اخبار فارس من افکار سنجی دانشکده انتشارات توانا فارس نوجوان

استانها  /  کردستان

سازماندهی ۴۰ هزار ورزشکار کردستانی در رشته پرورش اندام

دبیر هیات پرورش اندام استان کردستان آمار ورزشکاران سازمان یافته را ۴۰ هزار نفر ذکر کرد و گفت: بالغ بر ۱۰ هزار نفر در استان در این رشته تمرین می‌کنند.

سازماندهی ۴۰ هزار ورزشکار کردستانی در رشته پرورش اندام

 بهنام بهاری در گفت‌وگو با خبرنگار فارس در سنندج اظهار کرد: بدنسازی و تناسب اندام یکی از رشته‌های ورزشی جذاب در دنیای امروز است، بسیاری از جوانان تلاش می‌کنند با تمرینات ورزشی و بدن‌سازی صاحب اندامی خوش فرم و بدن ورزیده و زیبا شوند.

وی اضافه کرد: تمام‌ ورزشکاران در رشته‌های ورزشی از جمله فوتبال، بوکس، ژیمناستیک و دوومیدانی از تمرینات بدنسازی بهره می‌گیرند چرا که تناسب اندام یکی از مهم‌ترین مزایای ورزش بدنسازی است که امروزه بیش از هر جنبه آن اهمیت پیدا کرده است.

بهاری یادآور شد: پاورلفتینگ از رشته‌های زیرشاخه بدنسازی است، یک ورزش قدرتی است و لازمه آن بدن‌سازی حرفه‌ای و هدفمند است، درشته بادی بیلدینگ پرورش اندام فقط وزن مهم است.

به گفته وی، کراس‌فید ترکیبی از تمرین، مقاومت، تمرین سرعت، وزنه‌‌برداری به سبک قدرتی و المپیک و تمرین‌های استقامتی است.

دبیر هیات پرورش اندام استان کردستان یادآور شد: در سال‌های اخیر علاقه‌مندی بانوان به این ورزش بیشتر شده است تا جایی که در رشته‌های فیتنس، پاورلفتینگ و مچ‌اندازی به صورت رسمی مسابقاتی در بخش بانوان برگزار شده است.

وی پرش اندام را مکمل رشته‌های دیگر دانست و گفت: بانوان رشته‌های مختلف جهت آماده‌سازی خود باید تمرینات با وزنه و دستگاه‌های بدن‌سازی و کش‌های مخصوص را انجام دهند.

به گفته بهاری، هم اکنون باشگاه‌های ویژه بانوان در استان مشغول فعالیت هستند.

وی اظهار کرد: رشته پرورش اندام که در جهت شکل‌دادن به اسکلت بدن، آرایش عضلات بدن برابر استاندارد جهانی فعالیت می‌کند و در مسابقات متعدد در اوزان مختلف نمایشی دلپذیر ارایه می‌کند.

وی با اشاره به اینکه رشته پرورش اندام پاورلفتینگ با وزنه‌برداری قدرتی قوی‌ترین مردان مچ‌اندازی شروع شد افزود: به مرور زمان پرورش اندام هر ساله مسابقات متعددی در رشته‌های فیتنس بادی، فیزیک کلاسیک و بادی بیلدینگ در رده‌های جوانان، امید، بزرگسالان و پیشکسوتان برگزار می‌شود.

بهاری ادامه داد: تعدادی از ورزشکاران جهت شرکت در مسابقات این رشته تمرینات خاص خود را در زمینه پرورش اندام مناسب در زمانی طولانی انجام می‌دهند.

دبیر هیات پرورش اندام استان کردستان آمار ورزشکاران سازمان یافته را ۴۰ هزار نفر ذکر کرد و گفت: بالغ بر ۱۰ هزار نفر در استان در این رشته تمرین می‌کنند.

وی گفت: تعدادی از ورزشکاران بدنسازی در رشته‌های مورد علاقه خود را آماده می‌کنند، بعنوان مثال یک فوتبالیست تمرینات بدنسازی ویژه فوتبال را در فصل آماده‌سازی زیر نظر مربیان مجرب انجام می‌دهند.

وی رشته‌های پرورش اندام از جمله پاورلفتینگ، مچ‌اندازی، مردان آهنین را از قطب‌های صاحب عنوان در کشور دانست.

وی اظهار کرد: جوانان، نوجوانان، بزرگسالان و پیشکسوتان این رشته‌ها توانسته‌اند در سطح ایران بدرخشند و در بخش انفرادی و تیمی همیشه جزو سه الی ۶ تیم برتر ایران بوده‌اند.

وی همچنین یادآور شد: در این رشته‌ها نفرات برتر استان جزو تیم‌های ملی و اعزامی به مسابقات آسیایی بوده‌اند.

وی افزود: هیات بدنسازی و پرورش اندام هر ساله طبق تقویم ورزشی مسابقات متعددی در رشته‌های تحت پوشش در رده‌های مختلف سنی در طول سال برگزار کرده است.

بهاری یادآورشد: امسال به دلیل شیوع بیماری کرونا بسیاری از فعالیت‌ها متوقف شده است.

بهاری مقوله آموزش را جزو برنامه‌های مهم هیات عنوان کرد و گفت: هر ساله کلاس‌های توجیهی بازآموزی، دانش‌افزایی برای داوران و مربیان علاقمند برگزار شده است.

وی خاطرنشان کرد: در سال‌های گذشته فدراسیون و اداره‌کل ورزش مسابقات کشوری به میزبانی کردستان برگزار کرده و هیات را از نظر مالی و تامین تجهیزات و امکانات مورد حمایت قرار داده است.

دبیر هیات پرورش اندام استان کردستان بر آمادگی احداث سالن‌های بدن‌سازی در ادارات اعزام مربیان مجرب جهت ارتقای دانش کارکنان ادارات تاکیدکرد.

وی رشد و توسعه تمام رشته‌های ورزشی را  نیازمند داشتن پشتوانه مالی قوی و جذب اسپانسر دانست.

بهاری کشف استعدادهای این رشته در رده‌های سنی مختلف را نیازمند خانه‌های بدنسازی، سالن‌های بزرگ جهت تمرینات و سالن ویژه مچ‌اندازی دانست.

وی امکانات در شهرستان‌ها را ضعیف توصیف کرد و گفت: برای برگزاری یک دوره مسابقات انتخابی استان باید از مرکز استان تمام تجهیزات لازم فراهم شود.

بهاری خواستار حمایت مسولان در این زمینه شد تا بتوانند تجهیزات لازم جهت برگزاری مسابقات در شهرستان فراهم کنند.

به گزارش خبرگزاری فارس، پرورش اندام در جهان قدمتی طولانی دارد، اما در ایران از سال ۷۰ به بعد به صورت رسمی فعالیت خود را آغاز کرد.

انتهای پیام ۲۳۳۰/۸۵

این مطلب را برای صفحه اول پیشنهاد کنید
نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری فارس در وب سایت منتشر خواهد شد پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
Captcha
لطفا پیام خود را وارد نمایید.
پیام شما با موفقیت ثبت گردید.
لطفا کد اعتبارسنجی را صحیح وارد نمایید.
مشکلی پیش آمده است. لطفا دوباره تلاش نمایید.

پر بازدید ها

    پر بحث ترین ها

      بیشترین اشتراک

        اخبار گردشگری globe
        تازه های کتاب
        اخبار کسب و کار تریبون
        همراه اول