اخبار فارس من افکار سنجی دانشکده انتشارات توانا فارس نوجوان

استانها  /  آذربایجان شرقی

شوراها، تجلی مستقیم اراده مردم در اداره شهرها و روستاهاست

عضو کمیسیون امور داخلی کشور و شوراها با اشاره به مفاد مترقی قانون اساسی درباره مشارکت مردم در اداره شهرها و روستاها، گفت: شوراها تجلی مستقیم اراده مردم در اداره جامعه شهری و روستایی است و مردم با انتخاب افراد اصلح باید تلاش ‌کنند تا افراد دلسوزی انتخاب شوند که در راستای تحقق عدالت گام بر دارند.

شوراها، تجلی مستقیم اراده مردم در اداره شهرها و روستاهاست

به گزارش خبرگزاری فارس از تبریز، احمد علیرضابیگی، در توضیح اهمیت انتخاب شوراهای اسلامی شهر و روستا و معیارهای انتخاب خوب اعضای شوراها، اظهار داشت: مشارکت مردم در اداره شهرها و روستاها از موارد مترقی قانون اساسی جمهوری اسلامی ایران است و به مردم کمک می‌کند که با احساس مسوولیت نامزدهایی را انتخاب کنند که سبب زندگی راحت‌تر برای مردم شوند.

وی گفت: موضوع شوراها تجلی مستقیم اراده مردم است و مردم با انتخاب این افراد تلاش می‌کنند، کسانی را بر گزینند که داری قدرت تشخیص و دلسوزی باشند و قدر منابع و امکانات را بدانند و از این منابع برای بهتر زیستن مردم بهره بگیرند و درست و در مسیر اولویت‌ها مدیریت شود و در راستای تحقق عدالت مورد استفاده قرار گیرد.

عضو کمیسیون امور داخلی کشور و شوراها در مجلس شورای اسلامی افزود: مردم نیازمند فضای آرام و با نشاط هستند، این افراد باید ایفای نقش کنند. البته تجربه خوبی به جهت فقدان نظارت بر شوراها در دوره‌های گذشته داریم اما امیدواریم این بار با توجه و انتخاب دقیق‌تر مردم شاهد تشکیل شوراهای کارآمد باشیم و افرادی برگزیده شوند که این اهداف را برآورده کنند.

نماینده مردم تبریز و آذرشهر و اسکو در مجلس شورای اسلامی، یادآور شد: جناح سیاسی خواسته یا ناخواسته در امر انتخاب دخیل است، فعالیت شوراها مربوط به اداره جامعه است که اداره جامعه هم کار سیاسی است، هر گروه سیاسی هم با معرفی افرادی برای شوراها، وجه و اعتبار سیاسی خود را گرو می‌گذارد و اگر آنها موفق نشوند، اعتبار سیاسی احزاب مورد آسیب قرار می‌گیرد  و در دوره‌های بعد مردم به آنها اعتماد نخواهند کرد.

علیرضا بیگی ادامه داد: این موضوع سبب می‌شود احزاب با اعمال نظارت افرادی که موجب افزایش اعتبار سیاسی آنها شود، را معرفی کنند. در واقع جناح‌های سیاسی و احزاب آبروی خود را نزد مردم گِرو می‌گذارند و در این فرآیند بهتر است که مولفه شایستگی را مورد نظر داشته باشند.

وی خاطرنشان کرد: اینکه گفته می‌شود شوراها بر مبنای سیاسی انتخاب نشود، امکان‌پذیر نیست زیرا ورود احزاب به تمام کارهای جمعی در جامعه می‌تواند اثرات مثبتی در پی داشته باشد.

این نماینده مردم در مجلس شورای اسلامی، گفت: تخصص هم از مولفه‌های مهم برای اعضای شوراهاست و عموما افرادی که احزاب و جناح‌های سیاسی معرفی می‌کنند، دارای تخصص هستند زیرا معرفی افراد ناتوان و غیر متخصص برون‌دادی نخواهد داشت و به  اعتبار حزب آسیب می‌زند.

عضو کمیسیون امور داخلی کشور و شوراها در مجلس با اشاره به ویژگی‌های شوراهای اسلامی با توجه به رویکرد گام دوم انقلاب اسلامی، یادآور شد:  تجدید نظر در مورد همه افراد که به نحوی در مسوولیت‌ها حضور داشتند، ضروری است. مردم نیازمند روحیه و شرایط جدید هستند، ما باید بتوانیم مطالبه مردم که همانا تغییر طبق مکتب آرمان‌های انقلاب است را شاهد باشیم. مقدمات تغییر هم با استفاده از ظرفیت‌ها، کارآمدی و توانایی افراد و ایمان و باور آنها به مردم و انقلاب اسلامی فراهم می‌شود.

انتهای پیام/60001/س

این مطلب را برای صفحه اول پیشنهاد کنید
نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری فارس در وب سایت منتشر خواهد شد پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
Captcha
لطفا پیام خود را وارد نمایید.
پیام شما با موفقیت ثبت گردید.
لطفا کد اعتبارسنجی را صحیح وارد نمایید.
مشکلی پیش آمده است. لطفا دوباره تلاش نمایید.

پر بازدید ها

    پر بحث ترین ها

      بیشترین اشتراک

        اخبار گردشگری globe
        تازه های کتاب
        اخبار کسب و کار تریبون
        همراه اول