اخبار فارس من افکار سنجی دانشکده انتشارات توانا فارس نوجوان

سیاسی

علت هجمه به توافق ایران و چین

مدعیان وطن پرستی و مخالفان این توافق در شبکه‌های اجتماعی به این سوال جواب دهند که اگر این توافق با آمریکا بود نیز اینگونه فریاد وا ایرانا سرمی‌دادند؟ در قبال برجام و امتیازات یکطرفه‌ای که داده شد چه عکس‌العملی نشان دادید؟

علت هجمه به توافق ایران و چین

به گزارش خبرگزاری فارس، داود گودرزی، دبیر قرارگاه ملی مبارزه با مفاسد اقتصادی در یادداشتی نوشت:

پیرامون توافق منعقد شده میان ایران و چین و حواشی آن در شبکه‌های اجتماعی چند نکته ذیل لازم به ذکر می‌نماید:
۱. متنی که به امضای وزاری خارجه طرفین رسیده، اصول و نقشه راه کلی همکاری‌های طرفین است و آنطور که برخی سیاست‌بازان فرصت‌طلب مدعی هستند هیچ توافق موردی یا واگذاری خاک و امتیازی ویژه در آن نیست. لذا کسانی که دم از ترکمنچای و واگذاری کیش و امثالهم می‌زنند، به جای هیاهو آدرس دقیق و اسناد خود را منتشر کنند.
۲. امام خمینی(ره) جهت تشخیص حق از باطل و سره از ناسره شاخصی کاربردی به ما داده‌اند. از ایشان آموخته‌ایم هر زمان دشمن و عوامل او از اقدامی عصبی شدند و توان خود را برای بدگویی از آن بسیج نمودند، بدانیم که از قضا حق و پیروزی آنجاست و بلعکس. با این شاخص اگر نگاهی به موافقان و مخالفان توافق بیندازیم در پس غبارپراکنی‌های رسانه‌ای حقیقت را درمی‌یابیم. البته اگر در دشمنی رسانه‌های مقیم آلبانی و وابسته‌های آمریکا، انگلیس، رژیم صهیونسیتی و آل‌سعود تردید ندارید!
۳. مدعیان وطن پرستی و مخالفان این توافق در شبکه‌های اجتماعی به این سوال جواب دهند که اگر این توافق با آمریکا بود نیز اینگونه فریاد وا ایرانا سرمی‌دادند؟ در قبال برجام و امتیازات یکطرفه‌ای که داده شد چه عکس‌العملی نشان دادید؟
۴. علت اصلی هجمه سنگین رسانه‌ای در خصوص این توافق، زمینه‌سازی آن برای شکست فشار حداکثری آمریکا و بی‌اثر کردن تحریم‌هاست که به اعتراف بسیاری از کارشناسان غربی آغازی برای دوران پساآمریکاست. این نکته آنقدر مهم و راهبردی است که اگر دشمن تا ده برابر این نیز آتش عملیات رسانه‌ای را برای فریب افکار عمومی افزایش دهد، جای تعجب نیست.
۵. همه آنچه که بیان شد منافاتی با دقت و نقادی دلسوزان و کار کارشناسی قوای سه‌گانه در جزئیات قراردادهای مرتبط با این توافق و تضمین منفعت حداکثری ملت ایران ندارد. ظرفیت‌ها و توانمندی‌های بالقوه اقتصادی و فرهنگی ایران و ظرفیتها و نیازهای اقتصاد بزرگ چین، بستری بی‌نظیر و گسترده برای قراردادهای برد برد فی مابین است به شرطی که دقت‌های لازم صورت گیرد.

انتهای پیام/

 

این مطلب را برای صفحه اول پیشنهاد کنید
نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری فارس در وب سایت منتشر خواهد شد پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
Captcha
لطفا پیام خود را وارد نمایید.
پیام شما با موفقیت ثبت گردید.
لطفا کد اعتبارسنجی را صحیح وارد نمایید.
مشکلی پیش آمده است. لطفا دوباره تلاش نمایید.

پر بازدید ها

    پر بحث ترین ها

      بیشترین اشتراک

        اخبار گردشگری globe
        تازه های کتاب
        اخبار کسب و کار تریبون
        همراه اول