اخبار فارس من افکار سنجی دانشکده انتشارات توانا فارس نوجوان

استانها  /  هرمزگان

120 نفر در تصادف با شتر در هرمزگان طی 4 سال کشته و زخمی شده‌اند

تصادف با احشام‌ در جاده‌های استان هرمزگان دو درصد ازتصادفات جاده‌ای را در استان هرمزگان تشکیل می‌دهد و در چهار سال اخیر باعث کشته و مجروح شدن ۱۲۰نفر شده است.

120 نفر در تصادف با شتر در هرمزگان طی 4 سال کشته و زخمی شده‌اند

به گزارش خبرگزاری فارس از بندرعباس، سرهنگ اسماعیل تنها جانشین پلیس راه هرمزگان در یادداشتی با عنوان تصادف با احشام و شترهای رهاشده و سرگردان به بررسی علل و عوامل بروز این تصادفات و خسارات ناشی از آن پرداخته است.

تصادف با احشام‌ در جاده‌های استان هرمزگان  دو درصد از تصادفات جاده‌ای را در استان هرمزگان تشکیل می‌دهد و در 4 سال اخیر باعث کشته و مجروح شدن ۱۲۰ نفرشده است.

۷۲ درصد تصادفات بااحشام درشب اتفاق می‌افتد و بیشترین تصادفات در جاده‌های شرق استان و حدفاصل دانشگاه هرمزگان تا دوراهی چغازردی - میناب رخ داده است.

بیشترین علل وقوع تصادف عدم توجه به جلو از سوی رانندگان و رها کردن احشام‌ و شتر و قصور و سهل انگاری در نگهداری شتر و احشام گاو، بز و گوسفند و یا قصور سازمان‌های مسؤول توسط افسران کارشناس تصادفات پلیس راه تشخیص داده شده است.

اقدامات خوبی در راستای کاهش تصادفات با احشام صورت گرفته ولی باتوجه به اهمیت و حساسیت موضوع لازم است همه ما در هر نقش و مسئولیت شخصی و اجتماعی چه مالک احشام باشیم بادقت در نگهداری احشام و رهانکردن شتر بدون ساربان و بخصوص به محض غروب آفتاب، آموزش توسط رسانه‌ها، سایت و خبرگزاری‌ها و مدیران کانال و صفحات در شبکه مجازی که اکنون در همه روستاها و شهرها نیز فراگیر شده است، به این امر مهم پرداخته و آن را مورد توجه قرار دهیم.

در شرایط کرونا که آموزش حضوری سخت‌تر شده و همه از شبکه‌های اجتماعی استفاده می‌کنند، می‌توان از فرصت وضعیت و استوری‌های شخصی برای انتقال پیام‌های ترافیکی جهت توجه و آگاهی دادن رعایت نکات ایمنی و مقررات استفاده کرد.

تابلوها و علایم رانندگی با موضوع هشدار خطراحشام درجاده‌ها را جدی بگیریم.

رنگ شتر قابلیت دیدبالا را ندارد و رانندگان و کاربران جاده‌ای معمولا دیر متوجه حضور شتر در سطح راه می‌شوند.

در شب از نوربالا استفاده کنیم و در صورت مشاهده شتر ضمن توقف با فاصله با استفاده از فلاشر یا جفت راهنما سایررانندگان را از حضور شتر در جاده مطلع کنیم.

در صورت مشاهده شترهای سرگردان اگرامکان دارد وسیله نقلیه را در پارکینگ و جای مطمئن  در حاشیه جاده پارک نموده و نسبت به دور نمودن آنها ازحریم راه اقدام کنیم و درغیر اینصورت به اولین گشت پلیس راه یا تلفن ۱۱۰ خبربدهیم.

در صورت تصادف با شتر نسبت به آگاه سازی وسایل نقلیه با نصب و استفاده از تابلو و علایم هشدار دهنده با فاصله ۷۰ متری در مسیرهای صاف و هموار جاده ای و در بزرگراه از فاصله ۱۵۰ متری و در پیچ‌ها فاصله ۲۰۰متری اقدام‌کنیم.

رانندگان‌ هنگام رانندگی در جاده‌های شرق استان میناب، جاسک، سیریک و غرب استان خمیر و بندرلنگه به‌علت وجود احشام‌ و شتر می‌بایست همواره در طول مسیر دقت و توجه لازم را داشته و آمادگی برای توقف و جلوگیری از برخورد و تصادف را داشته باشند.

انتهای پیام/88055

این مطلب را برای صفحه اول پیشنهاد کنید
نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری فارس در وب سایت منتشر خواهد شد پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
Captcha
لطفا پیام خود را وارد نمایید.
پیام شما با موفقیت ثبت گردید.
لطفا کد اعتبارسنجی را صحیح وارد نمایید.
مشکلی پیش آمده است. لطفا دوباره تلاش نمایید.

پر بازدید ها

    پر بحث ترین ها

      بیشترین اشتراک

        اخبار گردشگری globe
        تازه های کتاب
        اخبار کسب و کار تریبون
        همراه اول