اخبار فارس من افکار سنجی دانشکده انتشارات توانا فارس نوجوان

استانها  /  کردستان

پیگیری یک گزارش| توسعه زیرساخت‌های آموزشی «مالوجه» اولویت آموزش و پرورش است

مدیر آموزش و پرورش شهرستان قروه گفت: توسعه زیرساخت‌های آموزشی در روستای مالوجه از اولویت‌های این اداره است و برای این مهم از ظرفیت خیرین و دستگاه‌های دولتی استفاده می‌کنیم.

پیگیری یک گزارش| توسعه زیرساخت‌های آموزشی «مالوجه» اولویت آموزش و پرورش است

به گزارش خبرگزاری فارس از قروه، چندی پیش گزارشی با عنوان «مالوجه»، «نایسر» دوم کردستان در این رسانه منتشر کردیم که مردم این روستا جدای از مشکلاتی که دارند موضوع کمبود زیرساخت‌های آموزشی و برگزاری کلاس‌ها به صورت چندپایه را مطرح کردند که ما هم بنا به رسالتی که داریم آن را از دستگاه متولی پیگیری کردیم.

جعفر عبدالملکی در گفت‌وگو با خبرنگار فارس در قروه اظهار کرد: اینکه مردم روستاهای «مالوجه» و «قزلجه‌کند» از نبود معلم در مدارس شکایت کرده‌اند به دلیل وجود معلم دوپایه در یکی از مدارس ابتدایی مالوجه و در روستای قزلجه‌کند در سه پایه است که آن هم به دلیل زیرنرم بودن این کلاس‌ها است و براساس ضوابط درست است و برای کلاس‌های زیرنرم به این صورت باید عمل شود.

وی خاطرنشان کرد: تا سال ۹۷ در دوره ابتدایی در روستای مالوجه کلاس‌ها بصورت دوره‌ای و مختلط (دخترانه و پسرانه ) بود اما در سال ۹۷ با درخواست و اصرار اولیا و جهت جلوگیری از بروز برخی مشکلات، مدارس ابتدایی بصورت دخترانه و پسرانه تفکیک شد و این وضعیت سامان پیدا کرد.

مدیر آموزش و پرورش قروه با بیان اینکه برخی از اولیا عنوان می‌کنند که کلاس‌ها شلوغ است به  خاطر این است که اکثریت دوست دارند در مدرسه ابتدایی شهید بهرام معظمی که در وسط روستا قرار دارد فرزندشان را ثبت‌نام کنند در نتیجه تراکم دانش‌آموزان در کلاس‌های این مدرسه زیاد بوده و در مدرسه شهید غلامحسین که در آخر روستا قرار دارد تراکم کلاس‌ها کم و گاها برخی از پایه‌ها به دلیل همین تراکم کم به زیرنرم می‌رسد و موجب می‌شود به صورت دو پایه اداره شود.   

عبدالملکی اضافه کرد: همواره سعی کرده‌ایم بیشترین اعتبار را با توجه به جمعیت بالای دانش‌آموزی، به روستای مالوجه اختصاص دهیم و هرچه در توان بوده دریغ نشده است.

وی افزود: قطعا در زمینه زیرساخت‌های آموزشی نه تنها در این دو روستا بلکه در سایر نقاط نیز با مشکلاتی مواجه هستیم که به دلیل کمبود اعتبارات زمان برخواهد بود البته در روستای مالوجه مدرسه مرحوم محسنیان که توسط خیر مدرسه‌ساز در سال ۹۶ احداث شد، مجددا در سال ۹۸ با مشارکت اداره‌کل نوسازی مدارس استان و خیرین دو کلاس دیگر به آن اضافه شد و مشکل دانش‌آموزان دختر دوره اول و دوم متوسطه در این روستا مرتفع شد‌.

وی اضافه کرد: همچنین مدرسه ابتدایی شهید بهرام معظمی به دلیل تراکم بالای دانش‌آموزی دو کلاس درس بامشارکت اولیا و آموزش و پرورش درحال ساخت است که در سال‌جاری به این  آموزشگاه الحاق و مورد بهره‌برداری قرار خواهد گرفت.

