اخبار فارس من افکار سنجی دانشکده انتشارات توانا فارس نوجوان

سیاسی  /  مجلس

ایران سومین کشور دنیا در فلرسوزی‌ است/ وزارت نفت قانون برنامه ششم توسعه را اجرایی نکرده است

نماینده مسجدسلیمان در مجلس با انتقاد از عدم ایفای وظیفه وزارت نفت در جلوگیری از سوختن گاز فلر طبق برنامه ششم توسعه گفت:‌ متأسفانه ایران سومین کشور دنیا با بیشترین فلرسوزی محسوب می‌شود.

ایران سومین کشور دنیا در فلرسوزی‌ است/ وزارت نفت قانون برنامه ششم توسعه را اجرایی نکرده است

به گزارش خبرنگار پارلمانی خبرگزاری فارس، علیرضا ورناصری نماینده مسجدسلیمان در مجلس شورای اسلامی امروز (سه‌شنبه 18 خرداد) در جلسه علنی و در تشریح سوال خود از بیژن نامدار زنگنه وزیر نفت با موضوع علت تأخیر در ساماندهی گاز فلر توسط این وزارتخانه اظهار داشت: بیش از 20 سال از موضوع ساماندهی وجمع‌آوری گازهای فلر در وزارت نفت می‌گذرد و با توجه به ارزش بالای اقتصادی گازهای مشعل و منافعی که از جمع‌آوری آنها حاصل می‌شود و منافع غیرمستقیم آن در کاهش آلایندگی زیست‌محیطی بنا بود تا پایان برنامه ششم توسعه سوختن 90 درصد گازهای مشعل کنترل شود و با توجه به تقاضای بخش خصوصی در شرکت‌های مختلف بر اساس ماده 48 قانون برنامه ششم توسعه پروژه کنترل و بهره‌برداری از گازهای فلر تکمیل نشده و پیشرفت فیزیکی مطلوبی ن دارد و برای جلوگیری از سوختن این گازهای فلر چه پروژه‌های در دستور کار است.

وی افزود: سالانه بیش از 150 میلیارد مترمکعب گاز تحت عنوان سوزاندن گازهای مشعل به مواد آلاینده تبدیل می‌شود که معادل یک سوم مصرف گاز اروپا است.

نماینده مسجدسلیمان در مجلس تصریح کرد: از حجم گازهای آلاینده 75 درصد آن متعلق به 10 کشور دنیا از جمله ایران است.

ورناصری خاطرنشان کرد: در سال 2020 ایران سومین کشور با بیشترین حجم فلرسوزی در جهان بود که سهم 9.3 درصدی از کل حجم فلرسوزی گاز جهان را به خود اختصاص داده است. البته از 2017 به بعد حجم فلرسوزی ایران با کاهش همراه شد و از 17.7 میلیارد مترمکعب در سال 2017 به 13.3 میلیارد مترمکعب در سال 2020 رسیده است.

وی با اشاره به موضوع مطالبات نیروی انسانی شاغل در وزارت نفت گفت: براساس تبصره 3 ماده 29 برنامه ششم توسعه باید همسان سازی کارکنان 100 درصد انجام می‌گرفت که این موضوع به صورت کامل محقق نشد. 

نماینده مسجد سلیمان خاطرنشان کرد: در بودجه 1400 طبق ابلاغ دستورالعمل 2608 رئیس سازمان اداری استخدامی و رئیس برنامه، بودجه پیش بینی و لحاظ شده است، حقوق کارکنان قراردادی باید 100 درصد با حقوق کارکنان پیمانی همسان سازی شود، چرا این مهم انجام نشده است؟ چرا این مطالبه و حق قانونی همچنان معوق مانده است؟

ورناصری تاکید کرد: سوال بعدی من به دلیل تبعیت کارکنان قراردادی از قانون صنعت نفت، بایستی گروه بندی شغلی برای این کارکنان اجرا و فوق العاده ها مطابق مجموع مقررات اداری استخدامی صنعت نفت پرداخت شود، برای 34 هزار کارمند قراردادی گروه بندی ایجاد نشده است. برای 106 هزار نیروی پیمانکاری طرح طبقه بندی مشاغل اجرا شد، آقای وزیر چرا این همه مطالبات که تکلیف قانونی شما بوده، رها شده است؟

نماینده مسجد سلیمان اظهار داشت: موضوع مطالبات نیروی انسانی موضوعی است که انتظار داشتم وزیر به آن پاسخ دهد. 

انتهای پیام/ 

این مطلب را برای صفحه اول پیشنهاد کنید
نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری فارس در وب سایت منتشر خواهد شد پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
Captcha
لطفا پیام خود را وارد نمایید.
پیام شما با موفقیت ثبت گردید.
لطفا کد اعتبارسنجی را صحیح وارد نمایید.
مشکلی پیش آمده است. لطفا دوباره تلاش نمایید.

پر بازدید ها

    پر بحث ترین ها

      بیشترین اشتراک

        اخبار گردشگری globe
        تازه های کتاب
        اخبار کسب و کار تریبون
        همراه اول