اخبار فارس من افکار سنجی دانشکده انتشارات توانا فارس نوجوان

استانها  /  مازندران

رشد اقتصادی ۱۰ درصدی کشور در بخش کشاورزی

رئیس سازمان جهاد کشاورزی مازندران گفت: با توجه به شروع کرونا، بخش کشاورزی در سال جهش تولید توانست تاکنون رشد اقتصادی ۱۰ درصدی کشور را به خود اختصاص دهد.

رشد اقتصادی ۱۰ درصدی  کشور در بخش کشاورزی

به گزارش خبرگزاری فارس از شهرستان ساری، عزیزاله شهیدی‌فر ظهر امروز در گردهمایی سراسری آب و خاک و امور فنی مهندسی جهاد کشاورزی مازندران اظهار کرد: اعتقادم در انجام فعالیت‌ها در بخش کشاورزی بر اجرای کار کارشناسی است.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی مازندران ادامه داد: آب و خاک دو فاکتور مهم در تولید است و بدون این دو فاکتور مهم کشاورزی امکان‌پذیر نیست.

وی ادامه داد: دولت با وجود همه تنگناهای مالی که دارد اما در بخش آب و خاک به‌ویژه در سامانه‌های نوین آبیاری، تجهیز، نوسازی و یکپارچه‌سازی اراضی شالیزاری و لایروبی آببندان‌ها اتفاقات خوبی رقم خورد و اعتبارات خوبی تخصیص داده است.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی مازندران با بیان اینکه بخشی از مطالعات زهکشی اراضی شالیزاری استان در چهار دهه گذشته انجام شد، افزود: تاکنون ۲۵۰ هزار هکتار اراضی استان مطالعات زهکشی انجام شد و باید ردیف بودجه اعتباری برای اجرای آن اختصاص پیدا کند.

شهیدی‌فر بیان کرد: پیگیری‌های زیادی برای اعتبارات لایروبی آببندان‌ها در حال انجام است که مقرر شد ۹۰ درصد اعتبارات این طرح در حوزه جهاد کشاورزی باشد تا بهتر هزینه شود.

وی اظهار کرد: با توجه به شروع کرونا، بخش کشاورزی در سال جهش تولید توانست تاکنون رشد اقتصادی ۱۰ درصدی کشور را به خود اختصاص دهد.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی مازندران ادامه داد: با توجه به اینکه نیمی از پروژه‌های استان در بخش کشاورزی متمرکز شده است، می‌طلبد از سوی فرمانداران در شهرستان‌ها اعتبارات قابل ملاحظه‌ای برای پروژه‌های این بخش تخصیص پیدا کند.

این مسؤول افزود: مسؤولان مراکز جهاد کشاورزی در شهرستان‌ها در تمام پروژه‌های عمرانی و غیرعمرانی باید اطلاعات کافی و لازم را داشته باشد تا بتوانند همراهی کامل با مدیران و مسؤولان بخش کشاورزی داشته باشند.

شهیدی‌فر ادامه داد: جهاد کشاورزی در اجرای سردهنه‌ها هیچگونه دخالتی ندارد و اجرای آن مربوط به شرکت آب منطقه ای است.

مدیر آب و خاک و امور فنی مهندسی جهاد کشاورزی مازندران با بیان اینکه فعالیت‌های مدیریت آب و خاک تقاضامحور است و براساس تقاضای کشاورزان فعالیت‌های خود را انجام می‌دهیم، گفت: به دلیل گستردگی کار آب و خاک باید مدیریت ترویج در کنار اجرای فعالیت‌های ما قرار گیرد تا بتوانیم بهره‌وری بیشتری در اجرای پروژه‌ها داشته باشیم.

فرزین فرهادی ادامه داد: مسؤولان مراکز جهاد کشاورزی و بخش ترویج به دلیل اینکه حضور گسترده‌ای در روستاها دارند باید نسبت به آگاه‌سازی کشاورزان از مزایای پروژه‌های آب و خاک اقدام کنند.

وی با بیان اینکه پروژه سامانه نوین آبیاری یکی از پروژه‌های آب و خاک در جهاد کشاورزی است که دولت اعتبار خوبی برای اجرای آن در اختیار کشاورزان قرار می‌دهد، افزود: در سال جدید دولت به ازای هر یک هکتار، ۱۸ میلیون تومان تسهیلات برای اجرای سامانه نوین آبیاری به بهره‌برداران تخصیص می‌دهد.

مدیر آب و خاک و امور فنی مهندسی جهاد کشاورزی مازندران بر نظارت اجرای پروژه‌ها در این بخش از سوی کارشناسان مربوطه تاکید کرد و افزود: نظارت بر پروژه‌های آب و خاک پاشنه آشیل طرح‌ها است.

فرهادی با اشاره به اینکه اجرای برخی پروژه‌ها به دلیل شرایط آب و هوایی مانع انجام کار می شد که روسای آب و خاک در شهرستان‌ها انجام آن را به روزهای پایانی سال موکول نکنند، گفت: سال گذشته ۱۲۰ میلیارد تومان برای اجرای پروژه‌های آب و خاک به مازندران تخصیص یافت.

وی بیان کرد: اگر قرار است به جهش تولید در سال جاری دست پیدا کنیم باید نسبت به اجرای پروژه‌های آب و خاک توجه بیشتری داشته باشیم تا بتوانیم با حاصلخیزی خاک و صرفه‌جویی در منابع آب بهره‌وری بیشتری در تولید محصولات کشاورزی داشته باشیم.

انتهای پیام/۸۶۰۳۵/ج

این مطلب را برای صفحه اول پیشنهاد کنید
نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری فارس در وب سایت منتشر خواهد شد پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
Captcha
لطفا پیام خود را وارد نمایید.
پیام شما با موفقیت ثبت گردید.
لطفا کد اعتبارسنجی را صحیح وارد نمایید.
مشکلی پیش آمده است. لطفا دوباره تلاش نمایید.

پر بازدید ها

    پر بحث ترین ها

      بیشترین اشتراک

        اخبار گردشگری globe
        تازه های کتاب
        اخبار کسب و کار تریبون
        همراه اول