اخبار فارس من افکار سنجی دانشکده انتشارات توانا فارس نوجوان

استانها  /  مازندران

فعالیت ۶۰۰ رسانه مجوزدار در مازندران/ نقدمنصفانه رسالت اصلی رسانه

ظرفیت و توانمندسازی رسانه‌ها از مسائل مهم و ضروری است که موجب شده است تا در راستای رفع دغدغه‌ها تلاش شود و در استان مازندران با دارا بودن ۶۰۰ رسانه مجوزدار می‌طلبد تا با دغدغه بیشتری در این بخش ورود پیدا کنیم.

فعالیت ۶۰۰ رسانه مجوزدار در مازندران/ نقدمنصفانه رسالت اصلی رسانه

خبرگزاری فارس مازندران ـ سرویس فرهنگی| دغدغه رفع مشکلات حوزه خبرنگاران و فعالان رسانه در شهرستان نکا موجب شده است تا دغدغه‌مندان این بخش در حوزه فرهنگ و ارشاد اسلامی استان مازندران و نکا و همچنین فرماندار شهرستان نکا در یک دورهمی و نشست صمیمی با خبرنگاران برای رفع برخی از مشکلات این حوزه چاره‌اندیشی کنند.

اهمیت فضای رسانه و اثرگذاری خبرنگاران بر کسی پوشیده نیست و اکنون با توسعه فضای مجازی رسانه‌ای موفق خواهد بود که در راستای سواد رسانه‌ای در این بخش و تولید محتوای مناسب پیش‎قراول باشد.

فعالیت ۶۰۰ رسانه مجوزدار در مازندران

مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان مازندران با اشاره به فعالیت ۶۰۰ رسانه مجوزدار در مازندران گفت: رسانه‌های استان با هزینه‌های بسیار کمی از طرف دولت تغذیه می‌شوند و لذا باید با تولید محتوای مناسب هزینه‌های خود را تأمین کنند.

عباس زارع اظهار کرد: باید برنامه‌ریزی مناسب در این بخش انجام شود تا فعالان رسانه از رسانه‌ها درآمدزایی مناسب داشته باشند و با ورود به فضای مجازی تلاش بیشتری در این بخش انجام شود.

وی افزود: امروز بیش از هر زمان دیگری فعالیت در عرصه فضای مجازی باید جدی گرفته شود و رسانه‌های مکتوبی در این بخش موفق خواهند بود که در حوزه فضای مجازی هم ورود کنند و تخصص، خوش سلیقگی و تولید محتوا از جمله مولفه‌هایی است که باید مورد توجه ویژه فعالان رسانه‌ای باشد.

زارع گفت: حضور پررنگ رسانه‌ها در فضای مجازی راه را برای ورود رسانه‌های بیگانه و برنامه‌های مخرب خواهد بست و لذا باید با افزایش سواد رسانه‌ای، آموزش و جریان‌سازی در این بخش تلاش و اعمتادسازی شود و همچنین فعالان فضای مجازی برای دریافت از ارشاد وارد کار شوند.

مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان مازندران خاطر نشان کرد: آموزش و جریان‌سازی رسانه‌ای در دستور کار است و باید جریان‌سازی فعال شود و همچنین آموزش خبرنگاران و افزایش سواد رسانه‌ای در دستور کار باشد.

وی همچنین با اشاره به مراسم روز خبرنگار یادآور شد: در صورت کاهش کرونا تلاش داریم تا  مراسم روز خبرنگار به صورت استانی در مرکز، شرق و غرب مازندران برگزار شود و در صورتی که همین روال ادامه یابد و شاهد شیوع کرونا باشیم کرونا به صورت شهرستانی در فرمانداری‌ها به صورت ویدئو کنفرانسی با حضور استاندار برگزار خواهد شد.

احتمال حذف تعدادی از اعضای خانه مطبوعات مازندران

مهدی جویباری نماینده خانه مطبوعات مازندران هم با بیان اینکه ساماندهی خبرنگاران با قوت در دستور کار است، افزود:خانه مطبوعات مازندران اکنون دارای ۵۰۰ عضو است که با راستی‌آزمایی احتمال حذف حدود‌۲۸۰ عضو خانه مطبوعات مازندران وجود دارد.

