اخبار فارس من افکار سنجی دانشکده انتشارات توانا فارس نوجوان

استانها  /  فارس

لازمه نصرت الهی، حضور در صحنه است / تقوا را در سیاست رعایت کنیم

رئیس دفتر نظارت و بازرسی انتخابات استان فارس با تأکید بر اهمیت حضور در انتخابات گفت: خداوند در جامعه اسلامی برای افراد نقش تعریف کرده است تا یاری و نصرت و برکت خود را مشمول این جامعه کند و این مسیر هم محقق نمی شود مگر اینکه در صحنه های مختلف حضوری در راستای تحقق اهداف الهی داشته باشیم.

لازمه نصرت الهی، حضور در صحنه است / تقوا را در سیاست رعایت کنیم

به گزارش خبرگزاری فارس از شیراز، حجت الاسلام والملسمین محمد عباس زاده، رئیس هیات نظارت و بازرسی انتخابات سیزدهمین دوره ریاست جمهوری استان فارس در سومین همایش منطقه ای هیات های نظارت شهرستانها و بخش های تابعه شمال فارس با حضور شهرستان های آباده، اقلید، خرم بید، سرچهان، بوانات ، پاسارگاد و ارسنجان اظهار داشت: خداوند برای اداره این عالم یکسری قوانین وضع کرده است و در لسان دین از این قوانین تحت عنوان سنت یاد می شود که همان سنت های خدا برای اداره این عالم هستند.

وی با بیان اینکه اهل تفسیر اقسامی از سنت های الهی را بیان می کنند، افزود: طبق آنچه که خداوند در کتابش بیان فرموده است، برای اداره عالم قوانینی برای جوامع غیردینی و دینی وضع شده است.

عباس زاده با توجه به اینکه، یکی از سنت هایی که خداوند برای جوامع دینی وضع کرده، سنت هدایت و یا هدایت پاداشی است، گفت: از این سنت به عنوان سنت رشد هم یاد می شود و طبق آن اگر جامعه دینی پای حرف خدا بایستد و به تکلیف الهی عمل کند، خداوند هم برکتش را در این جامعه قرار می‌دهد. 

رئیس دفتر نظارت و بازرسی انتخابات استان فارس،  ضمن اشاره به آیه ۲۰ سوره شوری "مَنْ کَانَ یُرِیدُ حَرْثَ الْآخِرَةِ نَزِدْ لَهُ فِی حَرْثِهِ ۖ وَمَنْ کَانَ یُرِیدُ حَرْثَ الدُّنْیَا نُؤْتِهِ مِنْهَا وَمَا لَهُ فِی الْآخِرَةِ مِنْ نَصِیبٍ" شوری(٢٠) گفت: خداوند در قرآن کریم تأکید می فرماید که هرچه در دنیا بکاریم در آخرت آن را درو خواهیم کرد اما به نیکی ها برکت می دهد و چندین برابر مزد آن را در آخرت اعطا می کند و این همان سنت رشد است. 

وی با یادآوری اینکه آیات متعددی درباره سنت رشد در قرآن کریم وجود دارد، افزود: یکی از صحنه هایی که انقلاب اسلامی به عنوان مصداقی برای رشد تعریف کرده، انتخابات است که برای آن باید به نیت خود توجه داشته باشیم.

عباس زاده با تأکید بر اینکه هم برای رأی دادن، هم فعالیت در عرصه انتخابات اعم از صحنه نظارت یا اجرا باید نیت خود را الهی و قربه الی الله کنیم، گفت: اگر چنین کنیم قطعاً هم رأی هم فعالیت ما نتیجه پربرکتی خواهد داشت و این وعده الهی است.

لزوم پرهیز از نیت‌های سوگیرانه

وی همچنین بر لزوم پرهیز از نظارت های سوگیرانه و غیرخدایی تأکید کرد و اظهار داشت: باید دقت کنیم تا در امر نظارت، نیت خود را الهی کرده و به دنبال منافع دنیوی نباشیم.

رئیس دفتر نظارت و بازرسی انتخابات استان فارس اظهار کرد: وقتی نظام به یک مجموعه تلقی شد، تمام افراد در آن نقش دارند و قطعاً رأی افراد هم برای این جامعه مهم است اما نیت کاری که انجام می دهیم بسیار مهم است و اگر برداشت اخروی داشته باشیم، مشمول سنت الهی یعنی برکت مضاعف خداوند خواهیم شد. 

