اخبار فارس من افکار سنجی دانشکده انتشارات توانا فارس نوجوان

بین الملل  /  آمریکا، اروپا

پایگاه آمریکایی: آمریکا از ناآرامی‌های هنگ‌کنگ علیه چین بهره می‌برد

به نوشته یک سایت خبری آمریکایی، دولت ترامپ از ناآرامی‌هایی که در هنگ‌کنگ رخ می‌دهد، برای پیشبرد جنگی تبلیغاتی علیه چین سوء‌استفاده می‌کند.

پایگاه آمریکایی: آمریکا از ناآرامی‌های هنگ‌کنگ علیه چین بهره می‌برد

به گزارش گروه بین‌الملل خبر‌گزاری فارس، «ورلد سوشیالیست وب‌سایت»، یک سایت خبری- تحلیلی واقع در میشگان آمریکا، در یادداشتی امروز نوشت، دولت ترامپ از ناآرامی‌ها و اعتراضاتی که در هنگ‌کنگ علیه لایحه پیشنهادی امنیت ملی پکن در حال وقوع است، سوء‌استفاده می‌کند تا جنگ تبلیغاتی خود را علیه چین باردیگر آغاز کند و درباره این کشور بدگویی کند. 

این سایت خبری همچنین نوشت، بار دیگر استعمارطلبی آمریکا به طرز بدبینانه‌ای از برچسب «حقوق بشر» استفاده می‌کند تا منافع استراتژیک و اقتصادی خود را پیش ببرد و رقیبان خود را تضعیف کند. 

«مایک پامپئو»، وزیر امور خارجه آمریکا، از این لایحه انتقاد کرده و هشدار داده است که این لایحه فعالیت‌هایی که پکن آنها را در هنگ‌کنگ «خیانت، انتزاع، فتنه‌انگیزی و خرابکاری» می‌داند، غیر‌قانونی می‌کند و آن را ناقوس مرگی برای استقلال هنگ‌کنگ دانسته است. 

وی همچنین گزارشی به کنگره آمریکا درباره وضعیت در هنگ کنگ ارسال کرده و در آن به چین هشداری جدی داد. وی مدعی شد که چین در کار خبرنگاران آمریکایی مستقر در هنگ‌کنگ دخالت کرده و در تلاش برای تضعیف آزادی‌های این جزیره خودمختار است.

طبق قانونی که اواخر سال گذشته توسط دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا به امضا رسید، پامپئو باید تصدیق کند که هنگ‌کنگ «درجه بالایی» از استقلال را به منظور حفظ حقوق تجاری و بازرگانی با آمریکا، داشته باشد. 

«رابرت اوبراین»، مشاور امنیت ملی کاخ سفید نیز تهدید کرده که اگر چین لایحه امنیت ملی را در هنگ‌کنگ اجرا کند، این قانون را برای اعمال تحریم‌ها بر چین به کار خواهد گرفت. 

یکشنبه و چهار‌شنبه این هفته، هنگ‌کنگ شاهد ناآرامی‌هایی به دلیل پیشنهاد لایحه امنیت ملی از سوی پکن بود. 

«وانگ یی»، وزیر خارجه چین، عنوان کرده که این لایحه باید «بدون کوچک‌ترین تأخیر» اجرا شود تا در هنگ کنگ ثبات بیشتری به وجود آید.   

یک رسانه استرالیایی، ویدئویی از این ناآرامی‌ها در هنگ‌کنگ که معترضان داخل یک فروشگاه حضور دارند را نشان می‌دهد که معترضان پرچم‌های آمریکا را به دست گرفته‌اند. این ویدئو برای آمریکا جذابیت دارد و موجب خواهد شد این کشور در نظر بگیرد برای کمک به هنگ کنگ ارتش خود را به آنجا بفرستد.  

به نوشته این سایت خبری- تحلیلی، آمریکا دیگر درباره «حقوق بشر» در هنگ‌کنگ نگران نیست. آمریکا از این برچسب دروغین به عنوان پیش‌زمینه‌ای برای آغاز عملیات‌های تغییر رژیم و دخالت‌های نظامی در غرب آسیا، مرکز آسیا و جاها‌ی دیگر استفاده می‌کند، درست در همین زمان است که واشنگتن چشم خود را بر اقدامات قبیحانه متحدانی مانند عربستان برای نقض حقوق دموکراتیک می‌بندد. 

دولت ترامپ، به شدت چین را در بحبوحه شیوع ویروس کرونا در جهان، محکوم و از آن انتقاد کرده است. دولت آمریکا کمپینی را از اتهامات تأیید‌نشده و دروغ‌های برجسته به راه انداخته که عنوان می‌کند پکن مسئول مرگ‌ومیرهای زیاد ناشی از بیماری کرونا و این بحران بهداشتی در جهان است.  

این سایت خبری-تحلیلی همچنین نوشت، این تبلیغات تنها با هدف منحرف کردن افکار از کوتاهی‌ها و بی‌تفاوتی‌های ترامپ در پاسخ به بیماری کرونا بوده است؛ وی مسئول 100 هزار نفر کشته شده در آمریکا است. این تبلیغات همچنین آمادگی آمریکا برای به راه انداختن جنگی نظامی و اقتصادی علیه چین را نشان می‌دهد که واشنگتن آن را به عنوان مانعی بزرگ در سر راه غلبه بر جهان می‌داند. 

این سایت آمریکایی در پایان نوشت، دخالت دولت ترامپ در سیاست‌های هنگ کنگ راهی برای نپذیرفتن سیاست «چین واحد» است که «ریچارد نیکسون»، رئیس‌جمهور اسبق آمریکا در سال 1972 آن را مطرح کرد و پکن را به عنوان دولت قانونی تمام کشور چین از جمله تایوان دانست. هنگ‌کنگ نیز با وجود اینکه وضعیت استقلال خود را به رسمیت شناخته، اما همچنان بخشی از چین است.

انتهای پیام/م

این مطلب را برای صفحه اول پیشنهاد کنید
نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری فارس در وب سایت منتشر خواهد شد پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
Captcha
لطفا پیام خود را وارد نمایید.
پیام شما با موفقیت ثبت گردید.
لطفا کد اعتبارسنجی را صحیح وارد نمایید.
مشکلی پیش آمده است. لطفا دوباره تلاش نمایید.

پر بازدید ها

    پر بحث ترین ها

      بیشترین اشتراک

        اخبار گردشگری globe
        اخبار کسب و کار تریبون
        همراه اول