مدیر آموزش و پرورش شهرستان قروه عنوان کرد: اگرچه مشکلاتی وجود دارد، اما خدمات ارائه شده را هم نادیده نگیریم و انشاءالله با مشارکت، همکاری و همدلی اولیای محترم بتوانیم مشکلات موجود در مدارس این  روستا را حل کنیم.  

وی عنوان کرد: جمعیت روستای مالوجه بسیار زیاد است و لذا سعی کرده‌ایم از هر ظرفیتی برای توسعه زیرساخت‌های آموزشی در این روستا بهره‌ بگیریم.

مدیر آموزش و پرورش قروه گفت: احداث و توسعه زیرساخت‌های آموزشی بدون ورود خیرین با توجه به وضعیت اعتباری موجود ممکن نیست و به همین منظور، جدای از حضور گروه‌های جهادی در این روستا، برای جذب خیرین نیز تلاش می‌کنیم.

عبدالملکی تصریح کرد: سال گذشته گروه جهادی که به منطقه آمده بود را شخصا به همراه فرماندار شهرستان به این روستا بردیم وضعیت را به صورت کامل توضیح دادیم، اما تصمیم برای ساخت مدرسه با خود آنها است.

وی با بیان اینکه تشکیل کلاس‌ها به صورت دو یا چند پایه در مدارس قانونی است، گفت: وقتی تعداد دانش‌آموزان به حد نصاب نرسد مدارس به همین صورت اداره می‌شود که نمونه آن را هم در مدرسه قزلجه‌کند شاهد هستیم.

وی تصریح کرد: در اکثر روستاهای شهرستان قروه که  تراکم جمعیت دانش‌آموزی کم است کلاس چندپایه وجود دارد و یاددهی و یادگیری دانش‌آموزان با توجه به آموزش معلمان در این زمینه و نظارت راهبران آموزشی در روند کیفیت آموزش مشکلی به وجود نمی‌آید.  

مدیر آموزش و پرورش قروه افزود: اینکه مردم می‌گویند دختران به خاطر نبود دبیرستان در دوره دوم مجبور به ترک تحصیل هستند را قبول ندارم چون در حال حاضر دانش‌آموزان دختراین روستا در سه پایه تحصیلی رشته علوم انسانی مشغول به تحصیل هستند و هیچ مشکلی در این زمینه وجود ندارد.

وی اضافه کرد: ضمنا در صورت وجود دانش‌آموز علاقه‌مند به سایر رشته‌های دبیرستانی یا هنرستانی از ظرفیت خوابگاه‌های شبانه‌روزی در سطح شهرستان برای ساماندهی آنان استفاده خواهد شد.

عبدالملکی اذعان کرد: با تمام این اوصاف در راستای ایجاد رفاه بیشتر برای مردم این روستا که از جمعیت دانش‌آموزی قابل توجهی برخوردار است احداث مدرسه جدید در مالوجه را به عنوان یکی از اولویت‌های مهم در نظر داریم و قطعا با فراهم شدن شرایط به ویژه در حوزه تامین اعتبار و اختصاص زمین مناسب از سوی مردم اقدام خواهیم کرد.

وی در ادامه به مسئله استفاده از معلمان با سابقه کم در مدارس مالوجه هم گفت: معلم‌هایی که در مدارس بکارگیری می‌شوند براساس امتیاز سازماندهی می‌شوند و آنچه از سوی اولیا عنوان شده درست نیست و همکاران باسابقه کم یا سنوات بالا در تمام مدارس شهرستان وجود دارد.

انتهای پیام/۲۳۳۰/۷۱/ر

این مطلب را برای صفحه اول پیشنهاد کنید
نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری فارس در وب سایت منتشر خواهد شد پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
Captcha
لطفا پیام خود را وارد نمایید.
پیام شما با موفقیت ثبت گردید.
لطفا کد اعتبارسنجی را صحیح وارد نمایید.
مشکلی پیش آمده است. لطفا دوباره تلاش نمایید.

پر بازدید ها

    پر بحث ترین ها

      بیشترین اشتراک

        اخبار گردشگری globe
        تازه های کتاب
        اخبار کسب و کار تریبون
        همراه اول