علی ملکپور امروز در گفتوگو با خبرنگار فارس در شهرکرد گفت: از ابتدای ماه مبارک رمضان تاکنون 6 هزار و470 وعده غذای گرم میان نیازمندان چهارمحال و بختیاری توزیع شده است.
مدیرکل کمیته امداد امام خمینی(ره) چهارمحال و بختیاری ادامه داد: مرحله سوم پویش ایران همدل ـ اطعام مهدوی با هدف رفع بخشی از نیازهای اقتصادی مردم استان در آستانه ماه مبارک رمضان آغاز شده که در این مرحله بستههای مواد غذایی، غذای گرم و افطاری ساده تهیه و به دست نیازمندان میرسد.
وی با بیان اینکه امسال تعداد آشپزخانههای مهدوی به 63 عدد افزایش یافته است، افزود: آشپزخانههای مهدوی توسط مراکز نیکوکاری، مؤسسات خیریه و ادارات کمیته امداد در سراسر استان راهاندازی شده که در طول 6 روز اول ماه مبارک رمضان، 6 هزار و 470 وعده غذای گرم در این آشپزخانهها پخت و با رعایت پروتکلهای بهداشتی میان نیازمندان توزیع شده است.
ملکپور با اشاره به توزیع افطاری ساده توسط مراکز نیکوکاری، مؤسسات خیریه و ادارات کمیته امداد در سراسر استان، اضافه کرد: همچنین در طول این مدت 640 افطاری ساده به دست نیازمندان رسیده است.
وی عنوان کرد: همچنین از ابتدای ماه مبارک رمضان تاکنون 2 هزار و 889 بسته مواد غذایی شامل کالاهای اساسی از جمله برنج، حبوبات و پروتئین تهیه و میان خانوادههای نیازمند توزیع شده است.
مدیرکل کمیته امداد امام خمینی(ره) چهارمحال و بختیاری با اشاره به فعالیت 295 نیروی داوطلب و امدادی در این آشپزخانهها، گفت: تمامی آشپزخانهها بهصورت مرتب ضدعفونی و تمامی نکات بهداشتی نیز در طول مراحل پخت غذا رعایت میشود.
وی گفت: ادارات کمیته امداد در سراسر استان و مراکز نیکوکاری آماده دریافت کمکهای نقدی و غیر نقدی خیران و نیکوکاران هستند.
انتهای پیام/68024