اخبار فارس من افکار سنجی دانشکده انتشارات توانا فارس نوجوان

استانها  /  قزوین

آب شرب شهر آبیک نزدیک به افتضاح است/ برداشت از منابع زیرزمینی علت افت کیفیت آب

معاون عمرانی استاندار قزوین گفت: در حال حاضر کیفیت آب شرب آبیک نزدیک به افتضاح است که این معضل را با 2 بخش کردن طرح ملی انتقال آب طالقان به آبیک رفع خواهیم کرد و امیدواریم اعتبار و بودجه لازم برای اجرای این طرح تامین شده و در نهایت قبل از اتمام عمر دولت دوازدهم آب طالقان به آبیک برسد.

آب شرب شهر آبیک نزدیک به افتضاح است/ برداشت از منابع زیرزمینی علت افت کیفیت آب

به گزارش خبرگزاری فارس از قزوین به نقل از روابط عمومی استانداری قزوین، علی فرخزاد معاون عمرانی استاندار قزوین درباره دلیل افت زیاد کیفیت آب شرب در استان قزوین به ویژه در شهرهای آبیک و قزوین اظهار داشت: تامین آب شرب از منابع زیرزمینی آب علت پایین بودن کیفیت آب شهرهای استان قزوین است و تا زمانی که انتقال آب طالقان به شهرهای استان کامل شود، کیفیت آب بهبود نخواهد یافت.

وی اضافه کرد: در حال حاضر 99 درصد از آب‌های شرب استان قزوین را از منابع آب زیرزمینی تامین می‌کنیم که یکی از چالش‌های بزرگ توسعه استان است و با توجه به صنعتی بودن استان قزوین و اینکه صنایع مادر آب‌بری داریم، نیاز آب در بخش صنعت بسیار زیاد است که باید برای رفع معضلات این حوزه هم کار زیربنایی انجام شود.

فرخزاد با اشاره به کیفیت به شدت پایین آب شهرستان آبیک ادامه داد: در حال حاضر کیفیت آب شرب آبیک نزدیک به افتضاح است که این معضل را با 2 بخش کردن طرح ملی انتقال آب طالقان به آبیک رفع خواهیم کرد و امیدواریم اعتبار و بودجه لازم برای اجرای این طرح تامین شده و در نهایت قبل از اتمام عمر دولت دوازدهم آب طالقان به آبیک برسد.

فاصله عمیق بین نیازها و منابع آبی استان

معاون استاندار قزوین با یادآوری اینکه 90 درصد از منابع آبی استان در حوزه کشاورزی می‌شود، گفت: یک میلیارد و 500 میلیون مترمکعب از آب‌های زیرزمینی استان قزوین سالانه در بخش کشاورزی مصرف می‌شود و این آمار در قیاس با میزان بارندگی در طول سال آبی که به طور متوسط حدود 200 میلی‌متر است، برداشت بسیار زیادی است.

فرخزاد تصریح کرد: میان نیاز ما در بخش آبی و منابع آبی پایدار ما فاصله عمیقی وجود دارد که این فاصله فقط در صورت اجرای کامل طرح بزرگ انتقال آب از سد طالقان پر خواهد شد.

وی با بیان اینکه در حوزه اراضی باغی جزو 10 استان برتر کشور هستیم، افزود: سالیانه 3.5 میلیون تن محصولات زراعی و باغی در سطح استان تولید می‌شود که رقم قابل توجهی در تامین نیازهای غذایی کل کشور است؛ اما همه مسئولان کشور باید بدانند که استمرار تولید این محصولات در گرو تامین منابع آبی پایدار است.

انتهای پیام/

این مطلب را برای صفحه اول پیشنهاد کنید
نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری فارس در وب سایت منتشر خواهد شد پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
Captcha
لطفا پیام خود را وارد نمایید.
پیام شما با موفقیت ثبت گردید.
لطفا کد اعتبارسنجی را صحیح وارد نمایید.
مشکلی پیش آمده است. لطفا دوباره تلاش نمایید.

پر بازدید ها

    پر بحث ترین ها

      بیشترین اشتراک

        اخبار گردشگری globe
        تازه های کتاب
        اخبار کسب و کار تریبون
        همراه اول