اخبار فارس من افکار سنجی دانشکده انتشارات توانا فارس نوجوان

علم و پیشرفت  /  علم و فن آوری ایران

محصولات دانش‌بنیان، صنعت تایر‌سازی را از واردات بی‌نیاز کرد

یک شرکت دانش‌بنیان با تولید چند محصول کلیدی، صنعت تایرسازی کشور را از واردات این محصولات بی‌نیاز کرد.

محصولات دانش‌بنیان، صنعت تایر‌سازی را از واردات بی‌نیاز کرد

به گزارش گروه علم و پیشرفت خبرگزاری فارس به نقل از معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری، محمد بابازاده مقصودلو مدیرعامل شرکت دانش‌بنیان تحقیقات کنترل صنعتی جنوب، گفت: این شرکت در زمینه طراحی و تولید سیستم‌های کنترل صنعتی فعالیت دارد. صنایع مختلف در این زمینه به تجهیزات و دستگاه‌هایی نیازمند هستند که پیش از این، تنها از طریق واردات تامین می‌شد و ما برای بومی‌سازی آنها اقدام کردیم.

مدیرعامل شرکت دانش‌بنیان تحقیقات کنترل صنعتی جنوب، در ادامه افزود: یکی از محصولات ما، ماشین‌های تایر تست است. این ماشین برای اندازه‌گیری کیفیت تایرهای تولید ایران و وارداتی کاربرد دارد. این محصول با قیمت قابل توجهی از خارج از کشور وارد می‌شد و ما آن را با قیمت بسیار کمتر عرضه کردیم.

این فعال دانش‌بنیان، ضمن تاکید بر ادامه تلاش‌ها برای بومی‌سازی همه تجهیزات در صنعت تایرسازی، گفت: محصول دیگر، ماشین تایر تست غلطشی است که آن هم برای بررسی کیفیت تایر کاربرد دارد. این محصول از خارج از کشور با قیمتی در حدود 16 میلیارد تومان وارد می‌شد، در حالی که ما آن را با یک چهارم قیمت نمونه مشابه خارجی عرضه کرده‌ایم.

وی همچنین افزود: کیفیت محصولات ما بسیار بالاتر از برخی کشورهای جنوب شرق آسیا است و با کیفیت برترین برندهای اروپایی در آلمان برابری می‌کند. پیش از این کارخانجات برای تعویض قطعات این دستگاه با معضل بزرگی روبه‌رو بودند، زیرا فروشنده خارجی برای محصول گارانتی ارائه نمی‌کرد و متخصصی هم برای تعمیر دستگاه، اعزام نمی‌کرد.

 

بابازاده مقصودلو ضمن ارائه توضیح بیشتر در زمینه، محصولات بومی‌سازی شده ادامه داد: در زمینه خرید محصولات خارجی، همچنین یکی از مشکلات، انتقال پول به خارج است، که با مشکل مواجه شده است. با بومی‌سازی این محصولات، تمام این مشکلات مرتفع شده است. امیدوار هستیم با تولید و بومی‌سازی دیگر محصولات، بتوانیم کارخانجات را به صورت کلی از خرید محصولات خارجی، بی‌نیاز کنیم.

مدیرعامل شرکت دانش‌بنیان تحقیقات کنترل صنعتی جنوب، بیان کرد: در حال حاضر در حال طراحی یکی از تجهیزان کلیدی مورد نیاز در صنعت تبدیل ذرت به گلوکوز هستیم که 4 برابر آب کمتری، مصرف می‌کند و مصرف آب را به شدت کاهش می‌دهد.

 

انتهای پیام/

این مطلب را برای صفحه اول پیشنهاد کنید
نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری فارس در وب سایت منتشر خواهد شد پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
Captcha
لطفا پیام خود را وارد نمایید.
پیام شما با موفقیت ثبت گردید.
لطفا کد اعتبارسنجی را صحیح وارد نمایید.
مشکلی پیش آمده است. لطفا دوباره تلاش نمایید.

پر بازدید ها

    پر بحث ترین ها

      بیشترین اشتراک

        اخبار گردشگری globe
        تازه های کتاب
        اخبار کسب و کار تریبون
        همراه اول