به گزارش خبرنگار دفتر منطقهای خبرگزاری فارس، هر ساله پیش از آغاز فصل پاییز، در ماه سپتامبر کشاورزان کشمیری به تکاپو افتاده تمامی اعضای خانواده به همراه کارگران مزد چند ماه تلاش را از شالیزارها برداشت میکنند.
بیش از 80 درصد مردم کشمیر از این زمینهای حاصلخیز روزیشان را در میآورند به خصوص در شمال و جنوب کشمیر که شرایط برای کاشت برنج مساعدتر است. از همین سو، برنج غذای اصلی در این منطقه محسوب میشود.
برداشت برنج کار آسانی نیست، در زیر نور خورشید با هیاهوی فراوان و نیروی انسانی بسیار خرمنهای انبوهی در کنار زمینهای طلایی برپا کرده و پس از آن با روشهای مختلف جدا میشوند و سپس دانههای سفید برنج در دسترس دولت و مردم قرار میگیرد.
انتهای پیام/ح