اخبار فارس من افکار سنجی دانشکده انتشارات توانا فارس نوجوان

هنر و رسانه  /  موسیقی و هنرهای تجسمی

برپایی نهمین دوسالانه نقاشی پس از ۹ سال/ تمجید یک نقاش از جشنواره هنر مقاومت

هشتمین دوسالانه نقاشی تهران در سال ۱۳۹۰ برگزار شده بود و نهمین دوره آن توسط انجمن هنرمندان نقاش ایران در سال ۱۴۰۰ برگزار خواهد شد.

برپایی نهمین دوسالانه نقاشی پس از ۹ سال/ تمجید یک نقاش از جشنواره هنر مقاومت

به گزارش خبرنگار تجسمی خبرگزاری فارس، اعضای شورای سیاستگذاری نهمین دوسالانه نقاشی تهران با حکم مدیرکل هنرهای تجسمی انتخاب شدند.

هادی مظفری به پیشنهاد انجمن هنرمندان نقاش ایران و طی احکامی، غلامحسین نامی را به عنوان رئیس افتخاری دوسالانه نقاشی و احسان آقایی را به عنوان مشاور شورای سیاستگذاری انتخاب و اعضای شورای سیاستگذاری نهمین دوسالانه نقاشی تهران را به شرح زیر معرفی کرد:

فرح اصولی، امیر راد، هلنا شین دشتگل، جمال عرب‌زاده، محمدرضا فیروزه‌ای، مژگان قدوسی، معصومه مظفری، مینا نادری و علی ندایی.

 

 

جلسات شورای سیاستگذاری برای انتخاب دبیر هنری، تبیین ساختار و سیاستهای دوسالانه و تدوین فراخوان آغاز خواهد شد.

هشتمین دوسالانه نقاشی تهران در سال ۱۳۹۰ برگزار شده بود و نهمین دوره آن توسط انجمن هنرمندان نقاش ایران در سال ۱۴۰۰ برگزار خواهد شد.

 

 

 

* فضاهای آموزشی هنری مسموم است

یک نقاش، جشنواره جهانی هنر مقاومت را به عنوان یک رویداد بین المللی در سطح کشورهای منطقه ارزیابی کرد.

علی بحرینی هنرمند حوزه نقاشی درباره برگزاری ششمین جشنواره جهانی هنر مقاومت گفت: به نظر بنده جشنواره هایی موضوعی با مضامین ارزشی مثل جشنواره هنر مقاومت در سطح بین الملل و جهان اسلام نداریم و طیف وسیعی از هنرمندان پیشکسوت و جوان در این رویداد بزرگ فرهنگی و هنری شرکت می‌کنند.
حضور افراد کارکشته و برجسته در تیم اجرایی و سیاستگذاری این جشنواره مایه دلگرمی هنرمندان و فعالان این حوزه است.
وی خاطر نشان کرد:البته نیاز هست که افراد جوان نیز در این جشنواره بیشتر از سالهای قبل وارد گود شوند چراکه حضور این نسل خون تازه ای را در خون های این جریان وارد خواهد کرد.به نظر من این جریان مفید هنری می تواند با انتشار آثار ادوار گذشته در قالب کتاب یا لوح فشرده بیش از پیش بسط و اشاعه یابد.
این نقاش و هنرمند همچنین افزود:جشنواره جهانی هنر مقاومت هنوز هم جای کار دارد و می توان ابعاد بین المللی و جهانی این رویداد را برجسته تر کرد. شما تصور کنید که یک سرباز یمنی در سنگر مبارزه، کتاب جشنواره جهانی هنر مقاومت را تورق کند. ببینید از لحاظ روحی چقدر برایش مثمر ثمر است که می‌بیند هنرمندان آزاده در اقصی نقاط جهان هم راستا با او هستند و حمایتش می‌کنند. بنابراین انعکاس این قبیل رویدادها می بایست در شکل اعلا و به بهترین شکل بااستفاده از تکنولوژی‌های مفید روز صورت گیرد.
وی در پایان در خصوص جذب جوانان در این حوزه نیز گفت: در فضای کنونی که فضاهای آموزشی ما بسیار مسموم است، باید شرایطی را فراهم آورد که نسل جدید با تعهد و تخصص وارد این میدان شوند و بسترسازی ورود چهره های جوان و جدیدالورود در دستورکار متولیان امور و سیاست گذاران فرهنگی به صورت جدی قرار گیرد.
ششمین جشنواره جهانی هنر مقاومت به همت انجمن هنرهای تجسمی انقلاب و دفاع مقدس بنیاد فرهنگی روایت فتح و با دبیری مسعود نجابتی بهمن ماه سال جاری برگزار خواهد شد.

 

 

 

* خیال و ذوق و زیبایی در آرای امام محمد غزالی منتشر شد

 کتاب خیال و ذوق و زیبایی در آرای امام محمد غزالی، نوشته حسن بلخاری قهی را مؤسسه تألیف، ترجمه و نشر آثار هنری (متن) منتشر کرد.

این کتاب در دو بخش به نگارش درآمده است. بخش نخست کتاب در احوال و آثار محمد غزالی است که چهار فصل را شامل می‌شود. در بخش دوم این کتاب نیز که مشتمل بر یک مقدمه و پنج فصل است، درباره حکمت هنر و زیبایی در آرای امام محمد غزالی می‌خوانید.

مؤسسه تألیف، ترجمه و نشر آثار هنری (متن) این کتاب را در پنج فصل، ۲۵۰ صفحه، و با شمارگان ۵۰۰ نسخه و بهای ۴۵۵۰۰ تومان، به بازار عرضه کرده است.

علاقه‌مندان برای تهیه این کتاب می‌توانند به نشانی خیابان ولیعصر، نرسیده به چهارراه طالقانی، شماره ۱۵۵۰، کتاب‌فروشی فرهنگستان هنر مراجعه کنند.

انتهای پیام/

این مطلب را برای صفحه اول پیشنهاد کنید
نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری فارس در وب سایت منتشر خواهد شد پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
Captcha
لطفا پیام خود را وارد نمایید.
پیام شما با موفقیت ثبت گردید.
لطفا کد اعتبارسنجی را صحیح وارد نمایید.
مشکلی پیش آمده است. لطفا دوباره تلاش نمایید.

پر بازدید ها

    پر بحث ترین ها

      بیشترین اشتراک

        اخبار گردشگری globe
        تازه های کتاب
        اخبار کسب و کار تریبون
        همراه اول