اخبار فارس من افکار سنجی دانشکده انتشارات توانا فارس نوجوان

استانها  /  زنجان

آمار مبتلایان به کووید ۱۹ در زنجان به ۹۰ هزار و ۹۷۳ نفر رسید

از آغاز شیوع ویروس کرونا در استان زنجان، ابتلای ۹۰ هزار و ۹۷۳ نفر به بیماری کووید ۱۹ در تست‌های آزمایشگاهی تایید شده، که ابتلای ۱۱۹ نفر از این آمار طی ۲۴ ساعت گذشته گزارش شده است.

آمار مبتلایان به کووید ۱۹ در زنجان به ۹۰ هزار و ۹۷۳ نفر رسید

به گزارش خبرگزاری فارس از زنجان، بر اساس گزارش دانشگاه علوم پزشکی استان زنجان، از اسفندماه سال‌گذشته تاکنون ابتلای قطعی ۹ هزار و ۴۹۲ نفر از بیماران بستری در استان زنجان به کووید ۱۹ بر اساس تست‌های آزمایشگاهی تایید شده که ۷ هزار و ۹۶۲ از آن‌ها بعد از بهبودی، از بیمارستان ترخیص شده‌اند.

بر اساس همین گزارش آمار بیماران سرپایی مبتلا به کووید ۱۹ از آغاز شیوع ویروس کرونا در این استان، بر اساس تست‌های آزمایشگاهی ۸۱ هزار و ۴۸۱ مورد بوده است که ۱۱۰ مورد از آن‌ها طی ۲۴ ساعت گذشته گزارش شده است که با این حساب مجموع مبتلایان به این بیماری در استان به ۹۰ هزار و ۹۷۳ نفر رسیده است.

در حال حاضر ۲۱۳ نفر در بیمارستان‌های استان زنجان به دلیل ابتلا به کووید ۱۹ و یا مشکوک بودن بستری هستند که ۹ مورد از این آمار جزو مبتلایان روز هستند.

براساس همین گزارش آمار تجمیعی بیماران بستری شده در بیمارستان‌های استان زنجان شامل بیماران مبتلای قطعی به کووید ۱۹ و همچنین مشکوک ۲۶ هزار و ۳۵۳ نفر اعلام شده است.

همچنین طی مدت زمان شیوع ویروس کرونا یک هزار و ۴۵۷ نفر جان خود را از دست داده‌اند که یک نفر از این فوتی‌ها جزو آمار روزانه بوده‌اند.

 

 راه اندازی سامانه خودمراقبتی در سلامت روان

معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی زنجان اعلام کرد: در راستای پاسخ به نیازهای سلامت روان جمعیت عمومی و ارائه خدمات به گروه‌های در معرض خطر بالاتر، حوزه معاونت بهداشت وزارت بهداشت و درمان، اقدام به راه‌اندازی سامانه خودمراقبتی در حوزه سلامت روان ذیل پایگاه اینترنتی salamat.gov.ir کرده است.

محمدرضا صائینی خاطر نشان کرد: در حال حاضر، جهان یکی از سخت‌ترین بحران‌ها را در حوزه سلامت می‌گذراند که ویژگی اصلی آن تاثیرات شگرف بر وجوه مختلف زندگی از جمله وضعیت اقتصادی و اجتماعی و البته سلامت روان و سبک زندگی انسان هاست.

وی افزود: در جریان اپیدمی کرونا، مردم با آسیب‌های روانی زیادی مانند استرس، اضطراب، ترس از مرگ خود و یا عزیزان، افسردگی و سایر اختلالات روانپزشکی مواجه بوده و هستند.

دکتر صائینی در ادامه با بیان اینکه هرچند بروز این علایم و واکنش ها در افراد تا حد طبیعی است اما در مواردی که منجر به زجر روانی شدید و افت عملکرد در افراد شود نیاز به دریافت خدمات سلامت روان ضروری دارند که حق همه مردم است افزود: در این شرایط، حمایت‌های روانی اجتماعی می‌تواند بسیار کمک کننده باشد، حمایتی که در راستای پیشگیری از بروز صدمات روانی بر اثر بحران یا کاهش اثرات آن و تأمین سلامت روان و افزایش کارکرد اجتماعی افراد انجام می‌گیرد به گونه‌ای که فرد بتواند خود را با فشارهای روانی ناشی از شرایط بحران سازگار کرده و بازگشت موفق فرد به جامعه اتفاق بیفتد.

معاون بهداشتی دانشگاه تصریح کرد:  در راستای پاسخ به نیازهای سلامت روان جمعیت عمومی و ارائه خدمات به گروه‌های در معرض خطر بالاتر، حوزه معاونت بهداشت وزارت بهداشت و درمان، سعی بر این داشته که افراد خدمات حوزه سلامت روان را به متناسب با سطح سواد سلامت خود دریافت دارند.

انتهای پیام/73004/ق

این مطلب را برای صفحه اول پیشنهاد کنید
نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری فارس در وب سایت منتشر خواهد شد پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
Captcha
لطفا پیام خود را وارد نمایید.
پیام شما با موفقیت ثبت گردید.
لطفا کد اعتبارسنجی را صحیح وارد نمایید.
مشکلی پیش آمده است. لطفا دوباره تلاش نمایید.

پر بازدید ها

    پر بحث ترین ها

      بیشترین اشتراک

        اخبار گردشگری globe
        اخبار کسب و کار تریبون
        همراه اول