اخبار فارس من افکار سنجی دانشکده انتشارات توانا فارس نوجوان

استانها  /  تهران

بدهی ۲۶۰ میلیاردی نهادهای دولتی به شرکت برق تهران

مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق استان تهران با اشاره به اینکه کل مشترکین برق حدود ۵۲۰ میلیارد تومان بدهی دارند، گفت: ۵۰ درصد این مبلغ به ادارات، سازمان‌ها و ارگان‌های دولتی اختصاص دارد.

بدهی ۲۶۰ میلیاردی نهادهای دولتی به شرکت برق تهران

حاجی رضا تیموری مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق استان تهران در گفت‌وگو با خبرنگار فارس در غرب استان تهران، اظهار کرد: قیمت انشعاب برق در سال جاری تغییر نداشته و افزایش قیمت نداشتیم ولی در ارتباط با بهای انرژی برق، در اردیبهشت ماه ۷ درصد به بهای انرژی کلیه مشترکان بخش خانگی افزوده شد؛ علاوه بر آن  ۱۶ درصد نیز به بهای انرژی مشترکان پرمصرف در بخش مذکور افزوده شد. 

وی گفت: با توجه به مصوبه هیأت دولت به مشترکانی که در تابستان کمتر از ۱۰۰ کیلووات و در سایر فصول کمتر از ۸۰ کیلووات مصرف داشته باشند، معاف از پرداخت بهای انرژی مصرفی هستند. 

مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق استان تهران با اشاره به آمار مشترکان ادامه داد: کل مشترکان برق استان به غیر از تهران بزرگ، تقریباً ۲ میلیون و ۴۰۰ هزار مشترک برق هستند و ۳۵ درصد مشترکان در بخش صنعت و حدود ۳۰ درصد مصرف در بخش خانگی است.

تیموری در ادامه افزود: کل مشترکان برق نزدیک به ۵۲۰ میلیارد تومان بدهی دارند که حدود ۵۰ درصد بدهی‌ها مربوط به ادارات، سازمان‌ها و ارگان‌های دولتی است. 

جذب سرمایه‌گذار در استفاده از انرژی خورشیدی

وی در ارتباط با مصرف انرژی خورشیدی، بیان کرد: مصوبه هیأت دولت بر این بود که ادارات و سازمان‌ها با استفاده از اعتبارات و بودجه موجود، ۲۰ درصد انرژی تولیدی خود را از انرژی خورشیدی استفاده کنند و این مصوبه ابلاغ شد اما ادارات و سازمان‌ها هیچ‌گونه استفاده‌ای نکردند. 

مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق استان تهران جذب سرمایه‌گذار در انرژی خورشیدی را ضروری دانست و اضافه کرد: شرکت توزیع برق در حوزه ستادی ۲۰ کیلووات و در بعضی شهرستان‌ها تا ۱۰ کیلووات انرژی خورشیدی استفاده می‌کند؛ تولید انرژی خورشیدی نیاز به جذب سرمایه‌گذار دارد و در این خصوص در شهرک صنعتی شمس‌آباد ۱۳ مگاوات و در دماوند ۷ مگاوات برق مصرفی از نیروگاه خورشیدی احداث شده، استفاده می‌شود.

تیموری یادآور شد: انرژی خورشیدی، انرژی پاکی بوده و موجب کاهش آلودگی محیط زیست می‌شود؛ به علاوه با صرفه‌جویی در مصرف برق، انرژی کمتری تولید شده که به دنبال آن از منابع سوخت زیرزمینی نیز کمتر استفاده می‌شود و در نتیجه آلودگی زیست محیطی کمتری خواهد داشت.

ارائه خدمات سبز به مشترکان

وی با اشاره به ارائه خدمات غیرحضوری تصریح کرد: در مهرماه سال گذشته طرح قبض سبز اجرا شد و در سال جاری ارائه خدمات سبز در حال پیگیری است که در این طرح نیاز به حضور مشترکان و متقاضیان نیست بلکه با استفاده از اپلیکیشن‌های خدمات غیرحضوری و مراجعه به سایت شرکت همچنین ارتباط با سامانه ۱۲۱ خدمات مورد نیاز را می‌توانند دریافت کنند.

مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق استان تهران، عنوان کرد: در سامانه نظارتی(سنم) اجرای طرح‌های تأمین برق برای متقاضیان از لحظه تقاضا تا نصب کنتور مورد پایش قرار می‌گیرد و در طرح هوشمندسازی مرکز اطلاعات عملیات(هما) نیز با توجه به تماس‌های دریافت شده و مسیر شناسایی شده، نزدیک‌ترین اکیپ عملیاتی اقدام به خدمات‌رسانی می‌کنند. همچنین در طرح چاووش نیز ضعف ولتاژ شناسایی و مورد رسیدگی قرار خواهد گرفت و رؤیت‌پذیری شبکه‌های ۲۰ کیلوولت نیز از دیگر خدمات غیرحضوری است.

انتهای پیام/س

این مطلب را برای صفحه اول پیشنهاد کنید
نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری فارس در وب سایت منتشر خواهد شد پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
Captcha
لطفا پیام خود را وارد نمایید.
پیام شما با موفقیت ثبت گردید.
لطفا کد اعتبارسنجی را صحیح وارد نمایید.
مشکلی پیش آمده است. لطفا دوباره تلاش نمایید.

پر بازدید ها

    پر بحث ترین ها

      بیشترین اشتراک

        اخبار گردشگری globe
        تازه های کتاب
        اخبار کسب و کار تریبون
        همراه اول