مهدی مجتباییفرد امروز در گفتوگو با خبرنگار فارس در کاشان، بابیان اینکه تالارها رتبه اول خسارتدیدهها در دوران کرونا هستند متحمل خسارت زیادی شدند، اظهار کرد: کافیشاپها هیچ فعالیت صنفی ندارند و بهصورت بیرون بر هم نمیتوانند کار کنند که جز رستههای صنفی هستند که بیشترین ضرر را متحمل شدند.
رئیس اتحادیه تالار داران و سالنهای پذیرایی کاشان با اشاره به اینکه، رستورانها، آشپزخانه و چلوکبابیها که باید بهصورت بیرون بر کار کنند، افزود: متأسفانه درخواست متقاضی برای غذای بیرون بر زیر ۵۰ در صد است که این واحدهای صنفی ضررهای زیادی دیدهاند.
وی بابیان اینکه ۱۵ واحد رستوران و آشپزخانه جگرکی و... که نمیتوانستند از عهده حقوق و مزایای کارگر، اجارهبها و قبوض خدماتی بربیایند، واحدهای خود را واگذار و یا تعطیل کردند، خاطرنشان کرد: اگر هر واحدی از ۱ تا ۳ کارگر حساب کنیم متوجه میشویم با این تعطیلیها درصد بیکاری بالا میرود و باعث مشکلات بیشتری میشود.
مجتباییفرد گفت: کارگری در رستوران کار میکند ماهی ۱ میلیون تومان برای کارفرما هزینهبر هستند به همین خاطر برخی صاحبان رستورانها و کارفرماها به خاطر شرایط موجود تعدیل نیرو هم داشتهاند که ضرر و زیانش را خود کارفرما و کارگر متحمل میشوند.
وی ادامه داد: برخی واحدها صنفی با سختترین شرایط کار خود را پیش میبرند تعدیل نیرو نداشتند و نیروهای خود را حفظ کردند تا کارگر شرمنده زن و بچهاش نشود که جای تقدیر و تشکر از این واحدهای صنفی را دارد.
رئیس اتحادیه تالار داران و سالنهای پذیرایی کاشان بابیان اینکه، مسؤولان با توجه به تعهداتی که در بحث تحصیلات و خدمات دیگر جوابگوی واحدهای صنفی نبودند تصریح کرد: واحد صنفی داشتهایم که به خاطر حفظ آبرو و اعتبار مجبور شده پول نزول کند تا کارگرش بیکار نشود و بتواند نان زن و بچهاش را بدهد.
وی با اشاره به اینکه بالای ۵۰ میلیارد تومان صنف ما ضرر کرده است و با شدت کرونا این رقم بالاتر هم میرود بیان داشت: استقبال کمتر از رستورانها و ... باعث شده ضرر میلیاردی به واحدهای صنفی وارد شود.
مجتباییفرد در پایان بابیان اینکه،۶۰۰ واحد صنفی اعم از رستوران، کلهپاچه، جگرکی سفرهخانه و ... داریم، گفت: با این شرایط و تعطیلیها اگر حساب کنید متوجه میشوید صنف ما چندین میلیارد ضرر کرده است.
انتهای پیام/۶۳۱۰۸/ج۱۰/