اخبار فارس من افکار سنجی دانشکده انتشارات توانا فارس نوجوان

علم و پیشرفت  /  آموزش

دانشجوی دکتری باید پیش از دفاع مساله ای از یک دستگاه را حل کند

نایب رئیس کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس گفت: زمانی یک دانشجوی دکتری می تواند دفاع کند که مشکلی از یک دستگاه را حل کرده و گواهی مبنی بر حل مشکل با انجام پژوهش برای وی صادر شده باشد.

دانشجوی دکتری باید  پیش از دفاع  مساله ای از یک دستگاه را حل کند

سید حمایت میرزاده نایب رئیس کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس شورای اسلامی در گفت‌وگو با خبرنگار گروه علمی و دانشگاهی خبرگزاری فارس، در رابطه با ارائه مقاله علمی برای دانشجویان دکتری تا پیش از دفاع گفت: متاسفانه رونق دزدی در این رابطه رواج پیدا کرده و جایگاه دانشگاه و دانشجوی دکتری را خدشه دار کرده است، بنابراین قبل از اینکه به فکر حل مشکل دانشجویان برای ارائه مقاله باشیم  ابتدا باید تکلیف این دزدی‌های علمی مشخص شود.

وی افزود: تغییر عنوان ، کلمات و اعداد یک مقاله اکنون درد بی درمان جامعه ما است و ما  به آن مبتلا هستیم. به نظر می رسد قبل از اینکه دانشجو  یک مقاله علمی در اینترنت یا کتابخانه پیدا کند باید به دنبال مساله یابی باشد و  با مقاله جواب آن مساله را بدهد و پژوهش خود را در اختیار دستگاه های مربوطه قرار دهد.

این نماینده مردم در مجلس شورای اسلامی ادامه داد: یک دانشجوی دکتری زمانی می تواند دفاع کند  که مشکلی از یک دستگاه را حل کرده و گواهی مبنی بر حل مشکل با انجام پژوهش دانشجو برای وی صادر شده باشد. 

 

میرزاده با بیان اینکه قبل از حل مشکل دانشجو برای ارائه مقاله به منظور دفاع باید به فکر حل مشکلات جامعه بود که دانشجو باید پیرامون آنها تحقیق کند، گفت: باید بررسی کرد دانشجو با فعالیت پژوهشی خود دردی از جامعه را حل می کند و آیا عنوان پایان نامه دانشجو مشکل یک دستگاه اجرائی را برطرف خواهد کرد؟

وی ادامه داد: باید از کلیشه ها دور شویم و جلوی دزدی علمی را بگیریم. عنوان مقاله از پایان نامه باید بیرون بیاید زیرا از آن جدا نیست. بنابراین دانشجو اول مقاله ارائه دهد و سپس دفاع کند.چرا که هر دو حاصل یافته های پژوهشی است. 

*ایجاد یک دستگاه اجرایی متولی پیگیری مساله های مهم در کشور

 نایب رئیس کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه  مرحله اول یک تحقیق مساله یابی است در غیر اینصورت نباید مقاله و پایان نامه نوشت، گفت: باید یک دستگاه اجرایی متولی پیگیری مساله های مهم در کشور ایجاد و خواستار حل این مسائل از سمت دانشجویان در دانشگاه ها باشد تا دانشجو با علاقه کار را انجام دهد. در غیر اینصورت دانشجو نمره ای کسب و نمی تواند مشکلی از جامعه حل کند.

انتهای پیام/

این مطلب را برای صفحه اول پیشنهاد کنید
نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری فارس در وب سایت منتشر خواهد شد پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
Captcha
لطفا پیام خود را وارد نمایید.
پیام شما با موفقیت ثبت گردید.
لطفا کد اعتبارسنجی را صحیح وارد نمایید.
مشکلی پیش آمده است. لطفا دوباره تلاش نمایید.

پر بازدید ها

    پر بحث ترین ها

      بیشترین اشتراک

        اخبار گردشگری globe
        تازه های کتاب
        اخبار کسب و کار تریبون
        همراه اول