محمدحسین محمدی امروز در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری فارس در سنندج اظهار کرد: به منظور ارتقای گوارایی و بهبود طعم و بوی آب شرب شهر سنندج سامانه ازن زنی در تصفیه خانه آب شماره یک سنندج با هزینه 80 میلیارد ریال اجرا و مورد بهرهبرداری قرار گرفت.
وی افزود: به دنبال تغییرات در طعم و بوی آب شرب شهر سنندج که ناشی از بروز پدیده تغذیهگرایی و رشد جلبک و میکروارگانیسمهای مولد طعم و بو در سد قشلاق بود، تلاشهای مستمری برای کاهش این طعم و بو و افزایش گوارایی آب شرب تصفیه شده انجام شد.
وی خاطرنشان کرد: در همین راستا و در نخستین گام با پیگیریهای مستمر شرکت آبفا استان و همچنین مساعدتهای استاندار کردستان موافقت وزارت نیرو برای انتقال آب سد آزاد ( به عنوان منبع آب خام باکیفیتتر) به سد قشلاق سنندج طی ماه گذشته اخذ شد و به این ترتیب به میزان 2 مترمکعب آب در ثانیه (2 هزار لیتر در ثانیه) آب از سد آزاد به سد قشلاق با هدف جلوگیری از کاهش تراز و در عین حال بهبود کیفیت آب سد محقق شد که اثرات مناسبی نیز بر ارتقای کیفیت آب داشته است.
مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان کردستان عنوان کرد: اقدام بعدی که همزمان انجام گرفت شستشوی مخازن آب شرب در نقاط مختلف شهر بود که طی دو ماه اخیر و به شکل برنامهریزی شده انجام گرفت.
محمدی اظهار داشت: در تازهترین اقدام از هفته جاری عملیات، تهیه، نصب و راهاندازی واحد ازن زنی تصفیه خانه شماره یک شهر سنندج آغاز و وارد فاز اجرایی شد.
وی اضافه کرد: این سامانه با ظرفیت ازن زنی به میزان 9 کیلوگرم در ساعت و با هزینه ای بالغ بر 80 میلیارد ریال راهاندازی شده است که با استفاده از آن امکان حذف بیشتر طعم و بوی آب شرب شهر سنندج فراهم شد؛ ضمن آنکه تصفیه خانه شماره 2 نیز از گذشته دارای واحد ازن زنی بود و عمده عملیات حذف طعم و بو تا پیش از این از طریق این واحد انجام میگرفت.
وی در پایان بیان کرد: ویژگیهای آب شرب سالم و بهداشتی در استاندارد 1053 تعریف شده که بالغ بر 100 پارامتر و ویژگی را برای آب سالم تعریف کرده و تصفیه و پایش آب مطابق با آن صورت میگیرد؛ آب شرب توزیع شده در شبکه آب استان و بالاخص شهر سنندج نیز منطبق بر این استاندارد است و لذا شهروندان هیچگونه نگرانی بابت سلامت آب شرب نداشته باشند
انتهای پیام/2330/72