اخبار فارس من افکار سنجی دانشکده انتشارات توانا فارس نوجوان

استانها  /  خراسان جنوبی

بیمه تکمیلی؛ سرعت‌گیر نسخه پیچی الکترونیکی

طرح نسخه‌نویسی الکترونیک بعنوان یک طرح تحول آفرین و بزرگ در سطح ملی چند سالی است که در دستور کار قرار گرفته است و از جمله در استان خراسان جنوبی نیز از اسفند ۹۷ کلید خورد تا به تدریج با حذف دفترچه‌های درمانی شاهد بهبود ارائه خدمات به بیمه شدگان باشیم.

بیمه تکمیلی؛ سرعت‌گیر نسخه پیچی الکترونیکی

به گزارش خبرگزاری فارس از بیرجند، در راستای اجرای این طرح ملی که در برنامه ششم توسعه گنجانده شده و جزو قوانین مجلس بشمار می رود و برای آن بودجه هم تعریف شده علاوه بر همراهی مردم و پزشکان به همراهی سایر مجموعه‌ها مانند بیمه‌های تکمیلی نیاز است. همراهی‌ای که به گفته مدیر کل بیمه سامت استان در خراسان جنوبی آن طور که باید و شاید وجود ندارد.

اربابی با اعلام اینکه همراهی مردم و پزشکان در اجرای طرح نسخه نویسی الکترونیک در شرایط کرونایی موجود، سبب کاهش چالش‌ها در این طرح شده است،گفت: با این وجود بیمه‌های  تکمیلی نه تنها خودشان را با اجرای این طرح ملی هماهنگ نکرده‌اند بلکه کار ما را دو برابر هم کرده‌اند.

وی ادامه داد: بیمه‌های تکمیلی از بیمه شدگان درخواست فاکتورهای کاغذی با مهر و امضا می‌کنند و این در حالی است که نسخه‌نویسی کاغذی در حال حذف شدن است.

بیمه سلامت به نقطه خوبی در اجرای نسخه نویسی الکترونیک رسیده است

وی خواستار هماهنگی بیشتر چنین مجموعه‌های با بیمه سلامت برای اجرای این طرح شد و افزود: بیمه سلامت به نقطه خیلی خوبی در اجرای این طرح رسیده است.

اربابی از پیشرفت ۸۵ درصدی اجرای نسخه نویسی الکترونیک در بخش خصوصی و پیشرفت ۴۰ درصدی آن در بخش دولتی و دانشگاهی خبر داد و گفت: جامعه پزشکی و مردم در خراسان‌جنوبی کمک خیلی خوبی در راستای اجرای این طرح داشته اند که شایسته قدردانی است 

افزایش پوشش نسخه نویسی الکترونیک تا ۸۰ درصد بخش دولتی طی دو ماه آینده

وی از افزایش پوشش نسخه‌نویسی الکترونیک ظرف یکی دو ماه آینده در بخش دولتی خبر داد و بیان کرد: با توجه به شیوع کرونا برای جلوگیری از آمدن فشار روانی بر بیمه شدگان و پزشکان تلاش شده سخت‌گیری زیادی در اجرای طرح نشود ولی در عین حال اجرای آن با درایت صورت گرفته و دچار توقف هم نشده است.

وی با بیان اینکه خراسان جنوبی جزو ۱۰ استان برتر کشور در اجرای نسخه نویسی الکترونیک است، ادامه داد: طی دو سه ماه آینده خراسان‌جنوبی جزو ۵ استان برتر قرار خواهد گرفت.

مدیرکل بیمه سامت خراسان جنوبی گفت: برنامه کاهش کاربرد و حذف تدریجی دفترچه های درمانی سازمان بیمه سامت از اردیبهشت ماه 1400 اجرایی شده است.

عدم چاپ دفترچه های روستایی و عشایری از خرداد ماه

مدیرکل بیمه سلامت استان ادامه داد: مطابق با برنامه سازمانی، در گام‌های بعدی نیز چاپ دفاتر بیمه سلامت در صندوق بیمه روستائیان و عشایر از ابتدای خردادماه و سایر صندوق‌های بیمه‌ای سازمان بیمه سلامت از ابتدای تیرماه سال جاری متوقف خواهد شد و این بیمه شدگان نیز با داشتن کد ملی می‌توانند از خدمات مورد نیاز خود از طریق نسخه نویسی الکترونیکی بهره‌مند شوند.

وی افزود: استفاده از اوراق موجود در دفاتر بیمه در صورت داشتن اعتبار، تا آبان ماه سال جاری مقدور خواهد بود و پس از آن خدمات فقط به صورت درج نسخه الکترونیک قابل ارائه خواهد بود.

اربابی تصریح کرد: بیمه شدگان عزیز بدانند که برای دریافت خدمات سطح یک روستائی و خدمات بستری افراد تحت پوشش سایر صندوق‌های بیمه‌ای سازمان بیمه سامت، نیازی به همراه داشتن دفترچه بیمه سلامت نیست و صرفاً با داشتن کارت ملی، امکان دریافت تمامی خدمات درمانی مورد تعهد این سازمان وجود دارد.

وی تاکید کرد: با توجه به اجرای برنامه نسخه نویسی و نسخه پیچی الکترونیک، کلیه پزشکان در مطب‌ها، درمانگاه‌ها و بیمارستان‌ها ملزم به تجویز الکترونیکی دارو و خدمات می‌باشند.

انتهای پیام/۶۷۰۱۵

 

این مطلب را برای صفحه اول پیشنهاد کنید
نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری فارس در وب سایت منتشر خواهد شد پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
Captcha
لطفا پیام خود را وارد نمایید.
پیام شما با موفقیت ثبت گردید.
لطفا کد اعتبارسنجی را صحیح وارد نمایید.
مشکلی پیش آمده است. لطفا دوباره تلاش نمایید.

پر بازدید ها

    پر بحث ترین ها

      بیشترین اشتراک

        اخبار گردشگری globe
        تازه های کتاب
        اخبار کسب و کار تریبون
        همراه اول