اخبار فارس من افکار سنجی دانشکده انتشارات توانا فارس نوجوان

فارس من

فارس‌من| مطالبه برپایی نقاهتگاه‌های کرونایی؛ مردم: بیماران کرونایی باید قرنطینه شوند

همزمان با افزایش میزان ابتلا و بستری مبتلایان به کرونا و خالی نبودن تخت‌های بیمارستانی باید هرچه سریعتر نقاهتگاه‌ها برای نگهداری افراد مبتلا و در صف بستری شدن در بیمارستان‌ها راه‌اندازی شود.

فارس‌من| مطالبه برپایی نقاهتگاه‌های کرونایی؛ مردم: بیماران کرونایی باید قرنطینه شوند

به گزارش خبرگزاری فارس، با شیوع گسترده ویروس کرونا در کشور و قرمز شدن شهرها، جای نظارت مدون و صحیح بر رفتار بیماران مبتلا به کرونا، خالی تر از همیشه حس می‌شود. این بیماران پس از مراجعه به مراکز درمانی اغلب با پاسخ منفی  بیمارستان‌ها برای نوبت دهی برای بستری شدن، مواجه می‌شوند و مجبورند تا دوباره به دامن جامعه برگردندند.

حضور این بیماران در اجتماع، از آن حیث که می‌تواند موجب چرخش ویروس در میان مردم شود خطرناک بوده و باید این اهم مورد توجه جدی قرار گیرد. در حقیقت با قرار گرفتن بیماران در صف انتظار برای پذیرش بستری، این تهدید وجود دارد که بیماران بتوانند عامدا یا سهوأ موجب انتشار ویروس مرگبار کرونا در میان مردم شوند.

از این رو لازم است نخست مراکز درمانی به فراهم کردن بسترهای لازم برای قرنطینه بیماران کرونایی اقدام کنند و ‌از سوی دیگر نیازمند ایجاد نقاهتگاه‌های‌کرونایی از سوی دولت و وزارت بهداشت در شرایط حاد کرونا هستیم، اگر چه دولت تاکنون نتوانسته  این ظرفیت را ایجاد کند اما برای مقابله با چنین تهدید بزرگی، می‌تواند از ظرفیت نیروهای نظامی و برپایی قرنطینه‌های سرپایی و حتی بستری بهره مند شود.

این موضوع یکی از با اهمیت‌ترین دغدغه‌های مردمی است که مخاطبان فارس من نیز به آن پرداخته‌اند، از این حیث خبرنگار ما با سردبیر سوژه فارس من گفت‌وگویی داشته است.

سردبیر سوژه فارس من، در این باره اظهار کرد: اخیراً خواهرم دچار بیماری کرونا شد، ما از او سی‌تی اسکن گرفتیم و گفتند که در یکی از بیمارستان‌های تهران باید بستری شود، در بدو ورود به بیمارستان، بیماران تریاژ می شوند. در واقع طی این مرحله بررسی می‌شود که باید بستری شوند یا خیر و معمولأ عده کمتری از این بیماران بستری می‌شوند.

وی ابرازکرد: اغلب ‌بیماران کرونایی در آنجا سرفه‌های شدیدی داشتند و علائم کرونا را نیز داشتند. چگونه مسئولان دولتی و بهداشتی ما به راحتی این بیماران را در جامعه رها می‌کنند و پذیرش آن‌ها را به روزهای بعد موکول می‌کنند، سوال این است آیا این بیماران خطرناک نیستند؟

این مخاطب فارس من، افزود: مسئولان بیمارستان می‌گویند که جایی برای پذیرش نداریم اما  آیا بیمار کرونا را می‌توان در جامعه و یا میان خانواده به راحتی رها کرد، آیا او برای برطرف‌کردن نیازهای روزانه ‌خود به میان مردم و اجتماع نمی رود؟

وی تاکید کرد: این فرد ممکن است به میان مردم در ناوگان حمل و نقل عمومی برود یا به یک غذاخوری و به  میان اجتماع ورود پیدا کند واز این طریق گستردگی ویروس کرونا را تا حد بسیاری افزایش دهد.

این شهروند تهرانی با تأکید بر ضرورت برپایی نقاهتگاه‌های  کرونایی در پیک چهارم، خاطرنشان کرد: نقاهتگاه‌هایی که ارتش و سپاه در اوائل کرونا ایجاد کردند، این نقاهتگاه‌ها می‌توان افراد خطرناک را در آنجا نگهداری کرد چرا  که پیک چهارم بسیار خطرناک است.

وی عنوان کرد: بیماران کرونا باید به دور از جامعه باشند و آن‌ها را باید بستری کرد.  این وظیفه سپاه و ارتش نیست اما چون در شریط اضطرار هسیم  این نیروها به دولت وزارت بهداشت، کمک می‌کنند.

مخاطب فارس من، عنوان کرد: این کم کاری‌ها مربوط به دولت است، چرا دولت این نقاهتگاه‌ها را پس از گذشت یکسال از کرونا استارت نزده است؟

انتهای پیام/

این مطلب را برای صفحه اول پیشنهاد کنید
نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری فارس در وب سایت منتشر خواهد شد پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
Captcha
لطفا پیام خود را وارد نمایید.
پیام شما با موفقیت ثبت گردید.
لطفا کد اعتبارسنجی را صحیح وارد نمایید.
مشکلی پیش آمده است. لطفا دوباره تلاش نمایید.

پر بازدید ها

    پر بحث ترین ها

      بیشترین اشتراک

        اخبار گردشگری globe
        تازه های کتاب
        اخبار کسب و کار تریبون
        همراه اول