اخبار فارس من افکار سنجی دانشکده انتشارات توانا فارس نوجوان

بین الملل  /  شرق آسیا و اقیانوسیه

گفت‌وگوی نمایندگان آمریکا و چین درباره کره شمالی

نمایندگان آمریکا و چین در امور کره شمالی، طی تماس تلفنی ضمن گفت‌وگو درباره وضعیت شبه‌جزیره کره، برای تداوم اینگونه تماس‌ها توافق کردند.

گفت‌وگوی نمایندگان آمریکا و چین درباره کره شمالی

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری فارس، «سونگ کیم» نماینده آمریکا در امور کره شمالی شامگاه سه‌شنبه (به وقت محلی) با « لیو شیائومینگ» همتای چینی خود تلفنی گفت‌وگو کرد.

به نوشته خبرگزاری «رویترز»، وزارت خارجه چین با اعلام این خبر، گفت که این دو دیپلمات ضمن گفت‌وگو درباره وضعیت شبه‌جزیره کره، برای تداوم اینگونه تماس‌ها توافق کردند.

بر اساس این گزارش، این تماس بعد از مخالفت کره شمالی برای ازسرگیری مذاکرات خلع سلاح اتمی با آمریکا و کره جنوبی انجام شده است.

«ند پرایس» سخنگوی وزارت خارجه آمریکا با تایید این تماس اما از ارائه هرگونه جزئیات بیشتر درباره آن خودداری کرد.

به نوشته رویترز، پرایس در این‌باره گفت: «واشنگتن با متحدانش یعنی کره جنوبی و ژاپن درباره کره شمالی همکاری می‌کند و چین نیز نقشی برای ایفاکردن در این زمینه دارد زیرا قطعا بر رژیم [پیونگ‌یانگ] نفوذ دارد».

کیم ماه گذشته جهت گفت‌وگو با مقام‌های کره جنوبی برای شکستن بن‌بست مذاکرات با کره شمالی، به سئول سفر کرده و برخی اظهارات پیونگ‌یانگ درباره گفت‌وگو را به مثابه تمایل این کشور برای تداوم مذاکره با آمریکا دانست.

بعد از آن، «کیم یو جونگ» خواهر رهبر کره شمالی در واکنش به این اظهارات، با بیهوده و اشتباه خواندن انتظارات آمریکا درباره گفت‌وگوهای بین دو کشور، تاکید کرد واشنگتن برای دلگرمی دادن به خودش چنین تفاسیری از بیانیه‌های پیونگ‌یانگ برداشت می‌کند. (جزئیات بیشتر)

در ماه مه گذشته، «جو بایدن» رئیس‌جمهور آمریکا از عزم خود برای دیدار با «کیم جونگ اون» رهبر کره شمالی سخن گفته بود. «جنیفر ساکی» سخنگوی کاخ سفید نیز گفته بود که واشنگتن در سیاست خود در قبال کره شمالی تجدید نظر کرده و دیگر بر سیاست چانه‌زنی و خرید زمان تکیه نخواهد کرد. 

اظهار نظر درباره مذاکرات با کره شمالی درحالی‌ است که «دونالد ترامپ» رئیس جمهور سابق آمریکا سه بار به صورت رودررو با رهبر کره شمالی دیدار و در زمینه خلع سلاح اتمی در قبال رفع تحریم‌ها مذاکره کرد اما در نهایت این مذاکرات به دلیل زیاده خواهی‌های آمریکا به بن‌بست رسید و ناکام ماند.

انتهای پیام/

این مطلب را برای صفحه اول پیشنهاد کنید
نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری فارس در وب سایت منتشر خواهد شد پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
Captcha
لطفا پیام خود را وارد نمایید.
پیام شما با موفقیت ثبت گردید.
لطفا کد اعتبارسنجی را صحیح وارد نمایید.
مشکلی پیش آمده است. لطفا دوباره تلاش نمایید.

پر بازدید ها

    پر بحث ترین ها

      بیشترین اشتراک

        اخبار گردشگری globe
        اخبار کسب و کار تریبون
        همراه اول