عباس زاده با اشاره دوباره به آیات قرآن کریم گفت: خداوند در جامعه اسلامی برای افراد نقش تعریف کرده است تا یاری و نصرت و برکت خود را مشمول این جامعه کند و این مسیر هم محقق نمی شود مگر اینکه در صحنه های مختلف حضور داشته باشیم. 
سپس با تأکید بر اینکه بدون توجه به نقش آفرینی مردم در جامعه برخی از خواسته های خداوند برای جامعه اسلامی تحقق پیدا نمی کند، گفت: نظام دینی نمی تواند نسبت به حضور و مشارکت مردم بی تفاوت باشد لذا انتخابات عرصه مهمی برای جوامع دینی است تا  در صورت موفقیت در این آزمون نصرت و عنایت خداوند شامل جامعه شود.

وی با بیان اینکه در انتخابات افراد مختلف نقش های مختلفی را ایفا می کنند اما مهم نیت انسان است که با چه نیتی ورود کرده، یادآور شد: شبکه نظارت می تواند نقطه عطفی برای تحقق اهداف الهی در جامعه باشد.

عباس زاده با بیان اینکه الگوی تمام اعضای شبکه نظارت بر انتخابات باید اجرای دستورات الهی و اخلاص در نیت و عمل باشد، گفت: اگر چنین شد قطعاً رأی و انتخابات ما هم نتیجه خوبی خواهد داشت و خداوند برکت خود را شامل حال جامعه می کند. 

در انتخابات آرمانی همه باید تابع دستورات خداوند باشند

رئیس هیات نظارت و بازرسی انتخابات استان فارس در ادامه سخنان خود افزود: معمولاً قانون از تخلف یک پله عقب تر است یعنی وقتی تقلب و تخلف شکل می گیرد، برای مقابله با آن قانون وضع می شود و این مسئله در نظام حقوقی همه عالم فراگیر است.

وی ادامه داد: اگر بخواهیم بگوییم نظارت تنها نظارت برونی باشد نمی توانیم تضمین صد درصدی برای صحت آن بدهیم اما اگر نظارت، همان نظارتی باشد که خداوند از ما خواسته است و ایمان رنگ نبازد و تقوای الهی را پیشه کنیم، قطعاً نظارت هم به آن غایت خود خواهد رسید. 

عباس زاده، انتخابات آرمانی را انتخاباتی توصیف کرد که در آن تمام افراد اعم از کاندیدا، رأی دهنده، دست اندرکاران انتخابات و غیره همگی به دنبال اجرای دستورات خداوند باشند و سپس ادامه داد: برای تحقق این مسئله نظام اسلامی یک گام فراتر از نظام های حقوقی مسیری را تعریف می کند و آن توجه به تقواست.

نیاز داریم تقوای سیاسی را هم یادآوری و هم نهادینه کنیم

وی با طرح این سئوال که چرا امام جمعه باید حتماً در خطبه اول و دوم توجه به تقوا داشته باشد، به خصوص اینکه خطبه دوم نماز جمعه یک خطبه سیاسی است، گفت: تقوای خطبه دوم غیر از تقوای خطبه اول است و آن یک تقوای سیاسی است یعنی در فعالیت سیاسی هم باید تقوا را رعایت کنیم و اگر این تقوا ظهور و نمود پیدا کند، جلوی بروز تخلفات را می گیرد بنابراین نیاز داریم که تقوای سیاسی را هم یادآوری و هم نهادینه کنیم و برای این کار هم باید از خودمان شروع کنیم.

رئیس دفتر نظارت و بازرسی انتخابات استان فارس در بخش پایانی سخنان خود از اعضای هیئت نظارت استان خواست تا قوانین و آیین نامه های انتخابات را به خوبی مطالعه کرده و آن را دقیقاً اجرایی کنند وگفت: طبق قوانین هیچ کدام از اعضای هیئت نظارت حق تبلیغ له یا علیه کاندیدا را ندارند و تخلف از این قانون هم جرم محسوب می شود. 
 

انتهای پیام/ن

این مطلب را برای صفحه اول پیشنهاد کنید
نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری فارس در وب سایت منتشر خواهد شد پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
Captcha
لطفا پیام خود را وارد نمایید.
پیام شما با موفقیت ثبت گردید.
لطفا کد اعتبارسنجی را صحیح وارد نمایید.
مشکلی پیش آمده است. لطفا دوباره تلاش نمایید.

پر بازدید ها

    پر بحث ترین ها

      بیشترین اشتراک

        اخبار گردشگری globe
        تازه های کتاب
        اخبار کسب و کار تریبون
        همراه اول