اخبار فارس من افکار سنجی دانشکده انتشارات توانا فارس نوجوان

استانها  /  هرمزگان

آتش‌سوزی در اسکله صیادی کنگ دقیقأ بررسی شود/ باید تجهیزات ایمنی اسکله‌های صیادی توسعه یابد

نماینده مردم غرب هرمزگان گفت: حادثه آتش‌سوزی در اسکله‌های صیادی موضوعی جدی است که سرمایه زندگی مردم را نابود می‌کند و ضروری است تا تجهیزات ایمنی و اطفای حریق در اسکله‌های صیادی توسعه یابد.

آتش‌سوزی در اسکله صیادی کنگ دقیقأ بررسی شود/ باید تجهیزات ایمنی اسکله‌های صیادی توسعه یابد

احمد جباری ظهر امروز در گفت‌وگو با خبرنگار فارس در بندرعباس اظهار کرد: متأسفانه در حادثه آتش‌سوزی شامگاه 5شنبه در اسکله صیادی بندرکنگ در غرب هرمزگان، خسارات وسیعی به جامعه صیادی وارد شده به طوری که 8 لنج و 7 قایق صیادی در آتش سوخته است و اگر همت ویژه آتش‌نشانی‌های منطقه پنجم نیروی دریایی سپاه، اداره بنادر ودریانوردی، شهرداری بندرلنگه، شهرداری بندرکنگ ، بندر شناس، گزیر، فرودگاه بندرلنگه، گروه پدافند هوایی شهید اسماعیلی ارتش نبود، وسعت آتش‌سوزی فراتر از تصور می‌بود و دهها شناور صیادی مستقر در این اسکله که بزرگ‌ترین اسکله صیادی غرب هرمزگان است، به کام آتش گرفتار می‌شدند.

وی بیان کرد: از همان ابتدای اطلاع از حادثه آتش‌سوزی بلافاصله موضوع را در سطح استانی و ملی پیگیری کردم و با دستگاه‌های مربوطه از جمله شیلات ایران، بنادر و دریانوردی و وزارت کشور در ارتباط بودم تا دلایل این حادثه و راهکارهای جلوگیری از بروز موارد مشابه را مورد بررسی قرار دهند.

رئیس مجمع نمایندگان هرمزگان در مجلس با بیان این که باید حادثه آتش‌سوزی در اسکله صیادی کنگ به طور دقیق بررسی کارشناسی شود، تصریح کرد: امکانات اطفای حریق در اسکله‌های صیادی ما در سراسر استان ضعیف است و به دلیل نوع جنس لنج‌های صیادی، آتش به سرعت در میان آنها شدت می‌یابد و ضرورت دارد تا سازمان بنادر و شیلات ایران با همکاری شهرداری‌های شهرهای دارای اسکله صیادی، نسبت به استقرار خودروهای آتش‌نشان در نزدیکی این اسکله‌ها اقدام و از سوی دیگر سازمان شیلات نسبت به تقویت تجهیزات اطفای حریق در این نقاط اقدام کند.علاوه بر این بنده طرح سوالی را نیز از وزیر جهاد کشاورزی آماده کرده‌ام که باید نسبت به این اتفاقات که مشابه آن را نیز در ماه‌های اخیر در استان نیز داشته‌ایم، بررسی‌های دقیقی داشته باشیم.

جباری با بیان این که کانون‌های تجمع لنج‌های صیادی یکی از نقاط پرخطر در زمینه وقوع آتش‌سوزی است، افزود: سازمان بنادر نیز در این زمینه مسؤولیت دارد که شناورهای آتش‌خوار خود را به نحوی در بنادر خودش مستقر کند که بتوانند در زمان بروز بحران، فورا خودشان را به کانون‌های خطر در اسکله‌های صیادی برسانند و در مهار آتش مشارکت داشته باشند.

وی گفت: در این زمینه انتظار این است که بهره‌برداران اسکله‌های صیادی که اغلب تعاونی‌های صیادی آن منطقه هستند، الزامات این حوزه را رعایت کرده و با سازماندهی نگهبانی مستمر، حتما کمبودهای آن را با نمایندگان و مسؤولان استان برای پیگیری تجهیزات مطرح کنند تا بتوانیم نسبت به تأمین آنها اقدام کنیم.

نماینده مردم غرب هرمزگان در مجلس شورای اسلامی همچنین اضافه کرد: در مورد بیمه‌نامه لنج‌های صیادی نیز مجموعه دغدغه‌هایی در زمینه گران بودن اخذ بیمه‌نامه کامل وجود دارد که باید فکری برای آن داشته باشیم و با مشورت با متخصصان امر برای آن چاره‌اندیشی کنیم. حتما در این زمینه در هفته پیش رو در نشستی با صیادان کنگ این مسائل را بررسی خواهیم کرد.

وی در پایان از تلاش‌های  آتش‌نشانی‌های منطقه پنجم نیروی دریایی سپاه، اداره بنادر ودریانوردی، شهرداری بندرلنگه، شهرداری بندرکنگ ، بندر شناس، گزیر، فرودگاه بندرلنگه، گروه پدافند هوایی شهید اسماعیلی ارتش و بسیج و گروه‌های مردمی نیز در کمک به اطفای آتش در اسکله صیادی کنگ تقدیر کرد.

انتهای پیام/3264

این مطلب را برای صفحه اول پیشنهاد کنید
نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری فارس در وب سایت منتشر خواهد شد پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
Captcha
لطفا پیام خود را وارد نمایید.
پیام شما با موفقیت ثبت گردید.
لطفا کد اعتبارسنجی را صحیح وارد نمایید.
مشکلی پیش آمده است. لطفا دوباره تلاش نمایید.

پر بازدید ها

    پر بحث ترین ها

      بیشترین اشتراک

        اخبار گردشگری globe
        تازه های کتاب
        اخبار کسب و کار تریبون
        همراه اول