اخبار فارس من افکار سنجی دانشکده انتشارات توانا فارس نوجوان

استانها  /  مازندران

شهردار ساری: ایده‌های برتر باید تبدیل به خدمت الکترونیکی شوند/استقبال و مشارکت مردم به توسعه هوشمندسازی ساری کمک می‌کند

شهردار ساری با حضور در سازمان فاوا با اعلام اینکه این سازمان باید برآیندی از ایده‌های نخبگان یا مجموعه‌های دانش‌بنیان را به جمع‌بندی رسانده و به مرحله اجرا درآورد، گفت: مطمئناً اگر ما در این بخش، خدمات الکترونیکی را به‌طور آنلاین ارتقا دهیم، اعتماد عمومی به‌واسطه دسترسی آسان به مجموعه شهرداری، بیشتر جلب خواهد شد.

شهردار ساری: ایده‌های برتر باید تبدیل به خدمت الکترونیکی شوند/استقبال و مشارکت مردم به توسعه هوشمندسازی ساری کمک می‌کند

به گزارش خبرگزاری فارس به نقل از روابط عمومی سازمان فناوری اطلاعات و ارتباطات «فاوا» شهرداری ساری، عباس رجبی شهردار ساری به همراه علیرضا باقریان معاون توسعه مدیریت و منابع شهرداری، در سازمان فاوا حضور یافت و به بررسی روند فعالیت‌‎های این سازمان پرداخت و همچنین بخشی از سیاست‌گذاری‌ها و اهداف را در شرایط پیش‌آمده کرونایی به علی‌اصغر اباذری سرپرست این سازمان ابلاغ کرد.

شهردار ساری در این نشست با بیان اینکه با توجه به شرایط پیش‌آمده و شیوع روزافزون ویروس کرونا، مردم دنیا سبک جدیدی از زندگی را تجربه می‌کنند، اظهار کرد: در این برهه از زمان تنها ابزاری که می‌تواند جامعه را به سطحی ایده‌آلی از آرامش برساند، به‌کارگیری صحیح و هدفمند از فناوری و تکنولوژی‌های روز است.

رجبی با اشاره به اینکه دنیای توسعه و تکنولوژی فضای گسترده‌ای از ایده‌ها و خلاقیت‌ها را به‌روی نخبگان باز می‌کند، افزود: در همین راستا و با هدف‌گذاری بهره‌برداری بهینه از عصر فناوری جدید، آنچه که در این میان اولویت دارد، شناسایی نخستین نیازهای اساسی مردم است.

وی با عنوان اینکه روند سازمان فاوا با توجه به ظرفیت‌ها و زیرساخت‌های موجود باید در جهت تأمین ضرورت‌های عمومی باشد، خاطرنشان کرد: بستری تحت عنوان کارت شهروندی که چند سالی است با فراز و نشیب در شهر ساری به‌وجود آمده، نیاز به ترمیم اساسی، تغییر ساختاری و پیگیری دارد.

شهردار ساری با اعلام اینکه سازمان فاوا باید برآیندی از ایده‌های نخبگان یا مجموعه‌های دانش‌بنیان را به جمع‌بندی رسانده و به مرحله اجرا درآورد، تصریح کرد: مطمئناً اگر ما در این بخش، خدمات الکترونیکی را به‌طور آنلاین ارتقا دهیم، اعتماد عمومی به‌واسطه دسترسی آسان به مجموعه شهرداری، بیشتر جلب خواهد شد و ضمن اینکه جا دارد اشاره کنم، مشارکت مردم در این زمینه، قطعاً به پیشرفت و توسعه شهر کمک خواهد کرد.

رجبی با بیان اینکه امروز مجموعه مدیریتی در سطوح مختلف شهرداری ساری، تجمیعی از تجارب، انگیزه و انرژی است، بیان کرد: سازمان فاوا به‌عنوان پیشانی و متولی حوزه فناوری مدیریت شهری، علی‌رغم توجه به مسائل زیرساختی و توسعه این بخش، باید به تولید فکر کند.

وی با تأکید بر اینکه ما نباید در زمینه تولید دانش و فناوری و همچنین به‌کارگیری و به اجرا رساندن آن به‌عنوان یک خدمت الکترونیک، محروم باشیم، گفت: امروز بزرگ‌ترین منابع درآمدی دنیا در بخش‌های مختلف بر پایه علم، فناوری و تکنولوژی قرار دارد.

شهردار ساری ادامه داد: در کشور ما نیز یکسری از شرکت‌های به‌ظاهر خصوصی که از سوی برخی ذی‌نفوذان و قدرت‌ها پشتیبانی می‌شوند، به درآمدهای کلان و غیرقابل تصوری رسیده‌اند. جا دارد که سازمان فاوا به‌عنوان پتانسیلی که امروز بیش از ده سال از تأسیس آن می‌گذرد، نگاه ویژه‌ و مضاعفی به ایجاد درآمد پایدار داشته باشد.

رجبی در پایان گفت: دغدغه ایجاد درآمد پایدار که نتیجه آن رفاه عمومی و توسعه بخش فناوری اطلاعات شهر ساری است، نیز بازهم برمی‌گردد به موضوعی که اشاره کردم، یعنی تشخیص ایده برتر و بررسی فرصت‌ها و تهدیدهایی که در آینده متوجه یک خدمت درآمدزای الکترونیک است.

انتهای پیام/۳۱۴۱/ج

 

این مطلب را برای صفحه اول پیشنهاد کنید
نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری فارس در وب سایت منتشر خواهد شد پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
Captcha
لطفا پیام خود را وارد نمایید.
پیام شما با موفقیت ثبت گردید.
لطفا کد اعتبارسنجی را صحیح وارد نمایید.
مشکلی پیش آمده است. لطفا دوباره تلاش نمایید.

پر بازدید ها

    پر بحث ترین ها

      بیشترین اشتراک

        اخبار گردشگری globe
        تازه های کتاب
        اخبار کسب و کار تریبون
        همراه اول