اخبار فارس من افکار سنجی دانشکده انتشارات توانا فارس نوجوان

استانها  /  آذربایجان شرقی

تنظیم بازار قیمت مرغ با کشاورزی قراردادی بین اتحادیه مرغداران و مرغداران

رئیس سازمان جهادکشاورزی استان آذربایجان‌شرقی گفت: کشاورزی قراردادی می‌تواند به ساماندهی شبکه توزیع مرغ در سطح استان کمک کند.

تنظیم بازار قیمت مرغ با کشاورزی قراردادی بین اتحادیه مرغداران و مرغداران

به گزارش خبرگزاری فارس از تبریز، اکبر فتحی امروز در جلسه ساماندهی شبکه توزیع مرغ در سطح استان با بیان اینکه تولید قراردادی می‌تواند گرهی از مشکلات مرغداران استان را باز کند، اظهار داشت: قرارداد بین مرغداران و اتحادیه می تواند به متمرکز شدن مدیریت منجر شود که در این صورت با برنامه‌ریزی مناسب، ساماندهی کشتار و توزیع مرغ میسر شده و در تعیین قیمت نیز موثر خواهد شد.

وی با تاکید بر توسعه مرغداری‌های کوچک مقیاس با استفاده از کشاورزی قراردادی گفت: با توجه به اینکه بیشتر مرغداری‌های سطح استان واحدهای کوچک مقیاس هستند اگر به تولید قراردادی روی نیاورند در رقابت با واحدهای بزرگ و صنعتی از میدان خارج خواهند شد.

فتحی افزود: اگر یک طرف قرارداد اتحادیه مرغداران باشد، مطمئناً می‌تواند در آینده تاثیرات مثبتی داشته باشد.

رئیس سازمان جهادکشاورزی به مزیت‌های رقابتی کشاورزی قراردادی در حوزه مرغداری‌ها با مدیریت واحد اشاره و تصریح کرد: مدیریت واحد در مرغداری‌ها می‌تواند از ورود و خروج افراد مختلف به مرغداری‌ها و بروز انواع بیماری‌ها جلوگیری کرده، توزیع نهاده‌ها به صورت دقیق و متناسب با میزان مصرف پخش شده و تصمیمات توسط یک گروه تخصصی و آشنا به کلیه قوانین گرفته می‌شود که این به نفع تولیدکننده و مصرف‌کننده خواهد بود.

وی متذکر شد: اتحادیه‌ها نیز می‌توانند به غیر از اینکه زبان گویای برنامه‌ها و اقدامات بین مرغداران و جهادکشاورزی و جامعه باشند، در اجرای برنامه‌ها و حضور در عرصه تولید خود را نشان دهند.

فتحی در ارتباط با تاثیر کشاورزی قراردادی در حوزه مرغداری خاطرنشان کرد: اگر اتحادیه مرغداران بتواند تولید قراردادی با مرغداران را به نتیجه برساند، می‌تواند با همکاری با شرکت پشتیبانی به تنظیم بازار قیمت مرغ کمک کند و تولیدکننده زیان‌ده نخواهد بود.

وی با بیان قدرت بالای چانه‌زنی واحدهای بزرگ گفت: در سال‌های اخیر کشتارگاه‌ها برای کسب سود بیشتر برنامه کشتار را خودشان تعیین می‌کنند و مرغداری‌های کوچک مقیاس مجبورند مطابق برنامه کشتارگاه عمل کنند، اما مرغداری‌های صنعتی و بزرگ این توانایی را دارند که در مواقع مورد نظرشان مرغ‌ها را به کشتارگاه بفرستند.

رئیس سازمان جهادکشاورزی به ظرفیت اتحادیه‌ها و تعاونی‌های حوزه دام تاکید کرد و گفت: زمان آن رسیده که اتحادیه‌ها با انجام مدیریت واحد و با برنامه‌ریزی‌های دقیق برای اجرای کشاورزی قراردادی اقدام کنند و مرغداری‌های کوچک مقیاس را با ادغام مدیریتی توسعه داده و شبکه توزیع مرغ و نهاده‌های دامی را سازماندهی کنند.

انتهای پیام/60005/س

این مطلب را برای صفحه اول پیشنهاد کنید
نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری فارس در وب سایت منتشر خواهد شد پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
Captcha
لطفا پیام خود را وارد نمایید.
پیام شما با موفقیت ثبت گردید.
لطفا کد اعتبارسنجی را صحیح وارد نمایید.
مشکلی پیش آمده است. لطفا دوباره تلاش نمایید.

پر بازدید ها

    پر بحث ترین ها

      بیشترین اشتراک

        اخبار گردشگری globe
        اخبار کسب و کار تریبون
        همراه اول