اخبار فارس من افکار سنجی دانشکده انتشارات توانا فارس نوجوان

استانها

تولید 3200 تن گوشت قرمز در ساری

مدیر جهاد کشاورزی ساری از تولید3 هزار و 289 تن گوشت قرمز در 6 ماه نخست امسال در این شهرستان خبر داد.

تولید 3200 تن گوشت قرمز در ساری

به گزارش خبرگزاری فارس از شهرستان ساری به نقل از روابط عمومی جهاد کشاورزی مازندران، رضا پورفلاح با بیان اینکه 6 ماهه نخست امسال، سه هزار و ۲۸۹ تن گوشت قرمز در واحدهای دامی شهرستان ساری تولید و روانه بازارهای مصرف شد، گفت: پیش بینی می شود ۶ هزار و ۵۰۰ تن دیگر تا پایان امسال در این شهرستان تولید شود.

وی با بیان اینکه از مجموع گوشت قرمز تولید شده در این شهرستان، ۶۸ درصد از دام سنگین و ۳۲ درصد از دام سبک است.

مدیر جهاد کشاورزی شهرستان ساری اضافه کرد: گوشت گاو و گوساله شامل گاو اصیل، دورگ، بومی و گاومیش با دو هزار و ۲۴۹ تن، گوشت گوسفند و بره با ۹۵۰ تن و بز و بزغاله با ۹۰ تن کل وزن گوشت قرمز تولید شده را به خود اختصاص داده‌ است.

پورفلاح خاطرنشان کرد: شهرستان ساری دارای ۷۳۵ هزار و ۳۴۵ واحد دامی است که نقش بسیار مهمی در تولیدات دامی استان دارد.

انتهای پیام/۸۶۰۴۱

این مطلب را برای صفحه اول پیشنهاد کنید
نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری فارس در وب سایت منتشر خواهد شد پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
Captcha
لطفا پیام خود را وارد نمایید.
پیام شما با موفقیت ثبت گردید.
لطفا کد اعتبارسنجی را صحیح وارد نمایید.
مشکلی پیش آمده است. لطفا دوباره تلاش نمایید.

پر بازدید ها

    پر بحث ترین ها

      بیشترین اشتراک

        اخبار گردشگری globe
        تازه های کتاب
        اخبار کسب و کار تریبون
        همراه اول