اخبار فارس من افکار سنجی دانشکده انتشارات توانا فارس نوجوان

استانها  /  سیستان و بلوچستان

مشارکت آقا معلم در احداث 140 تنور نان برای اقشار کم درآمد

رامین ریگی معلم خَیّر سیستانی که در ادامه فعالیت‌های خیرخواهانه‌اش درساخت 140 تنور نان برای خانواده‌های کم بضاعت مشارکت کرده می‌گوید: طرح کمک به اقشار کم درآمد را تغییر دادیم و به جای توزیع بسته‌های غذایی، مبادرت به ساخت تنور و توزیع آرد رایگان برای خانواده‌های زیرپوشش بهزیستی و دیگر اقشار کم درآمد جامعه کردیم تا فرهنگ کار و تلاش نیز نهادینه شود.

مشارکت آقا معلم در احداث 140 تنور نان برای اقشار کم درآمد

به گزارش خبرگزاری فارس از زاهدان، در آستانه روز معلم قرار داریم و باید بگوییم طی یک سال گذشته معلمان بسیاری در سراسر ایران اسلامی در شرایط کرونایی هم دست از تلاش نکشیدند و حتی در باغ های کشاورزی، فضای باز و یا بر سر بالین دانش آموزان حاضر شدند و اجازه ندادند چراغ تعلیم و تربیت کم فروغ شود.

تعدادشان هم انگشت شمار هم نیست و در هر استان و شهر کشور سوژه گزارش خبرنگاران فارس شدند و مختصری از فعالیت هایشان را برای الگوگیری سایرین معرفی کردیم.

در سیستان و بلوچستان نیز نمونه های فراوان داریم، یکی از معلمانی که همزمان با کار آموزش و تعلیم در کمک های مومنانه نیز آوازه دارد رامین ریگی معلم سیستانی است. معلمی که به آوازه خیر بودنش مشهر تر است تا معلم بودن و قبلا مختصری از فعالیت های را معرفی کرده‌ایم.

رامین ریگی معلم دبستان غلامعلی شهرکی شهرستان زهک در مورد فعالیت های مومنانه خود و همکارانش در یک سال اخیر و شرایط کرونایی به خبرنگار فارس در زاهدان می گوید: طرح کمک به قشر کم درآمد را تغییر دادیم به جای بسته های غذایی، مبادرت به ساخت تنور و توزیع آرد رایگان برای خانواده های تحت پوشش بهزیستی و دیگر اقشار کم درآمد جامعه کردیم.

این طرح را به همت آقایان علیرضا فرزانه و محمدصالحی که حامی ما بودند، شروع کردیم، مزایای این طرح شناسایی خانواده هایی است که تمایل به تلاش و زندگی دارند.

 

او از نان گرم دست پخت کدبانوهای زابلی در منزلشان با تنورهایی که برای آنها ساخته شده می گوید: در فاز اول و دوم۱۴۰ تنور ساخته شده و استقبال خوبی صورت گرفته است.

سال گذشته تعداد۲۰دستگاه ویلچر خریداری و به بهزیستی زهک اهدا شد، تعداد ۶واحد مسکونی بازسازی یا ساخته و در اختیار مددجویان بهزیستی و خانواده ها کم درآمد قرار گرفت، البته بیشتر آنها توسط گروه به رنگ خدا ساخته یا بازسازی گردیده است.

۲۲دستگاه بخاری نفتی سولان توسط گروه خیریه به رنگ خدا و دیگر خیرین خریداری و تحویل قشر کم درآمد قرار گرفت، تعداد ۳سرویس حمام و۱۸چاه فاضلاب تاکنون ساخته شده  است و ۷دستگاه کولر در اختیار خانواده های کم درآمد قرار گرفته است.

ریگی از راه اندازی غسالخانه و سردخانه برای فوتی ها در شهرک محمدشاهکرم که به همت مهندس فهمیده اهدا شد خبر داد و گفت: ۱۴روستا می توانند از این مزایا استفاده کنند.

 تعداد ۱۰دستگاه  تبلت در اختیار دانش آموزان قرار گرفت که خانم حمودی نقش فعالی داشتند،  تعداد۹هزار ماسک رایگان توزیع شد،  ۳۵سری پک‌ بهداشتی و پتو مسافرتی به همت خانم حمودی به بانوان کمپ در زابل اهدا و ۲۰۰کابشن هم به همت گروه دستان پرمهر توزیع شد.

