اخبار فارس من افکار سنجی دانشکده انتشارات توانا فارس نوجوان

دفاتر منطقه ای  /  آسیای مرکزی و روسیه

تأکید نخست‌وزیران کشورهای عضو شانگهای بر همکاری و توسعه روابط در دوران کرونا

نوزدهمین جلسه نخست وزیران کشورهای عضو سازمان همکاری شانگهای به صورت مجازی برگزار شد.

تأکید نخست‌وزیران کشورهای عضو شانگهای بر همکاری و توسعه روابط در دوران کرونا

به گزارش خبرنگار خبرگزاری فارس در دوشنبه، نوزدهمین نشست نخست وزیران کشورهای عضو سازمان همکاری شانگهای به صورت آنلاین برگزار شد.

در ابتدای این نشست در مورد پیشگیری از شیوع و درمان بیماران مبتلا به ویروس کرونا تبادل نظر و بر ضرورت فعالیت مشترک و تبادل تجربه در این دوره تاکید شد.

طی این نشست همچنین وضعیت همکاری در زمینه‌های حمل و نقل، جاده و ارتباطات، انرژی، بهداشت، آموزش و پرورش و امنیت مورد بحث و ارزیابی قرار گرفت.

«قاهر رسول‌زاده» نخست وزیر تاجیکستان طی سخنانی در این نشست تاکید کرد: این کشور علاقه‌مند به ارتقاء همکاری با کشورهای عضو و ناظر شانگهای در سطح جدید کیفی بوده و در این زمینه همیشه اقدامات مشخصی را انجام می‌دهد.

«عبدالله عارف اف» نخست وزیر ازبکستان خواستار از سر گیری مرحله به مرحله ارتباطات بین کشورهای سازمان همکاری شانگهای برای تشدید تبادلات بازرگانی، فرهنگی و گردشگری با رعایت تمام مقررات بهداشتی در شرایط پاندمی کرونا شد.

نخست وزیر ازبکستان همچنین پیشنهاد داد: هر سال یکی از شهرهای کشوری که ریاست سازمان همکاری شانگهای را در آن سال بر عهده دارد، به عنوان پایتخت گردشگری و فرهنگی سازمان انتخاب شود.

عارف اف در پایان سخنان خود یادآوری کرد در سمرقند دانشگاه بین المللی گردشگری «جاده ابریشم» ایجاد شده که می‌تواند یک موسسه آموزش عالی هماهنگ کننده برای تمام کشورهای سازمان همکاری شانگهای در آموزش متخصصان در زمینه گردشگری باشد.

در پایان این جلسه مجازی تصمیماتی در مورد فعالیت‌های بیشتر سازمان همکاری شانگهای اتخاذ شد.

سازمان همکاری شانگهای یک سازمان بین المللی بین دولتی است که در تاریخ 15ژوئن سال 2001 میلادی در شانگهای چین از سوی قزاقستان، چین، قرقیزستان، روسیه، تاجیکستان و ازبکستان تاسیس شده است.

در نشست سازمان که روزهای 8 و 9 ژوئن سال 2017 میلادی در شهر آستانه پایتخت قزاقستان برگزار شد، هندوستان و پاکستان عضو دایمی سازمان همکاری شانگهای‌ شدند.

اکنون جمهوری اسلامی ایران، افغانستان، مغولستان و بلاروس اعضای ناظر این سازمان هستند.

ترکیه، سریلانکا، ارمنستان، آذربایجان، نپال و کامبوج شریک گفت وگو با این سازمان هستند.

انتهای پیام/ح

این مطلب را برای صفحه اول پیشنهاد کنید
نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری فارس در وب سایت منتشر خواهد شد پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
Captcha
لطفا پیام خود را وارد نمایید.
پیام شما با موفقیت ثبت گردید.
لطفا کد اعتبارسنجی را صحیح وارد نمایید.
مشکلی پیش آمده است. لطفا دوباره تلاش نمایید.

پر بازدید ها

    پر بحث ترین ها

      بیشترین اشتراک

        اخبار گردشگری globe
        تازه های کتاب
        اخبار کسب و کار تریبون
        همراه اول