وی در ادامه با اشاره به اینکه آموزش از نیازهای مهم خبرنگاران است، یادآور شد: در رابطه با دوره‌های آموزشی خبرنگاران هم  رایزنی‌هایی توسط خانه مطبوعات و فنی و حرفه‌ای صورت گرفته و مقرر شد با فروکش کردن شرایط کرونایی آموزش‌ها برگزار می‌شود و همچنین متحدالشکل کردن کارت خبرنگاری در دستور کار است و همچنین تلاش داریم تا کانال‌های خبری ساماندهی شوند.

تقویت سرمایه اجتماعی و اعتمادسازی در دستور کار خبرنگاران

فرماندار نکا هم در سخنانی اظهار کرد: همه جامعه نیازمند تلاش خبرنگاران و فعالیت در این عرصه است و با توجه به ورود فضای مجازی در بخش‌های مختلف زندگی باید ساماندهی مناسب در این بخش انجام و قانون متحدالشکل وضع شود.

عبدالجواد توحیدی‌مقدم افزود: مجلس و دولت باید در بخش ساماندهی فضای مجازی ورود کرده و تلاش شود تا برای رفع آشفتگی در این بخش قانون مناسب وضع و از آشفتگی امور جلوگیری شود.

وی گفت: تقویت سرمایه اجتماعی و اعتماد در بین افکار عمومی مسأله مهمی است که باید در دستور کار خبرنگاران و اصحاب رسانه باشد تا در راستای توسعه و پیشرفت موفق عمل شود.

ساماندهی خبرنگاران و تلاش برای رفع مشکلات آنان دغدغه مسؤولان فرهنگی

رئیس اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی نکا هم در سخنانی افزود: ساماندهی خبرنگاران و تلاش برای رفع مشکلات آنان دغدغه جدی خبرنگاران و همچنین مسؤولان است و باید به صورت همگانی برای رفع مشکلات اقدام شود.

مهدی روحی با اعلام اینکه خبرنگاران میدان‌دار واقعی عرصه فرهنگی هستند؛ تصریح کرد: آموزش نیاز اصلی و مهم امروز خبرنگاران و اهالی رسانه است که نباید به فراموشی سپرده شود.

تلاش برای توسعه سواد رسانه‌ای خبرنگاران و اهالی رسانه

نماینده خانه مطبوعات شهرستان نکا افزود: توسعه لازمه فعالیت در بخش‌های مختلف اجتماعی و فرهنگی است و برای توسعه همه جانبه باید تلاش شود.

ایمان حبیبی اظهار کرد: افزایش سواد رسانه‌ای خبرنگاران و مدیران دغدغه جدی است و خانه مطبوعات شهرستان نکا در این بخش با برنامه ورود کرده است.

وی خاطر نشان کرد: در بخش سواد رسانه‌ای خبرنگاران با کمک دستگاه قضایی و دستگاههای مختلف، افزایش سواد رسانه‌ای در مسائل حقوقی، قضایی و فرهنگی در دستور کار است و نباید این مهم نادیده گرفته شود.

نماینده خانه مطبوعات شهرستان نکا گفت: تغییر نگرش برای توسعه فعالیت‌ها و رفع مشکلات اهالی رسانه و خانه مطبوعات مسأله مهمی است که نباید فراموش شود و  با توجه به اینکه خبرنگاران در بخش بیمه، دکه‌های مطبوعاتی، آگهی‌ها و مسائل مختلف دیگر با مشکل روبرو هستند؛ برای رفع این مشکلات با برنامه وارد عمل خواهیم شد.

انتهای پیام/ ۸۶۰۰۲/ج

این مطلب را برای صفحه اول پیشنهاد کنید
نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری فارس در وب سایت منتشر خواهد شد پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
Captcha
لطفا پیام خود را وارد نمایید.
پیام شما با موفقیت ثبت گردید.
لطفا کد اعتبارسنجی را صحیح وارد نمایید.
مشکلی پیش آمده است. لطفا دوباره تلاش نمایید.

پر بازدید ها

    پر بحث ترین ها

      بیشترین اشتراک

        اخبار گردشگری globe
        تازه های کتاب
        اخبار کسب و کار تریبون
        همراه اول