبیاری تحت فشار برای کاهش مصرف آب در بخش کشاورزی برای فراهم شدن شرایط تأمین آب بخش صنعتی دنبال شود.

اصلانی ادامه  داد: در بخش تسهیلات بانکی در استان نیز باید به واحدهای تولیدی که می‌توانند با تزریق منابع به چرخه تولید بازگردند، توجه بیشتری شود، به جای تزریق منابع به واحدهای جدید باید تسهیلات به سمت واحدهای موجود و نیمه تکمیل سوق داده شود و تسهیلات ارزان قیمت مانند منابع تبصره ۱۸ قانون بودجه سنواتی در اختیار تولیدکنندگان واقعی قرار داده شود که بیشترین سهم را در رشد اقتصادی و اشتغال استان دارند.

 بازرس کل استان گفت: یکی از مشکلات واحدهای تولیدی، بازاریابی و فروش محصولات است و این بازرسی کل برای حمایت از خرید کالاهای داخلی، طبق قانون حمایت از کالای ایرانی، چنانچه هر یک از دستگاه‌های دولتی برای خرید کالاهای خارجی دارای نمونه مشابه داخلی اقدام کنند تحت عنوان تخلف اداری و کیفری مشمول ماده ۵۹۸ قانون مجازات اسلامی برخورد خواهد کرد.  

انتهای پیام/ ۹۷۰۸۷۷

این مطلب را برای صفحه اول پیشنهاد کنید
نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری فارس در وب سایت منتشر خواهد شد پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
Captcha
لطفا پیام خود را وارد نمایید.
پیام شما با موفقیت ثبت گردید.
لطفا کد اعتبارسنجی را صحیح وارد نمایید.
مشکلی پیش آمده است. لطفا دوباره تلاش نمایید.

پر بازدید ها

    پر بحث ترین ها

      بیشترین اشتراک

        اخبار گردشگری globe
        تازه های کتاب
        اخبار کسب و کار تریبون
        همراه اول