اخبار فارس من افکار سنجی دانشکده انتشارات توانا فارس نوجوان

علم و پیشرفت  /  آموزش

آموزش را تعطیل می کردیم به تاریخ بدهکار می شدیم/ افتخار ساخت دارو و واکسن کرونا می تواند برای ایران باشد

رئیس دانشگاه تهران گفت: از ابتدای شیوع کرونا ارزیابی ما این بود که مسئله ادامه‌ دار می شود و اگر آموزش را تعطیل می‌کردیم، در تاریخ باید به مردم پاسخگو می‌شدیم که چرا با این امکانات نتوانستیم ساز و کاری برای ادامه آموزش ایجاد کنیم.

آموزش را تعطیل می کردیم به تاریخ بدهکار می شدیم/ افتخار ساخت دارو و واکسن کرونا می تواند برای ایران باشد

به گزارش خبرنگار گروه علمی و دانشگاهی خبرگزاری فارس، هفتمین جشنواره آموزش دانشگاه، با هدف تجلیل از اعضای هیأت علمی برگزیده، پیشکسوتان، مدیران و کارشناسان برتر حوزه آموزش امروز به صورت مجازی و فقط با حضور برگزیدگان به صورت حضوری در پردیس علوم دانشگاه تهران برگزار شد.

محمود نیلی احمدآبادی در این جشنواره گفت: جشنواره آموزش دانشگاه تهران نشان از اهمیت بحث آموزش در دانشگاه تهران دارد. 

وی گفت: امروز نشان داده شده که آموزش رکن اصلی دانشگاه به شمار می ‌رود و حوزه‌ های دیگر به شدت به آموزش وابسته هستند. زیرا شروع هر اقدامی با آموزش آغاز می‌شود.

نیلی احمدآبادی گفت: انتخاب اساتید برگزیده در دانشگاه تهران کار بسیار سختی است و رقابت بسیار سنگین بین بهترین ‌ها در دانشگاه تهران وجود دارد. 

*باید به دنبال راهکارهای مواجهه با رخدادهای نامعلوم باشیم

نیلی احمدآبادیگفت: بسیاری از اتفاقاتی که در پی شیوع کرونا در کشور ایجاد شد، اجتناب ناپذیر بود؛ در آغاز شیوع ویروس جنبه‌ های منفی آن بیشتر مورد توجه بود اما به عنوان یک انسان چگونه از یک رخداد که مایه تاسف شد، می‌توانیم برای ایجاد شرایط بهتر در همه امور بهره بگیریم اهمیت بسیار زیادی دارد. این امر به ما یک آگاهی داد؛ اینکه ما برای زندگی در یک شرایط نامعلوم با جهل مواجه هستیم. حتما باید دنبال راهکارهای مواجهه با رخدادهای نامعلوم باشیم.

*آموزش را تعطیل می کردیم به تاریخ بدهکار می‌شدیم

وی گفت: اگرچه مسئولیت اجتماعی در دانشگاه تهران یک امر جدید نیست اما امروز ما در دانشگاه تهران به شکل سازمان یافته و دقیق‌ تر روی مسئولیت اجتماعی کار می‌کنیم. اولین آن بحث آموزش بود. همچنان که در آغاز تعطیلی حضوری دانشگاه‌ ها برخی مراکز اعلام کردند که دو هفته ‌دانشگاه‌ تعطیل می‌ شود و در انتهای ترم به طول ترم اضافه خواهد شد؛ اما ارزیابی ما این بود که این مسئله می‌تواند ادامه ‌دار باشد، در حالی‌که یک هفته تعطیلی آموزش هم قابل قبول نبود. اگر آموزش را تعطیل می‌ کردیم، در تاریخ باید به مردم پاسخگو می ‌شدیم که چرا با این امکانات و زیرساخت‌ ها نتوانستیم ساز و کاری برای ادامه روند آموزشی ایجاد کنیم.

به گفته وی، به همین دلیل دانشگاه تهران از همان شروع تعطیلی آموزش ‌های حضوری، روند آموزش‌ های مجازی را با توجه به امکانات و ساختارهایی که در خود داشت، آغاز کرد و امروز گزارش عملکرد خوبی در آموزش الکترونیکی داشته ایم.

رئیس دانشگاه تهران گفت: خوشه ‌های فکری در حوزه‌ های اقتصادی و اجتماعی از گذشته در دانشگاه فعال بودند و گزارش‌های متعددی را منتشر کردند. در این رابطه، دانش‌بنیادی می‌تواند با اهمیت باشد چون در مورد موضوعی مثل کرونا صحبت می‌ کردیم که هیچ شناختی از آن نداشتیم. در گذشته دیدگاهی افراطی در زمینه کم اهمیت جلوه دادن دانش کاربردی در کشور وجود داشت اما اکنون همه متوجه شده اند که دانش کاربردی محصول تلاش‌ دانشمندان روی دانش ‌بنیادی است. 

رئیس دانشگاه تهران گفت: با توجه به پتانسیل‌ های علمی موجود در کشور، توانایی یافتن داروی قطعی یا واکسن مقابله با این کرونا در کشور وجود دارد و این افتخار نصیب کشور ما شود.

انتهای پیام/

این مطلب را برای صفحه اول پیشنهاد کنید
نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری فارس در وب سایت منتشر خواهد شد پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
Captcha
لطفا پیام خود را وارد نمایید.
پیام شما با موفقیت ثبت گردید.
لطفا کد اعتبارسنجی را صحیح وارد نمایید.
مشکلی پیش آمده است. لطفا دوباره تلاش نمایید.

پر بازدید ها

    پر بحث ترین ها

      بیشترین اشتراک

        اخبار گردشگری globe
        تازه های کتاب
        اخبار کسب و کار تریبون
        همراه اول