 

این معلم سیستانی در ادامه تشریح کمک های مومنانه می گوید: ساخت یک مدرسه ۳کلاسه بنام حاجی جلایی در شهرستان زهک با مشارکت خیرین و رامین ریگی ساخته که آماده تحویل به اموزش وپرورش است، پرداخت کمک هزینه تحصیلی به صورت موردی برای ۳دانش آموز در شهرستان زابل، نصب و راه اندازی دو دستگاه آبگرمکن خورشیدی برای دو خانواده معلول در شهرستان زهک، توزیع ۲۰۰جفت کفش توسط گروه دستان پرمهر در شهرستان زهک، اهدا کولر ۳۵۰۰به دو دانش آموز برتر در زابل و اهدا یک دستگاه ماشین لباسشویی و اجاق گاز طرح فر به دو معلول در زهک، کمک هزینه ساخت یک واحد مسکونی در زابل توسط موسسه ایرانشناسی نیستان گمشده، ساخت یک کتابخانه، کمک هزینه درمان ۳کودک در تهران، اهدا تلویزیون ۳۲اینچ و پرداخت کمک هزینه تحصیلی به مدت یکسال به ۵دانش اموز از دیگر فعالیت‌های ما طی یک سال اخیر است.

برای این معلم به ظاهر فرهنگی ساده شیعه و سنی فرقی نداشته و تلاش می‌کند در حد بضاعت لبخند بر لبان همه محرومان بنشاند، آوازه کارهای خیر آقا معلم نه تنها در شهرستان زهک بلکه در استان و کشور پیچیده و در فضای مجازی او را به عنوان یک فرد خیر می شناسند و سایر خیرین نیز در پروژه و برنامه هایی که برای نیازمندان دارد او را همراهی می کنند.

 

با حمایت پدرم ساخت درمانگاه برای بیمارن نیازمند را آغاز کردیم

رامین ریگی با تاکید بر اینکه خانواده نیز در این مسیر یاریگر او هستند، گفت: با شیوع ویروس کرونا حساسیتمان بیشتر شده و برای دوخت لباس مخصوص برای مقابله با ویروس کرونا برای کسانی که در خط مقدم مبارزه قرار دارند، با همکاری هم براساس الگوی استاندارد کشوری تولید کردیم و در مجموع 4 هزار لباس از این نوع و 9 هزار عدد ماسک نیز تولید و توزیع شده است.

او میگوید: پدرم بهترین حامی من است و ساخت درمانگاه برای بیماران نیازمند را با حمایت او آغاز کرده ایم.

این معلم دبستان غلامعلی شهرکی شهرستان زهک می گوید: سال گذشته توانستیم برای اولین بار پنل خورشیدی برق را در یک مدرسه دولتی نصب کنیم، پس از نصب این پنل های خورشیدی در دبستان غلامعلی شهرکی شهرستان زهک ، اکنون مانعی برای نصب پنل خوردشیدی در هیچ مدرسه دولتی وجود ندارد، سود حاصل از این پنل های خورشیدی تماما صرف هزینه های تحصیل دانش آموزان و جذب بازماندگان از تحصیل خواهد شد.

به سبب این فعالیت های مومنانه به این معلم و سایر معلمان دلسوز و خیرخواه در جای جای کشور باید نمره 20 داد امیدواریم سایر معلمان هم از منش این معلمان الگو گیری کنند و هر یک از دانش آموزان و خانواده های آنان را مانند فرزندان و خانواده خود حمایت کنند تا این شرایط سخت کرونا را پشت سر بگذاریم. 

انتهای پیام/3139/س

این مطلب را برای صفحه اول پیشنهاد کنید
نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری فارس در وب سایت منتشر خواهد شد پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
Captcha
لطفا پیام خود را وارد نمایید.
پیام شما با موفقیت ثبت گردید.
لطفا کد اعتبارسنجی را صحیح وارد نمایید.
مشکلی پیش آمده است. لطفا دوباره تلاش نمایید.

پر بازدید ها

    پر بحث ترین ها

      بیشترین اشتراک

        اخبار گردشگری globe
        تازه های کتاب
        اخبار کسب و کار تریبون
        همراه اول