اخبار فارس من افکار سنجی دانشکده انتشارات توانا فارس نوجوان

علم و پیشرفت  /  علم و فن آوری ایران

تلفیق فناوری برای تولید حسگرهای لمسی با استفاده از چاپ سه بعدی

با ترکیب دو فناوری، شرکت‌های نانودیمنشن و ریهوا اقدام به تولید حسگرهای لمسی سه بعدی کردند که در اینترنت اشیاء و ادوات هوشمند قابل استفاده است.

تلفیق فناوری برای تولید حسگرهای لمسی با استفاده از چاپ سه بعدی

به گزارش گروه علمی و دانشگاهی خبرگزاری فارس به نقل از پایگاه خبری فناوری نانو ایران، شرکت نانودیمنشن (Nano Dimension) با همکاری ریهوا (REHAU) موفق به تولید حسگر لمسی سه‌بعدی شد. این محصول پلیمری سه‌بعدی را می‌توان به ادواتی نظیر رابط‌های مغز و کامپیوتر منتقل کرد و در این ادوات مورد استفاده قرار داد. با به کارگیری این حسگر، زیبایی و عملکرد محصولات ارتقاء پیدا می‌کنند.

شرکت ریهوا پلتفرم اختصاصی با نام الکترونیک در پلیمر دارد که هدف از آن، تولید محصولات پلیمری تراز اول هوشمند است که این فناوری می‌تواند با ادغام یکپارچه با صنعت الکترونیک، موجب افزایش ارزش افزوده محصولات مشتریان شود.

برای چاپ این حسگر از چاپگر DragonFly LDM شرکت نانودیمنشن استفاده شده و در کنار آن افزودنی‌هایی نیز مورد استفاده قرار می‌گیرد که در نهایت به تولیدکننده اجازه می‌دهد تا محصولاتی با اشکال غیراستاندارد و منحصر به فرد را تولید کنند.

با ظهور فناوری‌هایی نظیر خانه‌های هوشمند، ادوات متحرک هوشمند و ادوات متصل به اینترنت اشیاء، صنعت پلیمر به دنبال روش‌هایی است که بتوان با استفاده از آن تجهیزات و دستگاه‌های نوآورانه و کاربردی تولید کرد که عملکرد و اثربخشی بالایی داشته و در عین حال قیمت پایینی نیز داشته باشند.

انصار نیهوف، مدیر بخش پلتفرم فناوری می‌گوید: «هوشمندسازی، دیگر فقط یک چشم‌انداز برای ما نیست. ریهوا در حال توسعه محصولات بهینه شده برای خانه‌های هوشمند و محیط اینترنت اشیاء است. نانودیمنشن فناوری مهمی را برای کمک به تسریع در دست بودن این کاربردها در اختیار ما قرار می‌دهد. با استفاده از چاپگر DragonFly LDM ما می‌توانیم راهبرد الکترونیک در پلیمر را با سرعت بالا توسعه داده و آن را در محصولات مختلفی وارد کنیم.»

شرکت نانودیمنشن یکی از ارائه دهندگان ماشین‌های هوشمند بوده که چاپگر سه بعدی نیز تولید می‌کند. شرکت نانودیمنشن در الکترونیک چاپ سه‌ بعدی تخصص دارد و افزودنی‌های مختلفی برای این حوزه تولید می‌کند. این شرکت از جوهرهای نانوذرات نقره برای چاپ سه‌ بعدی استفاده می‌کند. این شرکت روی نرم‌افزارهای طراحی سه ‌بعدی بوردهای مدار چاپی و بوردهای مدارچاپی سه ‌بعدی چند لایه کار می‌کند تا از آن برای ساخت نمونه اولیه بوردها بدون نیاز به اچ‌کردن، دریل‌کاری و آبکاری استفاده شود. چنین فناوری چاپ سه ‌بعدی می‌تواند برای ساخت حسگرهای کپسوله ‌شده، آنتن‌ها و ادوات الکترونیکی استفاده شود.

انتهای پیام/

این مطلب را برای صفحه اول پیشنهاد کنید
نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری فارس در وب سایت منتشر خواهد شد پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
Captcha
لطفا پیام خود را وارد نمایید.
پیام شما با موفقیت ثبت گردید.
لطفا کد اعتبارسنجی را صحیح وارد نمایید.
مشکلی پیش آمده است. لطفا دوباره تلاش نمایید.

پر بازدید ها

    پر بحث ترین ها

      بیشترین اشتراک

        اخبار گردشگری globe
        تازه های کتاب
        اخبار کسب و کار تریبون
        همراه اول